Smolar

Andrzej007

#7372648 Napisano: dzisiaj o 13:57:45
kalmia86 napisał(a):

Ale co dalej z tym protokołem? Ja mam samsunga, którego też chętnie bym zareklamowała. Ale pokazuje mi, że sama mam się zgłosić do punktu serwisowego. Mam jechać 2h ponad do Wrocławia (bo tam mam najbliższy punkt serwisowy) i usłyszeć, że protokół przekazania nagrody nie jest przez nich akceptowany (protokół nie jest przez nikogo podpisany, nie ma żadnej pieczątki - nic)
P.S. telefon zarejestrowałam od razu po otrzymaniu na stronie samsunga i chciałam reklamować przez konto samsung ale widnieje info, że ten produkt nie został zakupiony w Polsce....

W Samsungu faktycznie dzielą na urządzenia kupione w Polsce, a urządzenia z UE. 

0 0

GreenEK

#7372653 Napisano: dzisiaj o 14:08:20
kwiatuszek000 napisał(a):

Hej. Wygralam u smolara ekspres. Jak wygląda sprawa z reklamacją, jeśli produkt się popsuje? Jest dołączona karta gwarancyjna ale nie ma dowodu zakupu.

napisz do Smolara, przyśle  "Oświadczenie organizatora akcji promocyjnej dla celów reklamacyjnych” i to jest coś jak potwierdzenie zapłaty, na zasadach paragonu. Miałam tak z namiotem z PO PROSTU, bez problemu uznali reklamację.
0 0