Wkurza mnie...

nel1984

#6371397 Napisano: 24.06.2017 10:10:01
Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. Ja rozumiem strach przed zaśmiecaniem forum, ale z drugiej strony jak ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty i można to zobaczyć i ocenić i się bardzo spodoba to może miłe by było dla tej osoby, żeby usłyszała kilka miłych słów???
A i jeszcze to, że nie mogę sobie poradzić z dodaniem konkursu do bazy. Znalazłam wreszcie taki, którego nikt jeszcze chyba nie zauważył przede mną emotka . Skoro się nie udało i pewnie nie dostanę dziewiczego punkcika za dodanie konkursu to wam tu powiem przy okazji: www.bicsoleil.pl z drogerią natura (portfele i buciki własnego projektu). Może kogoś zainteresuje taki konkurs emotka
0 0

cudaczek121

#6371399 Napisano: 24.06.2017 10:14:55
nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. Ja rozumiem strach przed zaśmiecaniem forum, ale z drugiej strony jak ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty i można to zobaczyć i ocenić i się bardzo spodoba to może miłe by było dla tej osoby, żeby usłyszała kilka miłych słów???A i jeszcze to, że nie mogę sobie poradzić z dodaniem konkursu do bazy. Znalazłam wreszcie taki, którego nikt jeszcze chyba nie zauważył przede mną emotka

Zawsze możesz wysłać danej osobie prywatną wiadomość z gratulacjami emotka

nel1984

#6371401 Napisano: 24.06.2017 10:25:51
cudaczek121 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. Ja rozumiem strach przed zaśmiecaniem forum, ale z drugiej strony jak ktoś zrobił naprawdę kawał dobrej roboty i można to zobaczyć i ocenić i się bardzo spodoba to może miłe by było dla tej osoby, żeby usłyszała kilka miłych słów???A i jeszcze to, że nie mogę sobie poradzić z dodaniem konkursu do bazy. Znalazłam wreszcie taki, którego nikt jeszcze chyba nie zauważył przede mną emotka

Teoretycznie tak, ale to już nie to samo, przynajmniej dla mnie. 
0 0

ziolko

#6371417 Napisano: 24.06.2017 11:59:31
nel1984 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

kiedyś były gratulacje w mdw, ale robił się tam taki śmietnik, że masakra. Czasami było kilka stron gratulacji, a dopiero pomiędzy nimi jakieś wpisy na interesujący temat
0 0

Gość: nadeim

#6371419 Napisano: 24.06.2017 12:19:28
ziolko napisał(a):

nel1984 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

kiedyś były gratulacje w mdw, ale robił się tam taki śmietnik, że masakra. Czasami było kilka stron gratulacji, a dopiero pomiędzy nimi jakieś wpisy na interesujący temat

to może by się dało zrobić aby w mdw był dodatkowy guzik który przekierowuję do strony z gratulacjami i cytatem z  postu mdw.
1 nel1984 0

cc_investigator

#6371420 Napisano: 24.06.2017 12:21:39
ziolko napisał(a):

nel1984 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nel1984 napisał(a):

A może po prostu kliknąć kciuk w górę. Wydaje mi się, że można to odebrać jako gratulacje emotka
2 ziolko, dolly 0

ziolko

#6371422 Napisano: 24.06.2017 12:22:50
nadeim to już nie zależy ode mnie, tylko od pionasa emotka  
0 0

Gość: chochliczka

#6371423 Napisano: 24.06.2017 12:23:07
Wkurza mnie, ze wczoraj nagle zepsul mi sie tel,a raczej karta sim- brak dostepu do sieci emotka
0 0

edzia21

#6371425 Napisano: 24.06.2017 12:32:23
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie, ze wczoraj nagle zepsul mi sie tel,a raczej karta sim- brak dostepu do sieci  emotka

jeśli to nie są jakieś przyczyny techniczne, wyciągnij starter i przetrzyj go stroną "elektroniczną" np. w bluzkę emotka  powinno pomóc 
0 0

asantesana

#6371438 Napisano: 24.06.2017 13:20:22
nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. 

A ja się cieszę, że w wątku MDW nie można gratulować, bo wchodzę tam, by raz dwa zobaczyć jakie konkursy zostały rozwiązane. A wkurzają mnie bezsensowne dyskusje w innych wątkach, przez które trzeba się przekopywać, żeby wyłuskać istotne informacje. 
A jeśli nie chce Ci się przejść z wątku MDW do Gratulacji, to znaczy, że niezbyt mocno chcesz komuś pogratulować i lepiej dać sobie spokój  emotka

madziulka2434

#6371470 Napisano: 24.06.2017 16:04:30
Zwrot oslonek z biedronki bynajmniej u mnie TYLKO po okazaniu paragonu emotka
0 0

nel1984

#6371472 Napisano: 24.06.2017 16:09:06
asantesana napisał(a):

nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. 

A ja się cieszę, że w wątku MDW nie można gratulować, bo wchodzę tam, by raz dwa zobaczyć jakie konkursy zostały rozwiązane. A wkurzają mnie bezsensowne dyskusje w innych wątkach, przez które trzeba się przekopywać, żeby wyłuskać istotne informacje. A jeśli nie chce Ci się przejść z wątku MDW do Gratulacji, to znaczy, że niezbyt mocno chcesz komuś pogratulować i lepiej dać sobie spokój  emotka

No nie jest to jakiś priorytet na mojej liście celów i będę mogła spokojnie spać jak tego nie zrobię, ale to nie zmienia faktu, że fajnie by było móc pogratulować bez szukania wątku, który do tego celu służy.
0 0

cherry_coke

#6371475 Napisano: 24.06.2017 16:28:29
Wkurza mnie, że muszę zabrać się za pisanie pracy magisterskiej chociaż w obecnej chwili jest to ostatnia rzecz na jaką mam czas, nie wspominając o motywacji... Wkurzają mnie ludzie, którzy ciągle mnie pytają kiedy obronię dyplom, że ile można to odkładać... 
Wkurza mnie, że jak przeżyłam najgorsze pół roku mojego życia, kiedy lekarze prawie zabili mojego chłopaka to nie było nikogo. I nie mam o to żalu... ale potem jakby nigdy nic pojawiają się z kapelusza i udzielają mi rad jak mam żyć, co robić. Choć nie wypada to czasem mam ogromną ochotę powiedzieć im żeby żyli i dali żyć innym. 
0 0

cherry_coke

#6371481 Napisano: 24.06.2017 16:45:00
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że (...) jakby nigdy nic pojawiają się (ludzie) z kapelusza i udzielają mi rad jak mam żyć, co robić. Choć nie wypada to czasem mam ogromną ochotę powiedzieć im żeby żyli i dali żyć innym

emotka ZRÓB TO!! Tak jest słusznie. emotka emotka emotka

Jestem nadwrażliwym człowiekiem i cierpię w samotności. To chyba wada wrodzona.
0 0

mysia

#6371522 Napisano: 24.06.2017 19:42:32
asantesana napisał(a):

nel1984 napisał(a):

A ja się cieszę, że w wątku MDW nie można gratulować, bo wchodzę tam, by raz dwa zobaczyć jakie konkursy zostały rozwiązane. A wkurzają mnie bezsensowne dyskusje w innych wątkach, przez które trzeba się przekopywać, żeby wyłuskać istotne informacje. A jeśli nie chce Ci się przejść z wątku MDW do Gratulacji, to znaczy, że niezbyt mocno chcesz komuś pogratulować i lepiej dać sobie spokój  emotka

Mnie wkurzają dyskusje w wątku informują, czasem jak się ludzie rozkręcą to 2 strony czytam odnośnie jednego rozwiązanego konkursu emotka
2 ziolko, mia 0

jokan

#6371548 Napisano: 24.06.2017 21:28:38
boli mnie oko i mam jakies czerwonee, tylko nie wiem od czego....(nie jestem na nic uczulona)
0 0

jokan

#6371551 Napisano: 24.06.2017 21:36:48
bruce napisał(a):

jokan napisał(a):

boli mnie oko i mam jakies czerwonee, tylko nie wiem od czego....(nie jestem na nic uczulona)

Rozcieńczonym letnim świetlikiem sobie przemyj albo tylko wacikiem z gotowaną, chłodną wodą i połóż się, zamknij oczy, daj oku odpocząć - może tylko jest przemęczone lub nagle mocno potarte? Skoro nie jesteś uczulona (szczęściaro! emotka ), powinno pomóc. emotka

czy tego świetlika mam sobie złapać, ha heemotka , żartuję....ok, to wodą spróbuję:)
1 brucee 0

andziulka21

#6371570 Napisano: 24.06.2017 22:36:19
Wkurza mnie mój chłop i to,że chwilowo nie mam komu zwierzyć się z moich problemów emotka
1 brucee 0

cherry_coke

#6371571 Napisano: 24.06.2017 22:39:04
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie mój chłop i to,że chwilowo nie mam komu zwierzyć się z moich problemów emotka

Dobrze trafiłaś. Ten wątek czeka na Ciebie z otwartymi ramionami. emotka
1 brucee 0

ongis

#6371572 Napisano: 24.06.2017 22:42:00
cherry_coke napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Dobrze trafiłaś. Ten wątek czeka na Ciebie z otwartymi ramionami. emotka

Ta jasne na chłopa zawsze kij się znajdzie emotka
1 brucee 0