Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Makufi38

#7273230 Napisano: 25.06.2025 17:37:18
MDL napisał(a):

Czy Ktoś nie dostał jeszcze bonu z coca coli i dino? Czytam, że dziś niektórzy dostali. Ja nie mam informacji, a nie wiem czy kurier był, bo nie było mnie cały dzień w domu emotka

Jeszcze nie dostałam,nie mam też żadnej informacji o nadaniu przesyłki

wiesia30

#7273231 Napisano: 25.06.2025 17:39:12
Makufi38 napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy Ktoś nie dostał jeszcze bonu z coca coli i dino? Czytam, że dziś niektórzy dostali. Ja nie mam informacji, a nie wiem czy kurier był, bo nie było mnie cały dzień w domu emotka

Jeszcze nie dostałam,nie mam też żadnej informacji o nadaniu przesyłki

Ja dostałam,mąż nie
1 MDL 0

maverick

#7273253 Napisano: 25.06.2025 19:23:10
Gdyby ktoś z Was miał chwilę i chęć, to można dodać. O ile nie jest w zapowiedziach 🤔
https://loteriakozel.pl/

anula790

#7273268 Napisano: 25.06.2025 20:16:15
Czy były informacje odnośnie promocji  w Żabce, gdzie trzeba było kupić kapsułki do prania Mill? Tam wygrywało 200 pierwszych zgłoszeń
0 0

rainbowdash

#7273275 Napisano: 25.06.2025 21:25:36
anula790 napisał(a):

Czy były informacje odnośnie promocji  w Żabce, gdzie trzeba było kupić kapsułki do prania Mill? Tam wygrywało 200 pierwszych zgłoszeń

Nie
0 0

NowyAleStary

#7273278 Napisano: 25.06.2025 21:43:35
Działa Wam formularz Desperadosa w ŻABCE? za każdym razem wyskakuje mi informacja o błędnym kodzie, a na pewno nie robię błędu i próbowałam z dwoma różnymi kodami.
0 0

mixik

#7273280 Napisano: 25.06.2025 21:49:51
NowyAleStary napisał(a):

Działa Wam formularz Desperadosa w ŻABCE? za każdym razem wyskakuje mi informacja o błędnym kodzie, a na pewno nie robię błędu i próbowałam z dwoma różnymi kodami.

Może skopiuj go bezpośrednio z apki (klikając na nim) i wklej na stronie będąc na smartfonie.
0 0

Jestemnowa

#7273281 Napisano: 25.06.2025 22:01:42
Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣
Smolar coraz dokładniej tłumaczy zasady 😅

Jestemnowa

#7273282 Napisano: 25.06.2025 22:02:51
0 0

aerdna

#7273283 Napisano: 25.06.2025 22:05:43
Jestemnowa napisał(a):

Jutro loteria Kaufland startuje , nie zapomnijcie rozdzielać zakupów na osobne wózki i koszyki 🤣

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka
0 0

Jestemnowa

#7273285 Napisano: 25.06.2025 22:08:26
aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Proponuje zapoznać się z regulaminem Card, bo za rozbijanie paragonów Kaufland lubi blokować i usuwać konta  emotka

Jeśli zakupy będą w osobnym wózku to chyba nieee 😂 kabaret normalnie
Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

emanuela24

#7273288 Napisano: 25.06.2025 22:24:48
Jestemnowa napisał(a):

emotka  Powiedźcie że  to żart i że tego smolar nie nabazgrał. A od kiedy to sprzedawca może odmówić zakupów klientowi? emotka  mogę zarządac do każdego produktu oddzielnego paragonu i żaden smolar tego nie zmieni.emotka  Aż żałuję że nie mam w mojej miejscowości Kauflandu, bo chciałabym zobaczyć menadżera który odmawia wydania paragonów do produktów i usłyszeć uzasadnienie.

emanuela24

#7273289 Napisano: 25.06.2025 22:27:53
Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Kiedyś kupiłam na 42 paragony pod rząd jedna rzecz i było git ale teraz to wózkowego węża zrobię przez cały  sklep 🤭😅

I w każdym wózku kisielek  emotka
0 0

darq1991

#7273293 Napisano: 25.06.2025 22:44:15
Czy ktoś już coś trafił w pierwszym dniu Loteriady?
0 0

Kamil_K

#7273294 Napisano: 25.06.2025 23:01:04
Jestemnowa napisał(a):

Wystarczy iść do kasy samoobsługowej. Ja jak tylko zobaczyłem że organizator to Smolar to od razu wiem że udziału brać nie będę bo odkąd napisałem reklamacje której najpierw nie uwzględnili dopiero po opinii na google z jedną gwiazdką okazało się że to ja miałem rację w nagrodę od tamtej pory nie mogę nic u nich wygrać emotka
0 0

Yoko

#7273298 Napisano: 25.06.2025 23:39:24
MDL napisał(a):

Przyszedł dzisiaj kurier Gls- ucieszyłam się, że to bon z Dino, a to jakieś pierdoły z Everydayme. Więc ja. Nie mam informacji o nadaniu paczki, nic.
1 MDL 0

zezowaty_kot

#7273300 Napisano: 26.06.2025 00:26:30
Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Przy wejściu do sklepu będą sprawdzane dowody osobiste. Wózek zostanie przydzielony na rodzinę, żeby nie pojawiła się możliwość, że żona i mąż zakombinują i wezmą dwa wózki. Dziecko wózka nie dostanie w ogóle, bo nie może brać udziału w loterii. Jeżeli na zakupy podwieziemy sąsiada, to należy go wysadzić 20 metrów przed parkingiem, najlepiej w strefie krzaczastej, bo istnieje ryzyko powiązania numeru rejestracyjnego z wózkiem. Zaleca się obserwację obszaru do 10 metrów wokół parkingu, ponieważ tajniaki mają monitorować sytuację i wyłapywać rodziny rozbijające się przed wejściem do sklepu. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie kochanka, bądź nawet kilku. Przy zachowaniu odpowiedniej konspiracji i środków bezpieczeństwa pojawia się szansa nabycia nielegalnych paragonów podczas jednych zakupów. Gorzej jak żona kochanka również bierze udział w loterii, polecam sprawdzać z kim się wiążecie. Weryfikację ostateczną przeprowadza jeszcze notariusz, który otwiera bramkę wyjściową. Trzymam kciuki kochani, dobrze wiemy że żaden Smolar nie odbierze nam naszych paragonów.

lukaszn12

#7273329 Napisano: 26.06.2025 09:27:11
Davidoff Envolved 4 etap piosenka z podanych łów. Mógłby ktoś podesłać te słowa?
1 asper01 0

Nelusia102

#7273333 Napisano: 26.06.2025 09:41:32
PPPet-er napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

aerdna napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Przy wejściu do sklepu będą sprawdzane dowody osobiste. Wózek zostanie przydzielony na rodzinę, żeby nie pojawiła się możliwość, że żona i mąż zakombinują i wezmą dwa wózki. Dziecko wózka nie dostanie w ogóle, bo nie może brać udziału w loterii. Jeżeli na zakupy podwieziemy sąsiada, to należy go wysadzić 20 metrów przed parkingiem, najlepiej w strefie krzaczastej, bo istnieje ryzyko powiązania numeru rejestracyjnego z wózkiem. Zaleca się obserwację obszaru do 10 metrów wokół parkingu, ponieważ tajniaki mają monitorować sytuację i wyłapywać rodziny rozbijające się przed wejściem do sklepu. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie kochanka, bądź nawet kilku. Przy zachowaniu odpowiedniej konspiracji i środków bezpieczeństwa pojawia się szansa nabycia nielegalnych paragonów podczas jednych zakupów. Gorzej jak żona kochanka również bierze udział w loterii, polecam sprawdzać z kim się wiążecie. Weryfikację ostateczną przeprowadza jeszcze notariusz, który otwiera bramkę wyjściową. Trzymam kciuki kochani, dobrze wiemy że żaden Smolar nie odbierze nam naszych paragonów.

Nie wiem juz czy to promo to smutne, czy żałosne, czy to Smolar ale jedno pewne, ze zakupy w Kauflandzie to juz samo w sobie nieprzyjemne doświadczenie emotka

OJ oj - czyli jak kupię na 3 paragony - jeden dla mnie , drugi dla babci i trzeci dla sąsiadki - to popełniam SKLEPOWE PRZESTĘPSTWO !!!  bo przecież babcia czy sąsiadka muszą same iść do sklepu ??? Będą mi koszyki sprawdzać - NO PRZESTĘPCA a nie KLIENT !!! ??? Ale jak trafią KONTROLUJĄCY na osobę , która nie zamierza brać udziału w ICH KONKURSIE - to co wtedy ???? zakaz kupowania ???
0 0

as32572

#7273345 Napisano: 26.06.2025 10:03:11

OJ oj - czyli jak kupię na 3 paragony - jeden dla mnie , drugi dla babci i trzeci dla sąsiadki - to popełniam SKLEPOWE PRZESTĘPSTWO !!!  bo przecież babcia czy sąsiadka muszą same iść do sklepu ??? Będą mi koszyki sprawdzać - NO PRZESTĘPCA a nie KLIENT !!! ??? Ale jak trafią KONTROLUJĄCY na osobę , która nie zamierza brać udziału w ICH KONKURSIE - to co wtedy ???? zakaz kupowania ???

też sobie własnie pomyślałam, że ktoś może kupowac na osobne paragony z innego powodu, chociażby dla sąsiadki właśnie i co wtedy oświadczenie będzie musiał wypisać że nie zgłosi tego paragonu czy co

ale na duży plus że nie ma tych durnych zdrapek tym razem
0 0