Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magdalena-chili

#7346040 Napisano: dzisiaj o 11:46:01
niewyspanamama napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.
0 0

niewyspanamama

#7346043 Napisano: dzisiaj o 12:02:37
magdalena-chili napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka
0 0

magdalena-chili

#7346046 Napisano: dzisiaj o 12:06:23

magdalena-chili napisał(a):

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka

Zrobiłabym zdjęcia i wyslala do agencji. No jednak to powinno być lepiej zabezpieczone. Po co takie nagrody oferować jak się nie potrafi skutecznie ich dostarczyć 🙄
0 0

mczarna

#7346060 Napisano: dzisiaj o 13:59:05
Nie widzę,żeby ktoś wcześniej o tym pisał,ale czy udaje wam się w Lubisiach wbić paragon z marca?Na telefonie nie mam takiej opcji,dopiero od kwietnia.
0 0

atyde25

#7346061 Napisano: dzisiaj o 14:01:44
W Lionie dali listę uczestników .1035 zgłoszeń jestem pod wrażeniem .Nagród mało na nic nie liczę ale takie podanie uczestników nie jest często spotykane.

nanajka81

#7346062 Napisano: dzisiaj o 14:08:51
atyde25 napisał(a):

W Lionie dali listę uczestników .1035 zgłoszeń jestem pod wrażeniem .Nagród mało na nic nie liczę ale takie podanie uczestników nie jest często spotykane.

Lol, rzeczywiście sporo osób udział wzięło. Chyba drugi czy trzeci raz widzę taką szczegółową listę...
0 0

agakaz2

#7346071 Napisano: dzisiaj o 14:36:44
mczarna napisał(a):

Nie widzę,żeby ktoś wcześniej o tym pisał,ale czy udaje wam się w Lubisiach wbić paragon z marca?Na telefonie nie mam takiej opcji,dopiero od kwietnia.

to prawda pisałam do nich bez odzewu
0 0

Calliope22

#7346073 Napisano: dzisiaj o 14:44:46
mczarna napisał(a):

Też miałam ten sam problem . Kupowałam córce lubisie w marcu , mam 3 paragony i nie dało się dodać zgłoszenia
0 0

pioge7

#7346076 Napisano: dzisiaj o 14:47:50
Calliope22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Też miałam ten sam problem . Kupowałam córce lubisie w marcu , mam 3 paragony i nie dało się dodać zgłoszenia

Na laptopie można dodać paragon z marca
0 0