Wkurza mnie...

Kiciunia21

#7352073 Napisano: 30.04.2026 16:40:31
plaziks napisał(a):

To że jestem dziś w pracy do 20… weekendzie przybywaj!

Ja od 14 do 2 w nocy emotka
0 0

iwona0103

#7352146 Napisano: 01.05.2026 00:02:43
Wkurza mnie, że wena przyszła dopiero po 23 i nikt już nie miał paragonu... a takie ładne zgłoszenie mi wyszło emotka
0 0

mia

#7352160 Napisano: 01.05.2026 09:22:57
Że konkurs w Kaufland https://www.e-kon...nkurs-kaufland-xtra1
został dodany... równiutko po I etapie. emotka

agakaz2

#7352169 Napisano: 01.05.2026 09:30:32
mia napisał(a):

i chwalenie sie nagrodami
1 mia 0

vixen

#7352171 Napisano: 01.05.2026 09:44:07
mia napisał(a):

Konkurs był w zapowiedziach wystawiony przez kogoś innego i dyskusje na jego temat były w wątku "Dyskusje o innych konkursach". Nie śledziłam czy potem ktoś go dodał. Jak zobaczyłam wygraną na mailu, chciałam dodać post w "informują", ale zobaczyłam, że konkursu nie ma w bazie więc go dodałam.
Mia nawet polubiłaś ten post w zapowiedziach emotka
1 paula9891 0

mia

#7352182 Napisano: 01.05.2026 11:16:54
vixen napisał(a):

mia napisał(a):

Konkurs był w zapowiedziach wystawiony przez kogoś innego i dyskusje na jego temat były w wątku "Dyskusje o innych konkursach". Nie śledziłam czy potem ktoś go dodał. Jak zobaczyłam wygraną na mailu, chciałam dodać post w "informują", ale zobaczyłam, że konkursu nie ma w bazie więc go dodałam.

Vixen, do Ciebie nie mam absolutnie żadnych pretensji, bo go jednak dodałaś.emotka
Poza Tobą niejedna osoba z niego skorzystała, ale nikt się nie pokwapił. Chyba ma mnie to prawo wkurzać?
PS.
Możliwe, że polubiłam, bo generalnie jak ktoś tam coś dodaje, to "polubiam", chyba że to jest jakaś kompletna chała dla mnie. Z reguły jednak zakładam, że skoro ktoś o czymś pisze, to wrzuci to w swoim czasie do bazy... A jeśli z jakichś przyczyn nie może, to napisze o tym. Vide: post Joan w zapowiedziach.
Bo niestety najczęściej szybko o tych zapowiedziach zapominam. No cóż - SKS. Na to też się wkurzam. emotka
0 0

gregory04

#7352225 Napisano: 01.05.2026 17:09:24
Napisałem całkiem fajne hasło na konkurs Haineken i z ciekawości wrzuciłem je do Chata GPT żeby sprawdzić na ile % wg niego mój tekst jest wygenerowany przez AI. No i okazało się że w 80%emotka  Super.
1 mia 0

paula9891

#7352318 Napisano: 02.05.2026 17:29:36
Ja też byłam pewna, ze ktoś go dodal skoro byl w zapowiedziach. Nawet nie zwróciłam uwagi na to, że go nie ma.
0 0

donia7

#7352323 Napisano: 02.05.2026 19:18:35
StaryJunior napisał(a):

Wkurzyl mnie film o Michael'u
Dwie godziny siedzenia (w klimie wiec plusik) a wyglada, ze to jest tylko czesc pierwsza

A ja się cieszę, że będzie druga część emotka film super!

donia7

#7352328 Napisano: 02.05.2026 20:05:16
StaryJunior napisał(a):

donia7 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Wkurzyl mnie film o Michael'u
Dwie godziny siedzenia (w klimie wiec plusik) a wyglada, ze to jest tylko czesc pierwsza

A ja się cieszę, że będzie druga część emotka film super!

Dalsze lata zycia to po sądach sie niestety ciągał, prawie "Kocyka" przez okno puscił.
Ale 2 godz byly dosyc ciekawe, tylko jakosc Janet nie zostala wspomniana

Ponoć nie chciała.
A za Kocyka przeprosił i mówił, że to pod wpływem emocji.

joan

#7352452 Napisano: 03.05.2026 23:07:27
mia napisał(a):

vixen napisał(a):

mia napisał(a):

Vixen, do Ciebie nie mam absolutnie żadnych pretensji, bo go jednak dodałaś.emotka
Poza Tobą niejedna osoba z niego skorzystała, ale nikt się nie pokwapił. Chyba ma mnie to prawo wkurzać?
PS.
Możliwe, że polubiłam, bo generalnie jak ktoś tam coś dodaje, to "polubiam", chyba że to jest jakaś kompletna chała dla mnie. Z reguły jednak zakładam, że skoro ktoś o czymś pisze, to wrzuci to w swoim czasie do bazy... A jeśli z jakichś przyczyn nie może, to napisze o tym. Vide: post Joan w zapowiedziach.
Bo niestety najczęściej szybko o tych zapowiedziach zapominam. No cóż - SKS. Na to też się wkurzam. emotka

Z kolei ja zakładam, że ktoś doda akcję do bazy, JEŚLI będzie mógł. Wątek "Zapowiedzi" co do zasady chyba ma za zadanie informowanie o nowych konkach. Oczekiwanie, że autor wpisu jeszcze doda ten konek kiedyś-w-przyszłości do bazy, jest myśleniem życzeniowym. Cieszmy się z tego, że ktoś znalazł i zostawił ślad. Dla mnie styknie.
PS: Sama aktualnie nie mogę nic dodawać ani nawet tu pisać - nie da się wszystkiego pogodzić emotka I na to się wkurzam... już za Wami tęsknię...
0 0

paula9891

#7352458 Napisano: 04.05.2026 05:27:46
close napisał(a):

[quote=nie denerwuj się emotka

joan]

mia napisał(a):

vixen napisał(a):

mia napisał(a):

PS.

Z kolei ja zakładam, że ktoś doda akcję do bazy, JEŚLI będzie mógł. Wątek "Zapowiedzi" co do zasady chyba ma za zadanie informowanie o nowych konkach. Oczekiwanie, że autor wpisu jeszcze doda ten konek kiedyś-w-przyszłości do bazy, jest myśleniem życzeniowym. Cieszmy się z tego, że ktoś znalazł i zostawił ślad. Dla mnie styknie.
PS: Sama aktualnie nie mogę nic dodawać ani nawet tu pisać - nie da się wszystkiego pogodzić emotka I na to się wkurzam... już za Wami tęsknię...

Nie raz chciałam dodać taki konkurs do bazy. Klikanie, pisanie, zdjęcia, wszystko pięknie wrzucone itd. Poszło. Na koniec dostaję wiadomość, że już ktoś dodał. I wtedy się wkurzam, bo szkoda czasu... więc z góry zakładam, że ktoś już dodał skoro jest w zapowiedziach. No ale jak widać, nie zawsze tak jest.
emotka
0 0

rainbowdash

#7352462 Napisano: 04.05.2026 07:14:04
Rok czekam na kupca.
wyjeżdżam na 1 dzień i akurat telefon w tej sprawie.
nastepnego dnia - pan już kupił od kogoś innego ☠️🤯😤
1 mia 0

atyde25

#7352586 Napisano: 04.05.2026 15:14:22
Za gorąco źle w menopauzie takie temperatury znoszę .Jeszcze 2 dni bez ciepłej wody i jutro od 10 do 14 bez prądu. Tylko wyszłam z klatki przeczytałam kartki i miałam ciśnienie jak po 10 kawach sypanych emotka  A ja normalnie po kawach śpię jak to osoba pokręcona z uszkodzonym mózgiem od urodzenia.

atyde25

#7352589 Napisano: 04.05.2026 15:17:16
To takie drobiazgi wkurzyły mnie kasy samoo w biedrze .Oczywiście dziś odzyskałam zamrożone w e-voucherze 2 zeta za zwrot eco. Ta sama kartka ,inna kasa i cuda panie cuda. I można kilka na raz i wszystko gra i buczy.
0 0

makbabasiala

#7352637 Napisano: 04.05.2026 18:58:54
Wkurza mnie, że w niektórych konkursach nie ma od razu maila potwierdzającego, że przyjęli zgłoszenie... I weź się domyśl, czy na pewno przeszło i mają w bazie czy próbuj na nowo i nagle info, że ponowna próba wysłania tego samego formularza...
1 ziolko 0

zezowaty_kot

#7352689 Napisano: 04.05.2026 22:43:06
Wkurzają mnie komentarze przy konkursie YoPro, gdzie nagrodą główną jest spotkanie z Carlosem Alcarazem. Ewidentnie loteria jest dedykowana dla fanów tenisa i jeśli ktoś lubi ten sport, to spotkanie Alcaraza jest przeżyciem wartym zakupu tego jogurtu. To jest nagroda dla fana, nie dla kogoś kto myśli jedynie jak ją spieniężyć. Ktoś lubi piłkę nożną, ktoś uwielbia muzykę a ja np kocham tenis. Nie interesuje Cię nagroda? Nie kupuj tego jogurtu. Dlaczego nagroda ma taką wartość? Bo Carlos Alcaraz to już ikona. Są inne loterie gdzie nagrodę można spieniężyć, grajcie sobie tam a nie wyspisujecie jakie to słabe wygrać spotkanie z idolem, nadczłowiekiek, może następcą Nadala.

Andrzej007

#7352731 Napisano: 05.05.2026 10:10:49
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzają mnie komentarze przy konkursie YoPro, gdzie nagrodą główną jest spotkanie z Carlosem Alcarazem. Ewidentnie loteria jest dedykowana dla fanów tenisa i jeśli ktoś lubi ten sport, to spotkanie Alcaraza jest przeżyciem wartym zakupu tego jogurtu. To jest nagroda dla fana, nie dla kogoś kto myśli jedynie jak ją spieniężyć. Ktoś lubi piłkę nożną, ktoś uwielbia muzykę a ja np kocham tenis. Nie interesuje Cię nagroda? Nie kupuj tego jogurtu. Dlaczego nagroda ma taką wartość? Bo Carlos Alcaraz to już ikona. Są inne loterie gdzie nagrodę można spieniężyć, grajcie sobie tam a nie wyspisujecie jakie to słabe wygrać spotkanie z idolem, nadczłowiekiek, może następcą Nadala.

W punkt. Sam wiele razy próbowałem wygrać wyjazd na Finał Ligi Mistrzów, wciąż bezskutecznie, ale robi mi się po prostu przykro - często się zdarza, ze zwycięzcy takich konkursów po prostu probują sprzedać bilety, bo wcale piłka nożna ich nie interesuje. 

Pozostając w temacie co mnie wkurza... to zdecydowanie Biedronka i ich stany magazynowe wg apki. Sprawdzam w aplikacji dostępność towaru, idę do mojej Biedronki i nie mogę znaleźć danego towaru, który niby jest. Pytam się o to pracowników, ci wywracają oczy, bo zawracam im głowę, a ja się tylko wkurzam. Najczęściej to dotyczy produktów na konkursy, które są organizowane tylko w Biedronce. Najlepszym przykładem niech będzie Rexona, która po pierwszym tygodniu konkursu, została zdjęta z półki i kiszono ją na magazynie. Kabaret emotka
0 0

atyde25

#7353105 Napisano: 06.05.2026 15:04:39
Ale ty kobit z Rossmanna trzeba pilnować jak dzieci 5 letnich. Muszę 2 raz bo jest set naklejek a mi dała tylko 1 kartkę z nie 2.Eda po kij ci naklejki. Ale tu chodzi o zasady jak w Psach a nie o rzeczy hahhahah emotka
0 0

plaziks

#7353220 Napisano: 06.05.2026 21:16:18
Żaaal, nie doczytałam że jedno gospodarstwo domowe może wygrać maksymalnie 1 nagrodę danego rodzaju. Więc nici z drugiego ręczniczka Coccolino emotka  
Przynajmniej tyle, że to ręcznik, a nie coś lepszego. Następnym razem będę dokładniej czytała regulaminy. Przynajmniej już wiem, że tak jest u Smolara emotka
0 0