Wkurza mnie...

joan

#7112393 Napisano: 28.07.2023 13:19:08
maverick napisał(a):

że @Jasminum nie zamieszcza od dłuższego czasu swoich poetycko-metaforycznych wpisów w dziale "dziś nic nie wygrałem"..emotka

Widocznie jego codzienność w nagrody obfituje emotka

kumulacja

#7112411 Napisano: 28.07.2023 13:56:12
Smuci mnie to (bo nie wkurza), że niektórzy z nas nie mają poczucia humoru. 
Nie pracujemy w ministerstwie konkursowym, w którym ma być poważnie i drętwo.
Więcej uśmiechu proszę  emotka

monisss

#7112421 Napisano: 28.07.2023 14:11:04
joan napisał(a):

maverick napisał(a):

że @Jasminum nie zamieszcza od dłuższego czasu swoich poetycko-metaforycznych wpisów w dziale "dziś nic nie wygrałem"..emotka

Widocznie jego codzienność w nagrody obfituje emotka

to czekamy na piękne wpisy w MDW emotka

Gość: koszalek

#7112793 Napisano: 30.07.2023 20:01:46
Wkurza mnie mieszkanie w bloku. Od jakiegoś czasu sąsiadom u góry ktoś podrzuca małe dziecko na weekendy i mamo...jak to słychać, ciągłe walenie w sufit (prawdopodobnie to po prostu chodzenie). Potem idę do łazienki i słyszę kwilenie kobity do dziecka, jakby była ze mną w tym samym pokoju. Jak ja współczuje tym, którzy mieszkają cały czas w mieszkaniu "pod" dzieckiem. Myślałam, że wielu ludzi przesadza jak sie skarży na walenie w sufit, ale to żadne przelewki. Tylko słuchawki cześciowo ratują.
Marzę o domu z grubaśnymi ścianami. To jedno z moich największych marzeń.

monikar

#7112795 Napisano: 30.07.2023 20:05:20
Zauważyłam ze coraz częściej są konkursy których ludzie nie dodają do bazy ale sami biorą udział jakby chcieli zmniejszyć tym samym konkurencję…emotka

Gość: koszalek

#7112796 Napisano: 30.07.2023 20:07:21
monikar napisał(a):

Zauważyłam ze coraz częściej są konkursy których ludzie nie dodają do bazy ale sami biorą udział jakby chcieli zmniejszyć tym samym konkurencję…emotka

Nie wiem czy to ten sam przypadek, ale ktoś sie chwalił wygraną z quizu Rossman, a ja żadnego znaleźć nie mogę.
0 0

visserarthur

#7112798 Napisano: 30.07.2023 20:17:46
koszalek napisał(a):

Wkurza mnie mieszkanie w bloku. Od jakiegoś czasu sąsiadom u góry ktoś podrzuca małe dziecko na weekendy i mamo...jak to słychać, ciągłe walenie w sufit (prawdopodobnie to po prostu chodzenie). Potem idę do łazienki i słyszę kwilenie kobity do dziecka, jakby była ze mną w tym samym pokoju. Jak ja współczuje tym, którzy mieszkają cały czas w mieszkaniu "pod" dzieckiem. Myślałam, że wielu ludzi przesadza jak sie skarży na walenie w sufit, ale to żadne przelewki. Tylko słuchawki cześciowo ratują.

Zwróć uwagę, jak nie pomoże poinformuj dzielnicowego/ policję.
0 1 radziosny

basiag

#7112837 Napisano: 31.07.2023 08:06:34
visserarthur napisał(a):

koszalek napisał(a):

zwrócić uwagę ? a na co ? 
że dziecko się rozwija i tupta ? wystarczy że są panele i wszystko słychać. Do dzieciaka też trzeba mówić, śpiewać. Toż to dzień chyba a nie noc.
Takie mamy budownictwo że wszystko niesie. Jak w klatce mieszkają same rodziny z dziećmi to nikt na to nie zwraca uwagi. Ale rozumiem że jak ktoś miał do tej pory ciszę i nagle ma różne odgłosy to może go denerwować. Współczuję, ale skargi raczej nie pomogą a tylko zagęszczą atmosferę sąsiedzką.

wiolka252

#7112839 Napisano: 31.07.2023 08:13:04
basiag napisał(a):

visserarthur napisał(a):

koszalek napisał(a):

zwrócić uwagę ? a na co ? 
że dziecko się rozwija i tupta ? wystarczy że są panele i wszystko słychać. Do dzieciaka też trzeba mówić, śpiewać. Toż to dzień chyba a nie noc.
Takie mamy budownictwo że wszystko niesie. Jak w klatce mieszkają same rodziny z dziećmi to nikt na to nie zwraca uwagi. Ale rozumiem że jak ktoś miał do tej pory ciszę i nagle ma różne odgłosy to może go denerwować. Współczuję, ale skargi raczej nie pomogą a tylko zagęszczą atmosferę sąsiedzką.

U mnie to samo, tzn to ja z tym tuptajacym dzieckiem, panele na podłodze skrzypia, że dziwie sie że sąsiad z dołu jeszcze nie zapukał. Za to sąsiadka obok juz zareagowała, na tyle że była sprawa w sądzie😅 Finał, ściany cienkie i wszystko słychać, nawet jak sąsiad w sypialni chrapie

mia

#7112970 Napisano: 31.07.2023 13:49:32
Wkurza mnie maksymalnie, że kolejny raz nabrałam się na złą datę zakończenia konkursu.emotka Tym bardziej, że nagród było sporo, a pytanie mi leżało.
Tak, wiem - powinnam czytać zawsze regulamin lub/i nie odkładać zgłoszenia na ostatnią chwilę. emotka
Dlatego nie pyszczę do nikogo, tylko po prostu się wściekam na siebie.emotka

basiag

#7112986 Napisano: 31.07.2023 14:41:15
mia napisał(a):

Wkurza mnie maksymalnie, że kolejny raz nabrałam się na złą datę zakończenia konkursu.emotka Tym bardziej, że nagród było sporo, a pytanie mi leżało.
Tak, wiem - powinnam czytać zawsze regulamin lub/i nie odkładać zgłoszenia na ostatnią chwilę. emotka

od rana mam to samo, powinnam niby wiedzieć że ludzie są nieuważni bo nawet nie chcę podejrzewać o złe intencje, ale zależało mi na tych biletach i nawet miałam napisany tekst, tylko trochę zajęta byłam i tak zeszło do dziś, i niestety po ptokach emotka
1 mia 0

pikawka

#7112988 Napisano: 31.07.2023 14:48:33
basiag napisał(a):

mia napisał(a):

od rana mam to samo, powinnam niby wiedzieć że ludzie są nieuważni bo nawet nie chcę podejrzewać o złe intencje, ale zależało mi na tych biletach i nawet miałam napisany tekst, tylko trochę zajęta byłam i tak zeszło do dziś, i niestety po ptokach emotka

jaki konkurs?? emotka
0 0

adamo86

#7112991 Napisano: 31.07.2023 14:52:55
pikawka napisał(a):

basiag napisał(a):

mia napisał(a):

jaki konkurs?? emotka

Chyba o tym mowa: Olsztyn: Konkurs "Chwile letnich przyjemności z Kinder Bueno White"
2 mia, radziosny 0

pikawka

#7113013 Napisano: 31.07.2023 16:01:05
adamo86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

basiag napisał(a):

mia napisał(a):

jaki konkurs?? emotka

Chyba o tym mowa: Olsztyn: Konkurs "Chwile letnich przyjemności z Kinder Bueno White"

On był do 23.07
0 0

aleksandra008

#7113080 Napisano: 31.07.2023 20:47:01
te @Hanszmilo ja jestem z Warszawy emotka
0 0

mia

#7113095 Napisano: 31.07.2023 22:12:34
pikawka napisał(a):

(...)

On był do 23.07

No tyle to już dzis wiemy. Ale wg bazy jest do 31.07... emotka
0 0

pikawka

#7113097 Napisano: 31.07.2023 22:13:33
mia napisał(a):

pikawka napisał(a):

(...)

On był do 23.07

No tyle to już dzis wiemy. Ale wg bazy jest do 31.07... emotka

No to bym się wnerwiła… emotka
1 mia 0

tereniagno

#7113104 Napisano: 31.07.2023 22:23:56
Wkurzyłam się, bo cały czas wysyłałam zgłoszenie z mlekpolu i było wszystko ok.
Dziś od 20:00 walczę, bo ostatni dzień zgłoszeń, a mi za każdym razem wyskakuje "BŁĄD-Twoje zgłoszenie nie zostało zarejestrowane"
Nie mam pojęcia dlaczegoemotka Przecież nie ma chyba, że wysyłanie zgłoszeń do 20hemotka emotka
"terminie od godz. 12:00:00 dnia 01.06.2023 roku do godz. 23:59:59 dnia 31.07.2023 "emotka emotka
0 0

29renata

#7113112 Napisano: 31.07.2023 22:46:58
tereniagno napisał(a):

Dziś od 20:00 walczę, bo ostatni dzień zgłoszeń, a mi za każdym razem wyskakuje "BŁĄD-Twoje zgłoszenie nie zostało zarejestrowane"
Nie mam pojęcia dlaczegoemotka Przecież nie ma chyba, że wysyłanie zgłoszeń do 20hemotka emotka
"terminie od godz. 12:00:00 dnia 01.06.2023 roku do godz. 23:59:59 dnia 31.07.2023 "emotka emotka

Przed chwilą wysłałam, ale wkurza mnie to, że nie wygrałam!
0 0

netka2000

#7113116 Napisano: 31.07.2023 23:23:00
tereniagno napisał(a):

Takich jak Ty, co wysyłają w ostatniej chwili, jest mnóstwo. Po prostu serwer nie nadąża z przyjmowaniem zgłoszeń. Próbuj, może się uda.
1 cb656 0