Wkurza mnie...

nikos

#7267911 Napisano: 05.06.2025 16:49:43
kumulacja napisał(a):

Wkurzają mnie nagrody typu skarpetki, których wysyłka jest droższa od samej nagrody.
Pamiętam kiedyś wygraną torbę materiałową zakupową za 3.50 zł, którą można było dostać po przesłaniu paragonu listem poleconym. Nie wysłałam.

Oj, mnie również, niezmiennie. Skarpetki, torby, koszulki i mnóstwo innych szmat, które zwiększają ślad węglowy, a ostatecznie lądują w najlepszym wypadku na półce wstydu gdzieś w czeluściach szafy, albo na wysypisku. A wystarczyłoby zmniejszyć ilość nagród i dać to w bonach do sklepu.

Niestety te wszelkie ciuszki/torbeluszki i inne śmieciowe gadżety cieszą się powodzeniem, więc po co ma sponsor przepłacać, jak tu dosłownie wyjdzie na konsumentach promocja marki.

mietowa

#7267915 Napisano: 05.06.2025 16:52:47
kumulacja napisał(a):

Wkurzają mnie nagrody typu skarpetki, których wysyłka jest droższa od samej nagrody.
Pamiętam kiedyś wygraną torbę materiałową zakupową za 3.50 zł, którą można było dostać po przesłaniu paragonu listem poleconym. Nie wysłałam.

Ja też nie odsyłam danych na takie pierdoły. Materiałowe torby, skarpetki, fartuchy, obrandowane koszulki - szkoda mojego czasu.

misiamisiam

#7268556 Napisano: 08.06.2025 13:42:05
Mnie dziś wyprowadza z równowagi aplikacja coca-coli. Niby światowa firma a aplikacja na poziomie szkoły podstawowej. Wczytało mi 1 paragon, każdy kolejny poszedł do weryfikacji. Zależało mi by wysłać je rano, wcześnie. 
Przy pierwszej wygranej aplikacja nie do końca działała bo nie było przycisku "zrealizuj". Potem wiele kolejnych paragonów, ręczne weryfikację, z których chyba nie wszystkie paragony mi przeszły. Niech się bujają. Zakup drogi - najtańsza puszka 3,29, więc codzienny zakup (w moim przypadku) to ponad 30 zł i jeszcze nie można wysłać wtedy kiedy się chce.
Przerzucam się na Pepsi.
0 0

rudzixon

#7268563 Napisano: 08.06.2025 13:55:40
misiamisiam napisał(a):

Mnie dziś wyprowadza z równowagi aplikacja coca-coli. Niby światowa firma a aplikacja na poziomie szkoły podstawowej. Wczytało mi 1 paragon, każdy kolejny poszedł do weryfikacji. Zależało mi by wysłać je rano, wcześnie. 
Przy pierwszej wygranej aplikacja nie do końca działała bo nie było przycisku "zrealizuj". Potem wiele kolejnych paragonów, ręczne weryfikację, z których chyba nie wszystkie paragony mi przeszły. Niech się bujają. Zakup drogi - najtańsza puszka 3,29, więc codzienny zakup (w moim przypadku) to ponad 30 zł i jeszcze nie można wysłać wtedy kiedy się chce.
Przerzucam się na Pepsi.

Podzielam Twoje zdenerwowanie.
U mnie jeszcze lepiej.... Wczoraj rano dodałam ponad 20 paragonów, które zostały odrzucone. 
Brak słów poprostu.
0 0

delfinka101

#7268614 Napisano: 08.06.2025 19:44:05
Naprawdę nie mogę narzekać na aplikację. Wszystkie paragony dodaje mi od razu i nie kupuje masowo. Zakupiłam 2x po 3 cole w biedrze i 2 razy juz wygrałam
0 0

misiamisiam

#7268616 Napisano: 08.06.2025 19:57:41
delfinka101 napisał(a):

Naprawdę nie mogę narzekać na aplikację. Wszystkie paragony dodaje mi od razu i nie kupuje masowo. Zakupiłam 2x po 3 cole w biedrze i 2 razy juz wygrałam

A widzisz, jak dobrze Cię zrozumiałam to na 1 paragonie masz 3 cole i dostałaś za to 3 losy. Jeśli tak to masz szczęście bo zgodnie z regulaminem powinien być 1 los. Dlatego też rozbijałam na osobne paragony.
0 0

anialistopad

#7268617 Napisano: 08.06.2025 19:58:20
U mnie oczekujące od wczoraj paragony z fuze tea
0 0

delfinka101

#7268619 Napisano: 08.06.2025 20:01:28
misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

A widzisz, jak dobrze Cię zrozumiałam to na 1 paragonie masz 3 cole i dostałaś za to 3 losy. Jeśli tak to masz szczęście bo zgodnie z regulaminem powinien być 1 los. Dlatego też rozbijałam na osobne paragony.

zawsze mam tak od dawna. ile sztuk tyle losow. Ja od dawna wygrywam w tej aplikacji najlepsza aplikacja do wygrywania.
0 0

misiamisiam

#7268620 Napisano: 08.06.2025 20:02:28
PPPet-er napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ale system od poczatku zalicza wielokrotnosci .... nie moga teraz zmienic tego

Może nie mogą ale powinni. Regulamin chyba ich też obowiązuje. I chyba ktoś ten regulamin zatwierdzał.
0 0

rufus

#7268628 Napisano: 08.06.2025 20:22:40
misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Regulamin jest zle napisany, bo zakup wielokrotnosci normalnie zalicza x szt na paragon i jest to potwierdzone przez nav.
0 0

gregory04

#7268633 Napisano: 08.06.2025 21:17:41
A dodaje Wam zwykłą colę czy zero? Bo u mnie cola zero do weryfikacji
0 0

halliday

#7268637 Napisano: 08.06.2025 21:26:45
rufus napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Regulamin jest zle napisany, bo zakup wielokrotnosci normalnie zalicza x szt na paragon i jest to potwierdzone przez nav.

ale regulamin jest wiążący, więc aby później przy tych większych nagrodach nie było tak że nie wydadzą nagród bo ktoś otrzymał 4 losy zamiast 1 i nie zgłosił do weryfikacji ręcznej.
0 0

halliday

#7268640 Napisano: 08.06.2025 21:32:48
PPPet-er napisał(a):

halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ale regulamin jest wiążący, więc aby później przy tych większych nagrodach nie było tak że nie wydadzą nagród bo ktoś otrzymał 4 losy zamiast 1 i nie zgłosił do weryfikacji ręcznej.

Z recznej tez daja wielokrotnosc

a jak tak, to nie powinni się przyczepić
1 PPPet-er 0

@gnieszk@

#7268644 Napisano: 08.06.2025 21:50:14
gregory04 napisał(a):

Mi zero dodało. Tą 0.5 l
0 0

gregory04

#7268658 Napisano: 08.06.2025 22:37:02
@gnieszk@ napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Mi zero dodało. Tą 0.5 l

U mnie puszki do weryfikacji
0 0

Luiza37

#7268664 Napisano: 08.06.2025 23:15:07
U mnie od wczoraj znowu wszystkie paragony (Cola, FuzeTea) poszły do ręcznej weryfikacji i wiszą jako oczekujące 🤨
0 0

delfinka101

#7268668 Napisano: 09.06.2025 00:36:27
halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja kiedyś o to pisałam i dostałam odpowiedź, ze możesz tylko raz ten paragon zgłosić i dostaniesz tylko 1 token za każdy zakup promocyjny ale nie możesz zgłaszać go wielokrotnie nawet jak masz kilka  tam zakupów. Od razu dostajesz tokeny za zakup. 1 zakup 1 los. Pisałam kiedyś w sprawie fuztea i tak mi odpowiedzieli.
0 0

Maria

#7268682 Napisano: 09.06.2025 08:13:14
Konkurs "Wciągający Smak Przygody - Lubella & Łowicz" czy macie potwierdzenie na telefonie .
0 0

jagodzianka

#7268683 Napisano: 09.06.2025 08:19:59
Maria napisał(a):

Konkurs "Wciągający Smak Przygody - Lubella & Łowicz" czy macie potwierdzenie na telefonie .

Nie
1 Maria 0

nanajka81

#7268684 Napisano: 09.06.2025 08:21:22
delfinka101 napisał(a):

halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja kiedyś o to pisałam i dostałam odpowiedź, ze możesz tylko raz ten paragon zgłosić i dostaniesz tylko 1 token za każdy zakup promocyjny ale nie możesz zgłaszać go wielokrotnie nawet jak masz kilka  tam zakupów. Od razu dostajesz tokeny za zakup. 1 zakup 1 los. Pisałam kiedyś w sprawie fuztea i tak mi odpowiedzieli.

No to bzdury piszą. W Fuzetea już mieli kilka konkursów i zawsze mi dawało tyle tokenów ile miałam produktów napoju na paragonie np. 2 napoje Fuzetea - 2 tokeny...
0 0