WC - rozmowy o wszystkim

lucya

#6669762 Napisano: 31.12.2019 18:48:55
Zgubiłam rachunek na konkurs Avanti, a hasło już wysłałam emotka . Czy wie ktoś, czy można ten paragon jeszcze jakoś odzyskać ze sklepu? Czy Avanti wymaga wysyłki wszystkich paragonów czy tylko wygranego, bo wysłałam kilka zgłoszeń?
0 0

prosiaczek

#6669770 Napisano: 31.12.2019 19:11:41
lucya napisał(a):

Zgubiłam rachunek na konkurs Avanti, a hasło już wysłałam emotka . Czy wie ktoś, czy można ten paragon jeszcze jakoś odzyskać ze sklepu? Czy Avanti wymaga wysyłki wszystkich paragonów czy tylko wygranego, bo wysłałam kilka zgłoszeń?

jednego paragonu
1 lucya 0

delvitto

#6669773 Napisano: 31.12.2019 19:41:36
joasiajulia napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Z kim dziś siedzę nad konkursami i paragonami na ostatnią chwilę, i postanowieniem noworocznym, że oto ostatni raz? emotka

Witam w klubie emotka Nie potrafiłam się wcześniej zmotywować,a że nigdzie nie idę,córka jest w końcu po chorobie,więc mam czas dla siebie i dla swoich przyjemności emotka  
Pozdrawiam i życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku  emotka emotka

wiecie co... ja co roku sobie postanawiam, by tej zabawy z paragonami nie zostawiać na ostatnią chwilę... niestety, jestem niereformowalna, i aż serce czasem boli, gdy przyjdzie wyrzucać niewykorzystane paragony, z myślą, ile to potencjalnych nagród przepadło:( na 2 dzień świąt, gdy w końcu mogłam oddać się na spokojnie wysyłaniu zgłoszeń, okazało się, że wiele loterii się skończyło emotka  do kosza poszło 6 paragonów na coca cola w c4, 2 kody na nestle, 2 tyskie z lidla, i ze 20 z Groszka (bo trochę miałam tu zdobycznych, mieszkając obok). I coś jeszcze, ale nie pamiętam. Tym razem znowu sobie obiecuję, że będę wysyłać na bieżąco, ale znając siebie, za rok będzie wpis o podobnej treści...:)
0 0

prosiaczek

#6669799 Napisano: 31.12.2019 23:51:55
delvitto napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Z kim dziś siedzę nad konkursami i paragonami na ostatnią chwilę, i postanowieniem noworocznym, że oto ostatni raz? emotka

Witam w klubie emotka Nie potrafiłam się wcześniej zmotywować,a że nigdzie nie idę,córka jest w końcu po chorobie,więc mam czas dla siebie i dla swoich przyjemności emotka  

wiecie co... ja co roku sobie postanawiam, by tej zabawy z paragonami nie zostawiać na ostatnią chwilę... niestety, jestem niereformowalna, i aż serce czasem boli, gdy przyjdzie wyrzucać niewykorzystane paragony, z myślą, ile to potencjalnych nagród przepadło:( na 2 dzień świąt, gdy w końcu mogłam oddać się na spokojnie wysyłaniu zgłoszeń, okazało się, że wiele loterii się skończyło emotka  do kosza poszło 6 paragonów na coca cola w c4, 2 kody na nestle, 2 tyskie z lidla, i ze 20 z Groszka (bo trochę miałam tu zdobycznych, mieszkając obok). I coś jeszcze, ale nie pamiętam. Tym razem znowu sobie obiecuję, że będę wysyłać na bieżąco, ale znając siebie, za rok będzie wpis o podobnej treści...:)

SKOŃCZYŁAM emotka
0 0

zielonaszpilka

#6669800 Napisano: 31.12.2019 23:57:38
prosiaczek napisał(a):

delvitto napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

SKOŃCZYŁAM emotka

Ja też emotka  ale tak się spieszyłam, żeby zdażyć otworzyć szampana na czas, że na proNto posłałam wiadomość, którą zaczynam od słów proBto  emotka  emotka jak myślicie? mam szanse? emotka  emotka  Wszystkiego dobrego w nowym roku!

pikawka

#6670455 Napisano: 03.01.2020 16:39:56
Jestem z synem w szpitalu i w świetlicy dla dzieci są takie male kolorowe kostki Angry Birds. Udalo mi się ustalić, ze sa ze Stokrotki. Czy ktoś się orientuje, czy są tam do kupienia? Czy się to zbiera, o co chodzi? Chce kilka dla syna bo mu sie spodobaly bardzo. 
1 brucee 0

pikawka

#6670460 Napisano: 03.01.2020 16:49:11
bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jestem z synem w szpitalu i w świetlicy dla dzieci są takie male kolorowe kostki Angry Birds. Udalo mi się ustalić, ze sa ze Stokrotki. Czy ktoś się orientuje, czy są tam do kupienia? Czy się to zbiera, o co chodzi? Chce kilka dla syna bo mu sie spodobaly bardzo. 

O, Biedna!  emotka emotka  Zdrówka dla Was!  emotka
Nie jestem pewna, czy nie były dołączane jeszcze kilka tygodni temu do paragonów za zakupy jako promocyjne (może jeszcze są nadal???), bo dostawałam coś takiego hermetycznie zapakowanego z tymi bohaterami, lecz nie otwierałam i rozdałam gratisowo przy sprzedażach.  emotka emotka

Dziekuję. Jesteśmy dziś po wycieciu trzech migdałków. Wiec juz powinno byc z kazdym dniem lepiej.
Udało mi się znaleźć na fb w marketplanet. To jakieś kostki do gry emotka  nie mam u siebie stokrotki i raptem z 2 razy do konkursu cos kupowałam w Bydgoszczy. Poczekam jeszcze może przejdzie mu to zauroczebieemotka
1 brucee 0

dwaburekoty

#6670963 Napisano: 06.01.2020 20:33:05
Wiem, że kiedyś był poruszany ten temat ale nie pamiętam konkluzji.
Czy na te zbiórki (chore dzieciaki/dorośli/Australia) można się dorzucić wysyłając smsy (lub inaczej bez podawania nr kary, PayPal i bez przelewu)? kiedyś można było wysyłać smsy, a teraz nie ma takiej opcji... emotka
0 0

defed

#6671035 Napisano: 07.01.2020 10:12:09
Zbieram propozycje odpowiedzi na pytanie: co zrobić z przeterminowanym (o 4 miesiące!) piwem? emotka emotka
Odnalazł się jeden karton Heńka wygrany w 2018r., który cudem nienapoczęcia przetrwał w piwnicy cały 2019r. Biedny, samotny, niezauważany, przykurzony, zapomniany... 
0 0

pikawka

#6671036 Napisano: 07.01.2020 10:14:32
defed napisał(a):

Zbieram propozycje odpowiedzi na pytanie: co zrobić z przeterminowanym (o 4 miesiące!) piwem? emotka emotka
Odnalazł się jeden karton Heńka wygrany w 2018r., który cudem nienapoczęcia przetrwał w piwnicy cały 2019r. Biedny, samotny, niezauważany, przykurzony, zapomniany... 

Booooszeeee jaka strata emotka emotka
1 defed 0

as32572

#6671037 Napisano: 07.01.2020 10:15:02
defed napisał(a):

Ja dopiero w grudniu skończyłam pić Heinekeny z zeszłego roku, a wygrałam łącznie 2 kartony, haha
Nic mi nie jest także, możesz pić emotka
1 defed 0

pikawka

#6671038 Napisano: 07.01.2020 10:16:04
defed napisał(a):

A w smalu jak? Moze otwórz jedno i spróbuj  emotka emotka
0 0

dwaburekoty

#6671039 Napisano: 07.01.2020 10:17:09
defed napisał(a):

dodaj jajka (pewnie masz zapas Farmio, to już teraz zadbaj o to, żeby się nie przeterminowały) i zrób sobie maseczkę na włosy emotka .
1 defed 0

defed

#6671041 Napisano: 07.01.2020 10:18:00
pikawka napisał(a):

defed napisał(a):

Boję się rozstroju żołądka!  emotka  Myślałam o jakiejś kuracji do włosów, kąpieli piwnej, czy cuś... Ktoś coś?emotka
0 0

pikawka

#6671043 Napisano: 07.01.2020 10:31:15
defed napisał(a):

pikawka napisał(a):

defed napisał(a):

Boję się rozstroju żołądka!  emotka  Myślałam o jakiejś kuracji do włosów, kąpieli piwnej, czy cuś... Ktoś coś? emotka

Ja bym mimo wszystko jedno posmakowalaemotka
2 defed, nkba 0

as32572

#6671046 Napisano: 07.01.2020 10:39:34
pikawka napisał(a):

defed napisał(a):

pikawka napisał(a):

defed napisał(a):

Boję się rozstroju żołądka!  emotka  Myślałam o jakiejś kuracji do włosów, kąpieli piwnej, czy cuś... Ktoś coś? emotka

Ja bym mimo wszystko jedno posmakowala emotka

U mnie w domu nikt na daty ważności nie patrzy, no poza nabiałem może, wiekszość rzeczy jednak jest jadalna równiez po terminie emotka
Mozna liscie kwiatów wyczyścić, będą się błyszczały.
2 defed, brucee 0

edzia21

#6671049 Napisano: 07.01.2020 10:47:23
defed napisał(a):

pikawka napisał(a):

defed napisał(a):

2 lata temu skusilam sie na Heńka przeterminowanego o 3 miechy - KEG. Pozniej mialam tydzien wyciety z zyciorysu...
1 defed 0

misiapysiamisia

#6671050 Napisano: 07.01.2020 10:48:16
defed napisał(a):

Wykorzystać na pułapki dla ślimaków w ogrodzie emotka

dwaburekoty

#6671121 Napisano: 07.01.2020 13:14:01
Pionas wrzuca kolejny raz rabaty do sklepu zabawkitotu- Fatalna nazwa jak dla mnie - czytam to jako "zabawki do kitu"....
1 @gnieszk@ 0

patyk

#6671145 Napisano: 07.01.2020 14:29:21
dwaburekoty napisał(a):

Pionas wrzuca kolejny raz rabaty do sklepu zabawkitotu- Fatalna nazwa jak dla mnie - czytam to jako "zabawki do kitu"....

Ja przeczytałam zabawki kotu emotka
I myślę sobie co za swir otworzył sklep z zabawkami dla kotów emotka
1 1mariusz 0