Wkurza mnie...

magalan83

#6371573 Napisano: 24.06.2017 22:48:05
Tak strasznie mi jest smutno i źle! Wkurzam się, że musiało to spotkać mojego tatę emotka  wczoraj wykryto u niego nowotwora  jelita grubego ;( do piątku czekamy na wynik w jakim stopniu jest zaawansowany ... 
tak bardzo pragnę by długo żył! Tyle mamy planów związanych z nim! Nie wyobrażam sobie żeby mogłoby być  inaczej! emotka  
Łzy same ciekną, jak tylko wspomnę albo pomyślę o moim tacie ;( niby próbuję zająć się czymś innym by nie myśleć, by przez chwilę zapomnieć ALE się nie da! Szybko ból powraca, ból, który w sercu od wczoraj noszę ;( 
tak bardzo chcę wierzyć, że wszystko się uda! Że tata będzie żył, że nadejdzie cud! że nowotwór wyleczymy! 
Musiałam to napisać... wyrzucić z siebie... 
2 brucee, nkba 0

stamp2

#6371574 Napisano: 24.06.2017 22:52:38
magalan83 napisał(a):

Tak strasznie mi jest smutno i źle! Wkurzam się, że musiało to spotkać mojego tatę emotka  wczoraj wykryto u niego nowotwora  jelita grubego ;( do piątku czekamy na wynik w jakim stopniu jest zaawansowany ... tak bardzo pragnę by długo żył! Tyle mamy planów związanych z nim! Nie wyobrażam sobie żeby mogłoby być  inaczej! emotka  
Łzy same ciekną, jak tylko wspomnę albo pomyślę o moim tacie ;( niby próbuję zająć się czymś innym by nie myśleć, by przez chwilę zapomnieć ALE się nie da! Szybko ból powraca, ból, który w sercu od wczoraj noszę ;( 
tak bardzo chcę wierzyć, że wszystko się uda! Że tata będzie żył, że nadejdzie cud! że nowotwór wyleczymy! 

emotka

moskala22

#6371579 Napisano: 24.06.2017 23:13:45
magalan83 napisał(a):

Tak strasznie mi jest smutno i źle! Wkurzam się, że musiało to spotkać mojego tatę emotka  wczoraj wykryto u niego nowotwora  jelita grubego ;( do piątku czekamy na wynik w jakim stopniu jest zaawansowany ... tak bardzo pragnę by długo żył! Tyle mamy planów związanych z nim! Nie wyobrażam sobie żeby mogłoby być  inaczej! emotka  

Tulę mocno bo doskonale wiem, jak się teraz czujesz emotka

edzia21

#6371580 Napisano: 24.06.2017 23:16:40
magalan83 napisał(a):

Pamiętaj, że taka diagnoza to nie wyrok ostateczny, serio! Tulę  emotka

ziolko

#6371581 Napisano: 24.06.2017 23:35:18
wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna emotka  zamiast dążyć do swego, to jestem "dyplomatyczna", empatyczna, i mam wrażenie, że przez to ludzie robią mnie w balona emotka emotka
Kto mi doradzi, jak bardziej walczyć o swoje?? 
2 brucee, nariam 0

norweska20

#6371584 Napisano: 24.06.2017 23:45:06
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna  emotka  zamiast dążyć do swego, to jestem "dyplomatyczna", empatyczna, i mam wrażenie, że przez to ludzie robią mnie w balona  emotka emotka Kto mi doradzi, jak bardziej walczyć o swoje?? 

Tylko że to już taka cecha charakteru i ciężko ją pokonać - bo to płynie ze środka emotka  coś o tym wiem ....
2 brucee, kalka 0

ziolko

#6371586 Napisano: 24.06.2017 23:57:40
norweska20 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna  emotka  zamiast dążyć do swego, to jestem \"dyplomatyczna\", empatyczna, i mam wrażenie, że przez to ludzie robią mnie w balona  emotka emotka Kto mi doradzi, jak bardziej walczyć o swoje?? 

Tylko że to już taka cecha charakteru i ciężko ją pokonać - bo to płynie ze środka emotka  coś o tym wiem ....

chyba będę musiała przemodelować sobie charakter emotka
1 brucee 0

mdepfs

#6371588 Napisano: 25.06.2017 00:38:00
alesk napisał(a):

Nakupowałam produktów konkursowych i totalny brak weny  emotka

identyczna sytuacja u mnie eh emotka
0 0

agakaz2

#6371593 Napisano: 25.06.2017 06:33:33
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna  emotka  zamiast dążyć do swego, to jestem "dyplomatyczna", empatyczna, i mam wrażenie, że przez to ludzie robią mnie w balona  emotka emotka Kto mi doradzi, jak bardziej walczyć o swoje?? 

mnie pomagają szkolenia z asertywności , zakład pracy co roku wysyła
0 0

ziolko

#6371602 Napisano: 25.06.2017 09:20:52
agakaz2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

asertywna raczej jestem.. chodzi mi o to, że czasami zamiast komuś "dosrać" robię to łagodniej, albo w najważniejszym momencie mam ścisk gardła i problem, bo odpowiednia chwila na walkę mija, zanim odzyskam głos (albo argumenty emotka  ) emotka
0 0

mysia

#6371659 Napisano: 25.06.2017 12:28:21
magalan83 napisał(a):

emotka
1 magalan83 0

dolly

#6371661 Napisano: 25.06.2017 12:29:11
ziolko napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

asertywna raczej jestem.. chodzi mi o to, że czasami zamiast komuś "dosrać" robię to łagodniej, albo w najważniejszym momencie mam ścisk gardła i problem, bo odpowiednia chwila na walkę mija, zanim odzyskam głos (albo argumenty emotka  )  emotka

Chciałbym Ci jakos doradzić,  ale to byłaby czysta hipokryzja, bo niestety tez mi sie zdarza,  pyknac z procy a nie z aramaty jak by należało. 
2 mysia, ziolko 0

cudaczek121

dolly

#6371665 Napisano: 25.06.2017 12:38:53
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że czasami jestem za łagodna  

Witaj w klubie! emotka

Och! Z ulgą przyjąłem tę nowinę, że nie jestem osamotniony ze swoim problemem na tym świecie... emotka

emotka  
1 ace 0

dolly

#6371669 Napisano: 25.06.2017 12:47:13
cb656 napisał(a):

emotka ..ale to chyba nie jest wątek "popraw sobie humor" ani 'dziś cieszę się"? Czy się mylę emotka emotka Och, tak okrutnie wyśmiewać cudze słabości to potrafi chyba tylko kobieta emotka

Nie? Ach, nie. Pomyliłeś wątki drogi Cb656, a ja ufna w Twą nieomylność, nie sprawdziłam w jakim się wypowiadam emotka
0 0

ace

#6371687 Napisano: 25.06.2017 13:55:24
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Jeśli masz w profilu babę... domagam się bezwzględnie powrotu awatara z Jack'iem Torrance'em

emotka Złóż wniosek do pionasa o założenie nowego topu emotka Może się roboczo nazywać na przykład: POBOŻNE ŻYCZENIA Z POŁUDNIA POLSKI emotka

Rozumiem, że moje żądanie odrzucasz? W takim razie Ci wierzę: Cebe656 jest "za łagodny". emotka emotka Edit: emotka emotka  Propozycja założenia nowego topu o centrach pojawiła się na potrzebę chwili, bo moim zdaniem bardzo by się taki top przydał. To tylko propozycja, nie trzeba sobie od razu jaj z tego robić. emotka  Kiedyś sam zakładałeś nowe topy, nie zważając na czyniony tym bałagan, i mogło być? emotka

Bruce napisz do Pionasa maila, ze czujesz sie urażona iż kolega cb zrezygnował z avatara z J.T. emotka  
1 brucee 0

radosna

#6371696 Napisano: 25.06.2017 14:30:50
Jestem wkurzona, bo nie wierzycie mi, że cb656 to Anioł, nie Mężczyzna emotka
0 0

asantesana

#6371700 Napisano: 25.06.2017 14:43:59
dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka ..ale to chyba nie jest wątek "popraw sobie humor" ani 'dziś cieszę się"? Czy się mylę emotka emotka Och, tak okrutnie wyśmiewać cudze słabości to potrafi chyba tylko kobieta emotka

Nie? Ach, nie. Pomyliłeś wątki drogi Cb656, a ja ufna w Twą nieomylność, nie sprawdziłam w jakim się wypowiadam emotka

Bo to nie podlega pod wątek "popraw sobie humor" ani "dziś ciesze się", a pod "historie science fiction", a takiego nie ma emotka   

1mariusz

#6371772 Napisano: 25.06.2017 21:19:42
Normalnie szlag mnie trafił! Dopiero co się pozrastałam-tu ogonek,tam łydeczka. Przyjechaliśmy sobie spokojnie pomarznąć i pomoknąć na te moje wygrane wczasy nad nasz piękny Bałtyk i uciekając przed kolejną ulewą wpadła mi w oko piękna góra lodów. A co se będę żałować ,no nie??? Widzę piękny daszek przed ,,salonem,,intuicja podpowiada -idź:tam jest sucho,tam są LODY!! Nagle czuję jak moje stopy są wyżej niż moja głowa ,a ja oglądam lody leżąc na w przelewającej się kaskadzie wody! Okazało się ,że ktoś bystry inaczej wyprowadził rynnę na płytki okalające ten straganik-a płytki takie śliczne ,prawie domowe-nawet bez wody robiące wrażenie śliskich jak cholera!!No dziki szlag mnie trafił ! Jak już moje chłopiątko mnie pozbierało i oko moje spoczęło na tej rynnie zażądałam od obsługi wezwania szefa.Szefa -niet .Od obsługi zażądałam kartki i długopisu i napisałam takie oświadczenie z całego zdarzenia i poprosiłam o podpis.Pojechałam na SOR -stłuczenie dolnej części  grzbietu i miednicy! Zarąbiście zaczęłam wakacjeemotka !!!!
1 brucee 0

1mariusz

#6371787 Napisano: 25.06.2017 21:57:21
Dzięki za słowa otuchy! Będę się tego trzymać, że w końcu musi być lepiej!emotka emotka
1 brucee 0