Wkurza mnie...

mixik

#6372207 Napisano: 26.06.2017 18:13:51
desperados... rok temu 3x się udało po bodajże 100 i 50 trafić, w tym wyslałem minimum 3x więcej kodów i... NIC. O co to chodzi?
0 0

stamp2

#6372209 Napisano: 26.06.2017 18:15:53
a propos brico wkurza mnie że paragon coraz gorzej wygląda,a musi wytrzymać co najmniej 10dni emotka emotka inne leżą kilka miesięcy i wyglądają jak nowe
1 brucee 0

jokan

#6372269 Napisano: 26.06.2017 20:10:49
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkrzurza mnie wlasnie takie chamstwo i polactwo-buractwo, masakra emotka

emotka chyba nie rozumiesz używanych słów. Niedobrze jest być rasistą. P.S. Buractwo jest ponad granicami, to cecha braku charakteru, niezwiązana z narodowością. Wpis zgłosiłem do usunięcia jako obraźliwy emotka

Skasowalam post, zebys sie lepiej poczul....a do rasisty mi brakuje duzoooemotka
0 0

taalvikki

#6372352 Napisano: 27.06.2017 02:25:06
tzw. buractwo jest cechą, która występuje w wielu narodach, ale w niektórych jakoś bardziej. problem w tym, że ciężko buractwo dokładnie zdefiniować. dlatego najpierw zapytałabym Autorkę wpisu o to, co dokładnie miała na myśli.

osobiście twierdzę, że jakieś tam cechy narodowe istnieją, co nie znaczy, że tylko Polak może być burakiem. patrzmy trochę szerzej. emotka
0 0

joan

#6372353 Napisano: 27.06.2017 06:46:17
Mnie to przypomina dyskusję o tym, że pasy na jezdni nie mogą mieć zestawu kolorów biel + czerwień, bo to... deptanie symboli narodowych emotka Wielu jest czułych i urażonych w tej naszej Polsce...
0 0

agakaz2

#6372355 Napisano: 27.06.2017 06:59:52
wkurza mnie że dziś była pensja na koncie i już nie ma cóż życie
0 0

cherry_coke

#6372357 Napisano: 27.06.2017 07:33:26
Wkurza mnie, że Smolar sobie życzy oryginał paragonu na vod. Serio... Na worek lniany, na kod vod... emotka  
Mogliby się bardziej pochylić nad maluczkimi i nie wspierać aż tak bardzo poczty polskiej. 
Gdzie te czasy, że zwykły list kosztował 1 zł. 

agakaz2

#6372373 Napisano: 27.06.2017 08:43:34
bruce napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie że dziś była pensja na koncie i już nie ma cóż życie

Wpis o godzinie 06:59. emotka  W takim razie udział w konkursie z wygraną SPORĄ kasą - bezwzględnie obowiązkowy! emotka

gram gram raz udało się wygrać 3 tyś można było pożyć hihi.
U mnie przelew pensji jest 6:30
1 brucee 0

jokan

#6372376 Napisano: 27.06.2017 08:48:47
cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że Smolar sobie życzy oryginał paragonu na vod. Serio... Na worek lniany, na kod vod... emotka  Mogliby się bardziej pochylić nad maluczkimi i nie wspierać aż tak bardzo poczty polskiej. 
Gdzie te czasy, że zwykły list kosztował 1 zł. 

ja pamietam swoje początki allegro, jak wyslanie paczki kosztowalo 5,50 zł emotka , ach, to juz nie wroci...tylko ciagle podwyzki emotka - co mnie oczywiscie wkurza

nanajka81

#6372381 Napisano: 27.06.2017 09:00:56
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że Smolar sobie życzy oryginał paragonu na vod. Serio... Na worek lniany, na kod vod... emotka  Mogliby się bardziej pochylić nad maluczkimi i nie wspierać aż tak bardzo poczty polskiej. Gdzie te czasy, że zwykły list kosztował 1 zł. 

ja pamietam swoje początki allegro, jak wyslanie paczki kosztowalo 5,50 zł emotka , ach, to juz nie wroci...tylko ciagle podwyzki emotka - co mnie oczywiscie wkurza

mnie też emotka ostatnio wysylalam list i przezylam szok - zwykly, nierejestrowany 2,60! wrrr
1 jokan 0

ongis

#6372387 Napisano: 27.06.2017 09:09:53
nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że Smolar sobie życzy oryginał paragonu na vod. Serio... Na worek lniany, na kod vod... emotka  Mogliby się bardziej pochylić nad maluczkimi i nie wspierać aż tak bardzo poczty polskiej. Gdzie te czasy, że zwykły list kosztował 1 zł. 

mnie też emotka ostatnio wysylalam list i przezylam szok - zwykly, nierejestrowany 2,60! wrrr

Poczta odkąd znowu  została monopolistą pojechała po bandzie list polecony priorytet 6.80zł to jeszcze trochę bardziej się będzie kurierem oświadczenia wysyłać opłacało.
2 jokan, nkba 0

cherry_coke

#6372390 Napisano: 27.06.2017 09:21:00
ongis napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Poczta odkąd znowu  została monopolistą pojechała po bandzie list polecony priorytet 6.80zł to jeszcze trochę bardziej się będzie kurierem oświadczenia wysyłać opłacało.

Nie wspominając, że ledwie coś włożysz do koperty i już masz gabaryt b  - 9,80 zł. 
Dlatego często korzystam z znienawidzonego przeze mnie inpost-u. 
1 jokan 0

pionas

#6372522 Napisano: 27.06.2017 12:23:06
stamp2 napisał(a):

w piątek dodałem konkurs i do tej pory czeka na sprawdzenie emotka może Pionas się nie wyrabia emotka ciekawe dlaczego Zdolna Bestia nie publikuje konkursów,ma zdolności tylko do rozdawania karniaków? emotka

zdolna i ziolko są moderatorkami forum i nie mają uprawnień do zarządzania konkursami...

tak jak już kiedyś pisałem, nie żyję tylko stroną, a jeśli chodzi o Twoje zgłoszenie to byłoby dodane pewnie w piątek ale nie podałeś dobrego linku i dopiero dzisiaj znalazłem trochę czasu żeby pogooglować i go odnaleźć...

w temacie wkurza mnie że doba ma tylko 24h i że chyba zbliża się zespół cieśni nadgarstka emotka
1 nkba 0

angellisia

#6372532 Napisano: 27.06.2017 12:39:08
wkurza mnie wizaz.pl . Biorę udział w każdym konkursie od 3 lat i nigdy nic nie wygrałam za to Pani Adrianna k. i jej rodzina wygrywa 10 razy w jednym konkursie. Tak samo jak był konkurs "za co lubisz być kobietą?" i wygrał facet ...nosz kurrr...ka alita ...
0 0

martucha-jk

#6372534 Napisano: 27.06.2017 12:46:30
angellisia napisał(a):

wkurza mnie wizaz.pl . Biorę udział w każdym konkursie od 3 lat i nigdy nic nie wygrałam za to Pani Adrianna k. i jej rodzina wygrywa 10 razy w jednym konkursie. Tak samo jak był konkurs "za co lubisz być kobietą?" i wygrał facet ...nosz kurrr...ka alita ...

Ja mam podobnie, niezależnie czy 3 szt. czy 300 sztuk do wygrania...
0 0

tosca

#6372541 Napisano: 27.06.2017 12:57:38
angellisia napisał(a):

Ja odpuściłam sobie branie udziału w konkursach na wizażu, bo tak, jak i Ty zauważyłam, że niezależnie od tego, czy nagród w puli jest trzy, trzydzieści, czy nawet trzysta ( tu mam na myśli testy kosmetyków ), na liście zawsze pojawiają się jedne i te same osoby. Nie żebym zazdrościła, ale uważam, że osoby wybierające zwycięzców, powinny czasem dać szansę też innym. Do tej pory zamieszczałam na portalu sporo recenzji kosmetyków, ale stwierdziłam, że chyba jednak nie ma to sensu, skoro i tak nigdy nie jest mi dane znaleźć się w gronie szczęśliwych testerek.
0 0

southlander

#6372566 Napisano: 27.06.2017 13:20:40
tosca napisał(a):

angellisia napisał(a):

Ja odpuściłam sobie branie udziału w konkursach na wizażu, bo tak, jak i Ty zauważyłam, że niezależnie od tego, czy nagród w puli jest trzy, trzydzieści, czy nawet trzysta ( tu mam na myśli testy kosmetyków ), na liście zawsze pojawiają się jedne i te same osoby. Nie żebym zazdrościła, ale uważam, że osoby wybierające zwycięzców, powinny czasem dać szansę też innym. Do tej pory zamieszczałam na portalu sporo recenzji kosmetyków, ale stwierdziłam, że chyba jednak nie ma to sensu, skoro i tak nigdy nie jest mi dane znaleźć się w gronie szczęśliwych testerek.

Szkoda że nie wiedziałem wcześniej o tym wizażu. Dzisiaj sie pojawiły wyniki z tego wedlowskiego konkursu na Wizażu, było 50 nagród więc liczyłem że przy takiej puli jak się przyłożę, to jest szansa żeby coś wpadło, a tu oczywiście nic emotka
Na przyszłość będę w takim razie omijał żeby nie tracić czasu.
0 0

joan

#6372581 Napisano: 27.06.2017 13:28:21
tosca napisał(a):

Nie ma czegoś takiego, jak "dawanie szansy innym". Szansą jest fakt, że ci "inni" mogą wziąć udział w konkursie.

Natomiast co do tego, że w kółko te same osoby znajdują się na listach laureatów: widocznie odkryły, co trzeba zrobić, żeby wygrać. I nie chodzi nawet o treść zgłoszeń, raczej należałoby szukać innego nołhał.

pioge7

#6372650 Napisano: 27.06.2017 14:27:10
Wkurzają mnie pieprzone wróżki.... odezwały się 3 telefony konkursowe na raz... już myślałem że kaufland bo na nie ostatnio grałem i że są 3 bony a tu wróżka o jakimś cudowńym dniu pisze...emotka
1 brucee 0

joan

#6372657 Napisano: 27.06.2017 14:33:42
pioge7 napisał(a):

Wkurzają mnie pieprzone wróżki.... odezwały się 3 telefony konkursowe na raz... już myślałem że kaufland bo na nie ostatnio grałem i że są 3 bony a tu wróżka o jakimś cudowńym dniu pisze... emotka

Spoko, to może być - w kontekście Kauflanda - dobra wróżba emotka
0 0