Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

psotka

#7193851 Napisano: 23.07.2024 15:42:35
Czyli cala ta szopka kreci sie o wyggrany iphone?
0 0

@gnieszk@

#7193862 Napisano: 23.07.2024 16:05:46
psotka napisał(a):

A jakie ma to znaczenie?
1 bethan 0

agakaz2

#7193866 Napisano: 23.07.2024 16:12:34
psotka napisał(a):

chodzi o fakt nie dopełnienia niepisanej umowy

estrelitta

#7193898 Napisano: 23.07.2024 17:41:28
psotka napisał(a):

A co iphony rosną w ogródkach? Nie ma znaczenia czy auto, telefon czy bon na 100 zł.
Kończąc nasze dwudniowe rozważania i dziękując Wam za wsparcie i dobre rady informuję,  iż kolega odezwał się do mnie mailowo a także odesłał wymagane dokumenty do agencji, za co mu tu na forum bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

isiulka

#7193900 Napisano: 23.07.2024 18:03:51
estrelitta napisał(a):

psotka napisał(a):

A co iphony rosną w ogródkach? Nie ma znaczenia czy auto, telefon czy bon na 100 zł.
Kończąc nasze dwudniowe rozważania i dziękując Wam za wsparcie i dobre rady informuję,  iż kolega odezwał się do mnie mailowo a także odesłał wymagane dokumenty do agencji, za co mu tu na forum bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

Połowa forum obrzuciła chłopaka gó***, Ty sama wyzywałaś go od złodziei, raczej mało kto już będzie korzystał z jego usług, wiec może warto byłoby teraz wyjaśnić w czym tkwił problem i oczyścić jego imię? Chyba, ze na to nie zasługuje i nadal uważasz ze jest złodziejem i nie warto korzystać z jego usług?

zielonaszpilka

#7193904 Napisano: 23.07.2024 18:13:45
isiulka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

psotka napisał(a):

Połowa forum obrzuciła chłopaka gó***, Ty sama wyzywałaś go od złodziei, raczej mało kto już będzie korzystał z jego usług, wiec może warto byłoby teraz wyjaśnić w czym tkwił problem i oczyścić jego imię? Chyba, ze na to nie zasługuje i nadal uważasz ze jest złodziejem i nie warto korzystać z jego usług?

Nikt nie obrzucał go gów***, nie przesadzaj. Estrelitta w nerwach użyła paru obraźliwych określeń. Ludzie oczekiwali wyjaśnień i je dostali - cytat: „ Jak ktoś ze mną prowadzi normalnie konwersacje a nie tylko wtedy, gdy czegoś akurat ode mnie potrzebuje to paragony są wysyłane aż miło”. Parad0x  postanowił ukarać estrelittę za jakieś swoje wydumane niespełnione oczekiwania i trzymał ją w niepewności do ostatniej chwili. Zachowanie bezczelne i niepoważne. Dziwisz się, że mało kto będzie korzystał z jego usług? Ja ani odrobinę.  Nie zaryzykowałabym kupna paragonu od niego, nie wiedząc czy znowu nie trafię na zły humor i czy mi też nie zafunduje takiego emocjonalnego rollercoastera. Estrelitta napisała, że się odezwał, zrobił to co powinien zrobić od razu, podziękowała mu. Czego jeszcze oczekujesz?

estrelitta

#7193905 Napisano: 23.07.2024 18:17:20
isiulka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

psotka napisał(a):

Ja pisałam w czym jest problem. Noe odpowiadał na moje wiadomości,  nie odbierał telefonów,  gdy ludzie pytali go o mnie ucinał wątek. Napisał tu powyżej, że komunikowalam się z nim jak tylko chciałam paragon.  Do tej pory nie poruszył ani tu ani na priv tematu. Pionasowi także nie odpowiedzial.  Napisał dziś do mnie maila, żebym podała dane do wysyłki opłaciła sobie znaczek- co uczyniłam. I tyle. Bez slowa wyjaśnień co uwazam, ze i mi jak i Wam sie należą. Sam oczyścić sie z tego gów.. nie chce, a ma szane. Do tej pory sama nie wiem w czym jest problem a z jego usług na pewno już nie skorzystam.  A Ty rób jak uważasz. Jak chcesz sie bujać jak ja przez kilka dni prosząc,  grożąc itp to droga wolna. Ja straciłam na tym za dużo zdrowia,  kilka kg (co akurat wyszło na zdrowie) i dobrze że nie osiwialam.  Ale co ja pisze, przecież to tylko telefon, których już wygrałam dziesiątki.  Mogłam sobie darować...

isiulka

#7193906 Napisano: 23.07.2024 18:20:42
zielonaszpilka napisał(a):

isiulka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

psotka napisał(a):

Nikt nie obrzucał go gów***, nie przesadzaj. Estrelitta w nerwach użyła paru obraźliwych określeń. Ludzie oczekiwali wyjaśnień i je dostali - cytat: „ Jak ktoś ze mną prowadzi normalnie konwersacje a nie tylko wtedy, gdy czegoś akurat ode mnie potrzebuje to paragony są wysyłane aż miło”. Parad0x  postanowił ukarać estrelittę za jakieś swoje wydumane niespełnione oczekiwania i trzymał ją w niepewności do ostatniej chwili. Zachowanie bezczelne i niepoważne. Dziwisz się, że mało kto będzie korzystał z jego usług? Ja ani odrobinę.  Nie zaryzykowałabym kupna paragonu od niego, nie wiedząc czy znowu nie trafię na zły humor i czy mi też nie zafunduje takiego emocjonalnego rollercoastera. Estrelitta napisała, że się odezwał, zrobił to co powinien zrobić od razu, podziękowała mu. Czego jeszcze oczekujesz?

Czyli Twoim zdaniem, to jest normalne aby kogoś wyzywać od złodziei a potem udawać ze nie było sprawy, bo jednak nie jest złodziejem?

Ok Estrelitta, dziękuje za odpowiedź, dobrze ze wszystko skończyło się happy endem.
0 0

zielonaszpilka

#7193907 Napisano: 23.07.2024 18:23:08
isiulka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

isiulka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

psotka napisał(a):

Czyli Twoim zdaniem, to jest normalne aby kogoś wyzywać od złodziei a potem udawać ze nie było sprawy, bo jednak nie jest złodziejem?

Z takimi wyzwiskami bym się wstrzymała. Opinie wystawiłabym po terminie nadania paczki, ale ja jestem
osobą opanowana i takie rzeczy załatwiam inaczej, bo mam do tego inne narzędzia. Wzburzenie estrelitty rozumiem, chociaż nie popieram. Mojego zdania o parad0xie to nie zmienia. Nie zmienia go też fakt, że w końcu zrobił to co powinien. Dla mnie to małostkowy, złośliwy typ.

atyde25

#7194846 Napisano: 27.07.2024 10:23:18
Ale sobota wpierw się wykłócałam z ochroniarzami od SummerFestival bo ulica zamknięta w sumie już na 3 dni.
By dojść do parku z towarzyszem niedoli.Niestety źle to na niego podziałało w samej drodze do parku 4 razy siadał na chodniku.A potem 300 metrów od parku i już wstać nie chciał.Więc park podziwialiśmy z oddali, musiałam taryfę wezwać droga bliska 15 zł dałam panu 5 taka napiwku  bo był bardzo miły.I co trza iść na promo zakupy i odkuć się za to 20 zł wydane bez sensu...............
Ale za to sporo kapsli mam hahahhah taki żarcik na pociechę.
Jeszcze zwyzywałam jakąś młodą dziewuchę bo mi nerwy puściły niech urodzi niepełnosprawne dziecko i zobaczy jaki to los bo mi nerwy puściły miały prawo po tylu latach takiego życia.
Tak nie powinnam,tak wstydzę się.
0 0

@gnieszk@

#7194860 Napisano: 27.07.2024 11:22:54
atyde25 napisał(a):

Ale sobota wpierw się wykłócałam z ochroniarzami od SummerFestival bo ulica zamknięta w sumie już na 3 dni.
By dojść do parku z towarzyszem niedoli.Niestety źle to na niego podziałało w samej drodze do parku 4 razy siadał na chodniku.A potem 300 metrów od parku i już wstać nie chciał.Więc park podziwialiśmy z oddali, musiałam taryfę wezwać droga bliska 15 zł dałam panu 5 taka napiwku  bo był bardzo miły.I co trza iść na promo zakupy i odkuć się za to 20 zł wydane bez sensu...............
Ale za to sporo kapsli mam hahahhah taki żarcik na pociechę.
Jeszcze zwyzywałam jakąś młodą dziewuchę bo mi nerwy puściły niech urodzi niepełnosprawne dziecko i zobaczy jaki to los bo mi nerwy puściły miały prawo po tylu latach takiego życia.
Tak nie powinnam,tak wstydzę się.

Czytam często Twoje wpisy z uśmiechem. Ale teraz... Serio powiedziałaś takie słowa do młodej Bogu ducha winnej dziewczyny?

nanajka81

#7195280 Napisano: 29.07.2024 17:14:59
Wkurza mnie że konkursowicze tak się "cieszą" z wygranych w MDW, że zaraz obok dodają dopisek "sprzedam". To się chyba cieszą że mają coś na sprzedaż a nie z wygranej...

cudaczek121

#7195356 Napisano: 29.07.2024 21:51:16
nanajka81 napisał(a):

Wkurza mnie że konkursowicze tak się "cieszą" z wygranych w MDW, że zaraz obok dodają dopisek "sprzedam". To się chyba cieszą że mają coś na sprzedaż a nie z wygranej...

Cieszą się, że wygrali coś, co mogą spieniezyc, a za zdobytą ze sprzedaży tego, co bardziej przyda się innym, będą mogli kupić coś przydatnego dla siebie.

nanajka81

#7195389 Napisano: 30.07.2024 08:06:01
cudaczek121 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Cieszą się, że wygrali coś, co mogą spieniezyc, a za zdobytą ze sprzedaży tego, co bardziej przyda się innym, będą mogli kupić coś przydatnego dla siebie.

Rozumiem to ale wątek na sprzedaż jest gdzie indziej. Po co piszą to w MDW?
1 ZetZ 0

atyde25

#7195446 Napisano: 30.07.2024 11:21:51
Kupiłam se nową reklamowaną hennę do brwii z firmy znanej z dobrych farb do włosów na L.I jestem lekko rozczarowana no może delikatnie brwii przyciemniła ale efekt minimalny.Za to jak mi kapło na wykładzinę w kuchni to ta plama zostanie już na wieku nawet domestos nie dał rady. Pozamiatane.A ilość taka duża ,że nie wiem jak to jedna osoba ma zużyć zanim będzie po terminie.A miałam nie kusić się na reklamowane nowości a wyszło jak zawsze.
0 0

lasiglasty

#7195473 Napisano: 30.07.2024 12:44:36
Wkurza mnie brak fajnych konkursów na słodycze. Zawsze to był pretekst, żeby bez wyrzutów sumienia kupić sobie jakieś odjechane Baryłki, bombonierki albo inne kremy czekoladowe 😅 bo na co dzień to i kasy szkoda i powodu nie ma, żeby to do koszyka włożyć. Milka, Wedel rzućcie coś 😩

ziolko

#7195562 Napisano: 30.07.2024 16:31:04
nanajka81 napisał(a):

Też mnie to wkurza
1 nanajka81 0

agakaz2

#7195565 Napisano: 30.07.2024 16:52:29
nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

już był temat poruszany przez admina ale ludzie mają to gdzieś są zasady trzeba je łamać.  wkurza mnie to bardzo bo na codzień spotykam się z tym w pracy i nic nie poradzę
1 nanajka81 0

ziolko

#7195574 Napisano: 30.07.2024 17:21:57
elemelex napisał(a):

Szczerze to mam dziwne odczucia jak widzę tę wyższą matematykę jaka się tu uprawia z paragonami. Jak to, że niby ktoś kto nie wygrał wysyła w imieniu kogoś kto wygrał paragon do agencji? To jakie podaje dane nadawcy? To już naprawdę lepiej iść do tego sklepu, a jak ma się za daleko to olać konkurs... Olanie konkursu czasem robi dobrze dla zdrowia.

Kiedyś coś komuś kupiłam i ten ktoś wygrał, już nie pamiętam co. Trzeba było odesłać paragon z danymi, bez podpisów. Wysłałam poleconym, jako nadawcę wpisałam osobę, która kupiła paragon, a odbiorca to agencja.
0 0

samdej

#7195578 Napisano: 30.07.2024 17:28:20
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

już był temat poruszany przez admina ale ludzie mają to gdzieś są zasady trzeba je łamać.  wkurza mnie to bardzo bo na codzień spotykam się z tym w pracy i nic nie poradzę

Czyli jest nas więcej... Kiedyś mnie to wkurzało, ale stwierdziłem, że szkoda życia aby taką błahostką się przejmować. Co nie zmienia faktu, że jest to irytujące. I jeszcze tłumaczenia typu, że tu więcej osób to przeczyta, że po co dwa razy pisać, że to przecież jedno słowo dodane tylko itp. Ale skoro można jedno słowo dodać nie w temacie to dlaczego nie dwa. A jak dwa to dlaczego nie pięć. A jak pięć, to można i piętnaście niezwiązanych z tematem również.
A skoro ona czy on mogli przemycić sprzedaż w wątku MDW  to dlaczego ja nie mogę. I tak się to nakręca.

Jest na to rada, jeżeli nadal to obowiązuje to za ileś łapek w dół danego posta, następne posty autora idą na cenzurowane do admina i może w ten sposób warto utemperować zapały co niektórych do zbytniego rozpisywania się off topic.