WC - rozmowy o wszystkim

pikawka

#6663537 Napisano: 03.12.2019 17:37:53
Czy jest jakiś konkurs na proszki do prania lub kapsułki? Wpadło komuś coś w oko?  emotka
0 0

margobb

#6663538 Napisano: 03.12.2019 17:40:40
pikawka napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs na proszki do prania lub kapsułki? Wpadło komuś coś w oko?  emotka

Intermarche Los Mejores
1 pikawka 0

sylzab2294

#6663601 Napisano: 03.12.2019 21:16:09
Drodzy, mam pytanie który internet (jako opcja stacjonarna) polecilibyście?
Orange, T mobile czy Plus?
Żeby działał płynnie, gdy jednocześnie np. 4 osoby zaczną korzystać.
0 0

nataszka

#6664063 Napisano: 05.12.2019 15:36:51
Jakie krople na zmęczone suche oczy polecacie?
0 0

maverick

#6664064 Napisano: 05.12.2019 15:38:53
nataszka napisał(a):

ZUMA NOKA 0,4% 10ml za 8zł
1 nataszka 0

ziolko

#6664085 Napisano: 05.12.2019 16:58:11
nataszka napisał(a):

Hyal-Drop multi
Musisz często zakraplać, żeby oczy tak szybko nie wysychały 
1 nataszka 0

kama.z

#6664347 Napisano: 06.12.2019 12:55:42
nataszka napisał(a):

Hylo-Gel 1 x rano mi wystarcza
1 nataszka 0

pikawka

#6664424 Napisano: 06.12.2019 15:51:07
Dr Gerard. Dostałam maila, że na paragonie mam nieprawidlowe produkty i niestety nie wyślą mi puszki....emotka  Boszeee dobrze, że to nie aparat bo bym się wściekła  emotka  A poza tym to moja pierwsza taka sytuacja, że przepada nagroda..
0 0

konkursowyninja

#6664533 Napisano: 07.12.2019 10:58:53
joan napisał(a):

Kiedy myślałam, że konkach nic mnie już nie zdziwi, trafiłam na... konkursowego ninję. I nie wiem, dokąd to prowadzi, że się publicznie udostępnia własny wizerunek i dane osobowe konkursowicza. Tzn. wiem -> krótki szpil i łatka "a ten pan to wszędzie wygrywa, to zawodowy konkursowicz menda, proszę go nie nagradzać, on już wygrał to i to, zerknijże organizatorze na ten-a-ten profil FB, nie należy się nagroda temu sępowi, on nie lubi Waszych produktów, jeno jak opętany gra w te konkursy i odbiera innym szansę na nagrody i szczęście, a moje dziecko to a to bla bla bla i tak się starałam".

Gdyby ktoś miał ochotę na jakiś konkursowy coming out w ramach ożywienia profilu na FB, to jednak odradzam. W przeciwieństwie do w/w ninjy siedzę w konkach już wiele lat i za destrukcyjne uważam stawianie siebie w świetle jupiterów. Na początku poczujecie miłe ciepełko, jakby samo Słońce całowało Was w policzki, a potem spłoniecie na stosie hejtu, niczym ćma przyklejona do lampy. Zasada jest prosta -> im mniej Ciebie w kontekście konkursów, tym więcej wygrywasz.

Bardzo ciekawa opinia i powiem Ci joan - że masz dużo racji   Cieszę się, że to napisałaś i że udało mi się Ciebie poznać na tym forum. Świat konkursów jest szalony - gdzie nie popatrzymy zobaczymy pełno emocji (zarówno pozytywnych jak i negatywnych) oraz kontrowersji. Nie jest łatwo być konkursowiczem bo jak każdy wie oprócz chwil przyjemnych związanych z wygraną spotykamy się na co dzień z wieloma porażkami. Warto jednak podnosić głowę do góry i zmierzać po nowe nagrody, stawiać sobie nowe cele i wzywania. Warto robić coś więcej niż tylko wracać codziennie do domu z pracy, oglądać przez cały wieczór seriale i następnego ranka dalej narzekać na swoją pracę i życie. Jak wiemy konkursy/loterie dają nam dużo nowych możliwości - odkrywamy miejsca, do których nie pojechalibyśmy z  uwagi na dużą cenę pobytu, zdobywamy nagrody rzeczowe - na które również nie zawsze nas stać. I spełniamy swoje marzenia, a nawet jeśli nie - to sam fakt możliwości wygranej w konkursie, w którym bierzemy udział jest niesamowity. Dla mnie konkursy/loterie to nie tylko wygrane i nagrody. To również setki wspaniałych i niezwykle kreatywnych osób, które poznałem. To świat konkursowiczów grających zarówno dla pasji jak i podreperowania domowego budżetu. Ten świat to mój sposób na oderwanie od trudów codzienności i realizację własnych celów. Dzielę się w nim zarówno wygranymi jak i pokazuję konkursy/loterie/promocje z dużą ilością nagród, w których to WY możecie również wygrać. Sam analizuję dużą szansę na wygraną i WAM ją prezentuję. Nikt mi za to nie płaci i robię to z przyjemnością - informowanie o tych okazjach to mój sposób na życie. Niezwykle cieszę się z każdego konkursowicza napotkanego na mojej drodze, ponieważ razem dzielimy wspólną pasję. Cieszę się również na naszą relację  joan. Bo za 100 lat nikt już nie będzie pamiętał, kto w jakim konkursie wygrał. Ale każdy będzie pamiętał o nas, że przez naszą kreatywność uzewnętrznianą w konkursach staraliśmy się robić w życiu coś więcej niż inni czerpiąc z tego wiele przyjemności. Konkursowi Ninja to MY - kreatywni ludzie z pasją starający się zrealizować marzenia. ŻYCIE TO KONKURS - NIE LOTERIA !

Pozdrawiam, Konkursowy Ninja   
0 0

yonex

#6664538 Napisano: 07.12.2019 11:33:17
konkursowyninja napisał(a):

joan napisał(a):

Kiedy myślałam, że konkach nic mnie już nie zdziwi, trafiłam na... konkursowego ninję. I nie wiem, dokąd to prowadzi, że się publicznie udostępnia własny wizerunek i dane osobowe konkursowicza. Tzn. wiem -> krótki szpil i łatka "a ten pan to wszędzie wygrywa, to zawodowy konkursowicz menda, proszę go nie nagradzać, on już wygrał to i to, zerknijże organizatorze na ten-a-ten profil FB, nie należy się nagroda temu sępowi, on nie lubi Waszych produktów, jeno jak opętany gra w te konkursy i odbiera innym szansę na nagrody i szczęście, a moje dziecko to a to bla bla bla i tak się starałam".

Gdyby ktoś miał ochotę na jakiś konkursowy coming out w ramach ożywienia profilu na FB, to jednak odradzam. W przeciwieństwie do w/w ninjy siedzę w konkach już wiele lat i za destrukcyjne uważam stawianie siebie w świetle jupiterów. Na początku poczujecie miłe ciepełko, jakby samo Słońce całowało Was w policzki, a potem spłoniecie na stosie hejtu, niczym ćma przyklejona do lampy. Zasada jest prosta -> im mniej Ciebie w kontekście konkursów, tym więcej wygrywasz.

Bardzo ciekawa opinia i powiem Ci joan - że masz dużo racji   Cieszę się, że to napisałaś i że udało mi się Ciebie poznać na tym forum. Świat konkursów jest szalony - gdzie nie popatrzymy zobaczymy pełno emocji (zarówno pozytywnych jak i negatywnych) oraz kontrowersji. Nie jest łatwo być konkursowiczem bo jak każdy wie oprócz chwil przyjemnych związanych z wygraną spotykamy się na co dzień z wieloma porażkami. Warto jednak podnosić głowę do góry i zmierzać po nowe nagrody, stawiać sobie nowe cele i wzywania. Warto robić coś więcej niż tylko wracać codziennie do domu z pracy, oglądać przez cały wieczór seriale i następnego ranka dalej narzekać na swoją pracę i życie. Jak wiemy konkursy/loterie dają nam dużo nowych możliwości - odkrywamy miejsca, do których nie pojechalibyśmy z  uwagi na dużą cenę pobytu, zdobywamy nagrody rzeczowe - na które również nie zawsze nas stać. I spełniamy swoje marzenia, a nawet jeśli nie - to sam fakt możliwości wygranej w konkursie, w którym bierzemy udział jest niesamowity. Dla mnie konkursy/loterie to nie tylko wygrane i nagrody. To również setki wspaniałych i niezwykle kreatywnych osób, które poznałem. To świat konkursowiczów grających zarówno dla pasji jak i podreperowania domowego budżetu. Ten świat to mój sposób na oderwanie od trudów codzienności i realizację własnych celów. Dzielę się w nim zarówno wygranymi jak i pokazuję konkursy/loterie/promocje z dużą ilością nagród, w których to WY możecie również wygrać. Sam analizuję dużą szansę na wygraną i WAM ją prezentuję. Nikt mi za to nie płaci i robię to z przyjemnością - informowanie o tych okazjach to mój sposób na życie. Niezwykle cieszę się z każdego konkursowicza napotkanego na mojej drodze, ponieważ razem dzielimy wspólną pasję. Cieszę się również na naszą relację  joan. Bo za 100 lat nikt już nie będzie pamiętał, kto w jakim konkursie wygrał. Ale każdy będzie pamiętał o nas, że przez naszą kreatywność uzewnętrznianą w konkursach staraliśmy się robić w życiu coś więcej niż inni czerpiąc z tego wiele przyjemności. Konkursowi Ninja to MY - kreatywni ludzie z pasją starający się zrealizować marzenia. ŻYCIE TO KONKURS - NIE LOTERIA !

Pozdrawiam, Konkursowy Ninja   

Ninja – tajni agenci lub najemnicy w feudalnej Japonii, którzy specjalizowali się w niekonwencjonalnych działaniach wojennych: szpiegostwie, sabotażu, infiltracji i zabójstwach, ale także w otwartej walce w określonych sytuacjach. Ich skryte, podstępne metody były całkowicie sprzeczne z zasadami samurajów, którzy przestrzegali surowych zasad dotyczących honoru i walki
0 0

joan

#6664597 Napisano: 07.12.2019 17:44:55
konkursowyninja - w teorii się to zgadza, ale z łatką "konkursowicza" ilość Twoich wygranych poleci na łeb na szyję i nie da się tego procesu zatrzymać. Czy jesteś w stanie poświęcić wymarzone wakacje dla lajków na profilu? Czy te lajki pozwolą Ci na podróż za kilkanaście tysięcy złotych?

Wydajesz się być sympatycznym facetem; mam nadzieję, że Twój świat będzie mniej cyniczny, niż mój. Oczywiście życzę Ci powodzenia, rzeczywistość zweryfikuje resztę.

yonex - ksywka jest nawiązaniem do książki (tak sądzę), nie do definicji encyklopedycznej, luzik  emotka

synk

#6664620 Napisano: 07.12.2019 20:33:17
uwaga, ktoś rozsyła podrobione maile niby o zaległościach na allegro, stare oszustwo znów wraca
2 brucee, jokan 0

ludzka_istota

#6664707 Napisano: 08.12.2019 13:27:30
Kochani, chcę kupić zgrzewarkę folii do jedzenia, żeby nie marnować. Ma ktoś jakąś sprawdzoną? Z góry dziękuję za wskazówki.
0 0

bubba

#6665827 Napisano: 12.12.2019 12:51:23
W niedzielę 15,12 w CinemaCity święto kina. Wszystkie bilety w tym dniu 12 zł emotka  
1 andii 0

joan

#6665830 Napisano: 12.12.2019 12:59:52
bubba napisał(a):

W niedzielę 15,12 w CinemaCity święto kina. Wszystkie bilety w tym dniu 12 zł emotka  

W Multikinie również emotka
0 0

margobb

#6665840 Napisano: 12.12.2019 13:30:03
Zapewne osoby znające odpowiedzi na wszystkie pytania publicznie mnie wyśmieja, ale ryzykuje... :)

Mogę umyć okno na zewnątrz przy minusowej temperaturze myjka parowa? Czy zostanę bez okna na święta? emotka  może ktoś korzysta ? emotka
0 0

psotka

#6665949 Napisano: 12.12.2019 17:50:47
margobb napisał(a):

Zapewne osoby znające odpowiedzi na wszystkie pytania publicznie mnie wyśmieja, ale ryzykuje... :)

Mogę umyć okno na zewnątrz przy minusowej temperaturze myjka parowa? Czy zostanę bez okna na święta? emotka  może ktoś korzysta ? emotka

Mi zawsze mama mowila ze jak jest mroz to ze okien die nie myje
1 ziolko 0

ziolko

#6665985 Napisano: 12.12.2019 19:41:32
margobb napisał(a):

Jest ryzyko pęknięcia szyby.
Lepiej zostaw brudne okna, niż gdybyś miała nie mieć szyb emotka
Świat się nie zawali, że masz brudne okna. 
Poza tym coś mówili, że w weekend ma być bardziej na plusie 
1 margobb 0

defed

#6665990 Napisano: 12.12.2019 19:58:19
ziolko napisał(a):

margobb napisał(a):

Jest ryzyko pęknięcia szyby.
Lepiej zostaw brudne okna, niż gdybyś miała nie mieć szyb  emotka
Świat się nie zawali, że masz brudne okna. 
Poza tym coś mówili, że w weekend ma być bardziej na plusie 

Przeczytałam to i czuję się rozgrzeszona. Dzięki! Forum miewa działanie terapeutyczne  emotka
1 nkba 0

ziolko

#6665992 Napisano: 12.12.2019 20:04:08