Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

nanajka81

#7151587 Napisano: 07.01.2024 13:30:08
notta napisał(a):

mietowa napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Wkurza mnie… ze nie ma o co grać. Serio. Jakaś posucha konkursowa

Standardzik styczniowy emotka . Odpoczywamy  emotka

czasami do Walentynek nas przeciągną.. to jest dobry czas by nauczyć się czegoś nowego emotka  
Ja teraz mam na tapecie rozwój swojego talentu video. Jeśli macie jakieś fajne kursy montażu do polecenia, to dajcie znać kogo warto śledzić online.

w zeszłym roku z tymi konkursami było podobnie, pierwsze miesiące totalnie "ubogie" w konkursy.
0 0

gosiak351

#7151594 Napisano: 07.01.2024 14:24:32
cb656 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Na Żabkę raczej nie ma co liczyć, zawsze chipsy, słodzone napoje i %, raczej nikt już nie ma na to ochoty emotka

Ciekawe co będzie z konkursami na energetyki skoro od Nowego Roku trzeba mieć dowód osobisty żeby dokonać zakupu emotka
Swoją drogą, szkoda, że tak późno się za to zabrali, szkoda zdrowi tych wszystkich dzieciaków, które na tym jadą od lat.

Eee, dlaczego nikt?! emotka  Ja tam lubię procenty... emotka

Z energetykami widzę podobnie - czyli żaden "problem"! WRESZCIE być może zostanie spełniony jeden z podstawowych warunków zapisanych w Regulaminach, mianowicie: "w konkursie może brać udział osoba pełnoletnia". I już! Jak konkurs nie dla młodzieży, to przecież te nowe uregulowania w sprawie dostępu do energetyków i tak niczego nie zmieniają emotka

W temacie: wkurza mnie, gdy ktoś nie rozumie oczywistości, uogólnia ponad miarę, nie przyjmuje do wiadomości, że są tacy, co nie podzielają ich punktu widzenia i na siłę szuka dziury w całym. emotka

https://www.youtu.../watch?v=lJqrh7cuZAs

:)
1 cb656 0

delfinka101

#7151595 Napisano: 07.01.2024 15:30:30
Wkurzyłam się na samą siebie, bo kupiłam w lidlu góralki i 2 sosy na konkurs ale zgubiłam paragon. Nawet pojechałam do lidla zobaczyć czy nie leży gdzieś. Stwierdziłam, ze i tak chcę zagrać to kupiłam kolejny zestaw. Wczoraj chciałam sprzątnąć legowisko kota (nowy w rodzinie) i okazało się, ze to złodziej paragonowy i  schował sobie paragon pod kocyk. Gdy wypakowywałam zakupy i paragony położyłam na stół, zdążył mi ukraść i schować. Nie tylko ten paragon, bo w legowisku leżało już ich kilka, a do tego moja bransoletka i gumka do włosów. Już nigdy nie będę się śmiała z tekstu, że kot pożarł komuś paragon. NIGDY.

malgosia74

#7151615 Napisano: 07.01.2024 18:25:49
wrrr, zalany barszczem paragon z Vegetą do zgłoszenia na dziś emotka
1 catcat 0

zielonooka85

#7151648 Napisano: 08.01.2024 00:17:09
nanajka81 napisał(a):

notta napisał(a):

mietowa napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Standardzik styczniowy emotka . Odpoczywamy  emotka

czasami do Walentynek nas przeciągną.. to jest dobry czas by nauczyć się czegoś nowego emotka  
Ja teraz mam na tapecie rozwój swojego talentu video. Jeśli macie jakieś fajne kursy montażu do polecenia, to dajcie znać kogo warto śledzić online.

w zeszłym roku z tymi konkursami było podobnie, pierwsze miesiące totalnie "ubogie" w konkursy.

Aha! To już wiem, dlaczego co roku w styczniu i lutym nadrabiam wszystkie seriale i filmy na Netflixie. Później o tym zapominam i wiosną zastanawiam się, dlaczego zimą nie wychodziłam z domu, gapiłam się w ekran i nie brałam udziału w konkursach... Bo ich wtedy nie ma emotka  I stała się jasność.

prosiaczek

#7151674 Napisano: 08.01.2024 09:51:36
netka2000 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Zawszeć to możesz zagrać w lottoemotka

Nigdy nie grałam emotka  jakoś się zarejestrować trzeba? emotka  może może dla adrenaliny
0 0

escada

#7151675 Napisano: 08.01.2024 09:53:39
już się ucieszyłam, że spokkojnie odpuzczę loterię Kinder, bo na pewno nie kupię słodyczy żeby wygrac więcej słodyczy. I doczytałam że są jeszcze karty z kasą, Czyli jednak kupię, nie łudżmy się, wrrr

atyde25

#7151860 Napisano: 08.01.2024 17:50:32
Też się pewnie na Kinder skuszę ale lubię te ich mleczne czekoladki rozpuszczone w kawce z rana to jakoś zejdzie:)
Nie o tym wkurza mnie ,że za 4 miechy będę mieć pół wieku w sensie lat:( A czasami się czuję jak 5 latka i mam ochotę krzyczeć ,tupać nogami i rzucać się na podłogę.To najgorsze w sumie środek młody,zewnętrze już stare i zawodzi:(

Kammilos

#7152095 Napisano: 09.01.2024 15:32:18
Nie mogę założyć konta na instagramie bo wyskakuje jakiś błąd.emotka Więc wymienie lub sprzedam paragon nicks,bo jest tam konkurs kończąćy się dzisiaj.Sam bym zagarał,bo ponoć mało osób bierze udział.
0 0

pioge7

#7152115 Napisano: 09.01.2024 16:42:24
Wkurzam się sam na siebie.
:( rok temu popełniłem błąd dziś to samo.
Pojechałem do miasta, żeby zrobić zakupy na kindera.
W 4 różnych sklepach zrobiłem 4 paragony. Szukałem tak, żeby wychodziło najtaniej. I co. Rachunki na 9.98 więc dobierałem najtańszy produkt DUPLO emotka A Duplo nie jest kindera emotka więc 4 rachunki poszły... W piz...
Że też kładą to Duplo czy produktach Kindera emotka

izak1000

#7152121 Napisano: 09.01.2024 17:05:40
atyde25 napisał(a):

Też się pewnie na Kinder skuszę ale lubię te ich mleczne czekoladki rozpuszczone w kawce z rana to jakoś zejdzie:)
Nie o tym wkurza mnie ,że za 4 miechy będę mieć pół wieku w sensie lat:( A czasami się czuję jak 5 latka i mam ochotę krzyczeć ,tupać nogami i rzucać się na podłogę.To najgorsze w sumie środek młody,zewnętrze już stare i zawodzi:(

Każdy wiek ma swój urok.. Nie jest tak źle😊
0 0

mandarynka16

#7152126 Napisano: 09.01.2024 17:38:16
pioge7 napisał(a):

W 4 różnych sklepach zrobiłem 4 paragony. Szukałem tak, żeby wychodziło najtaniej. I co. Rachunki na 9.98 więc dobierałem najtańszy produkt DUPLO emotka A Duplo nie jest kindera emotka więc 4 rachunki poszły... W piz...

Kupowałam wczoraj i w ostatniej chwili zorientowałam się, że mam Duplo w koszyku emotka
1 pioge7 0

mima

#7152135 Napisano: 09.01.2024 18:07:26
czytam tak Wasze żale, że pralka zepsuta, samochód... myślę sobie - pech na początek roku, no niemiło.... i w tej chwili dzwoni mąż i mówi, że lodówka padła, na amen.... nie noooooo.... to nie taki plan był!!!!!! i póki ce- zero wygranychemotka
0 0

malgosia74

#7152139 Napisano: 09.01.2024 18:27:21
atyde25 napisał(a):

Ja mam dokładnie tak samo, pisiont dyszy na ramieniu a we łbie jak u przedszkolaka, jedynie mnie wkurza to że schorzenia i kości mi przypominają że metryka ma swe racje i tu realia wygrywają emotka
0 0

danaaa

#7152147 Napisano: 09.01.2024 18:50:39
pioge7 napisał(a):

A ja kupiłam za wcześnie Kindera, i to na 3 paragony, zakupy zrobiłam już w zeszłym tygodniu. 
Nie dość, że paragony do wyrzutki, to jeszcze zjadłam sama wszystkie zakupione Kinderki emotka
1 pioge7 0

karolina651

#7152170 Napisano: 09.01.2024 21:21:30
danaaa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A ja kupiłam za wcześnie Kindera, i to na 3 paragony, zakupy zrobiłam już w zeszłym tygodniu. 
Nie dość, że paragony do wyrzutki, to jeszcze zjadłam sama wszystkie zakupione Kinderki emotka

Omg dobrze, że przeczytałam bo ja też duplo kupuję 🤭

reolo3

#7152318 Napisano: 10.01.2024 12:47:11
A mnie wkurza jak w "moje dzisiejsze wygrane" ludzie piszą, że wygrali np. głośnik SMS i tyle.
Weź się domyśl z jakiego to konkursu i w ogóle emotka

adamo86

#7152320 Napisano: 10.01.2024 12:49:16
reolo3 napisał(a):

A mnie wkurza jak w "moje dzisiejsze wygrane" ludzie piszą, że wygrali np. głośnik SMS i tyle.
Weź się domyśl z jakiego to konkursu i w ogóle emotka

Bez przesady - już nie masz się chyba czym denerwować w życiu emotka  to nie jest wątek "konkursy, w których dzisiaj wygrałem" emotka
1 wiolka252 0

anialistopad

#7152389 Napisano: 10.01.2024 18:06:54
Ale mnie wkurzyli Q przedszkolu . Właśnie napisali ,że bal karnawałowy dzieciaków jest przełożony na jutro. Miał być 19 ,a ja Q sobotę miałam iść strój kupić dla młodego . No kurde na ostatnią chwilę piszą i teraz na wariata lataj i kombinuj
0 0

MamaKinga

#7152390 Napisano: 10.01.2024 18:11:58
Rozdzielam w Interze zakupy na 4 paragony do konkursów a z oleju nie wychodziło że Wielkopolski i musiałam zawracać głowę kierowniczce,opisała na górze a na tyle sama pieczątka emotka
0 0