WC - rozmowy o wszystkim

margobb

#6665993 Napisano: 12.12.2019 20:05:22
ziolko napisał(a):

defed

Przyjdzie za to teściowa emotka
1 1mariusz 0

ziolko

#6665994 Napisano: 12.12.2019 20:06:08
margobb a co? masz taką teściową, co zajrzy w każdy kąt, do każdego garnka i do lodówki? emotka  
0 0

margobb

#6665995 Napisano: 12.12.2019 20:09:29
ziolko napisał(a):

margobb a co? masz taką teściową, co zajrzy w każdy kąt, do każdego garnka i do lodówki? emotka  

Hmmm może nie tak "bezpośrednio", ale ogolnie spotkania owiane są nutką stresu. emotka  
0 0

ziolko

#6665996 Napisano: 12.12.2019 20:12:28
margobb napisał(a):

ziolko napisał(a):

Hmmm może nie tak "bezpośrednio", ale ogolnie spotkania owiane są nutką stresu. emotka  

Zawsze możesz powiedzieć, że byłaś przeziębiona i dlatego nie umyłaś okien emotka  bo wolałaś być zdrowa, żeby wszystko przygotować na przyjazd ukochanej teściowej emotka emotka
0 0

margobb

#6665997 Napisano: 12.12.2019 20:14:14
ziolko napisał(a):

margobb napisał(a):

ziolko napisał(a):

Zawsze możesz powiedzieć, że byłaś przeziębiona i dlatego nie umyłaś okien emotka  bo wolałaś być zdrowa, żeby wszystko przygotować na przyjazd ukochanej teściowej  emotka emotka

Zaprosze ją po 16 emotka  rolety już będą zasłonięte i po problemie. 

ziolko

#6666193 Napisano: 13.12.2019 15:01:11
margobb - racja emotka  
Poza tym będzie ciemno emotka
1 margobb 0

delvitto

#6666285 Napisano: 13.12.2019 22:33:30
słuchajcie, jak to jest teraz z tym allegro? chciałam wystawić przedmiot, ale uparcie mnie przekierowuje na allegro lokalnie, o którym słyszałam, że z tym coś nie tak:( nie chcę na lokalnie, dlaczego nie mogę sobie wybrać zwykłego allegro? No i, sami uzupełnili cennik wysyłki, paczkomat in-post 15 zł, przecież były po 8, 90? o co tu chodzi?
0 0

@gnieszk@

#6666288 Napisano: 13.12.2019 22:48:27
delvitto napisał(a):

słuchajcie, jak to jest teraz z tym allegro? chciałam wystawić przedmiot, ale uparcie mnie przekierowuje na allegro lokalnie, o którym słyszałam, że z tym coś nie tak:( nie chcę na lokalnie, dlaczego nie mogę sobie wybrać zwykłego allegro? No i, sami uzupełnili cennik wysyłki, paczkomat in-post 15 zł, przecież były po 8, 90? o co tu chodzi?

Jako osoba prywatna nie masz już możliwości wystawienia przedmiotu na Allegro. Możesz jedynie wystawić na Allegro lokalnie. Jeśli dasz opcję kup teraz lub licytacja, twój przedmiot będzie widoczny także w wyszukiwarce Allegro. Jeśli chodzi o ceny wysyłki to można je edytować.
1 delvitto 0

taalvikki

#6666292 Napisano: 13.12.2019 23:12:36
margobb napisał(a):

ziolko napisał(a):

nic nie myj w ziąb. wydrukuj przypowieść o Marii i Marcie, a następnie powieś na oknie. ja takie zrobiłam na drzwiach ^^
1 margobb 0

jokan

#6666293 Napisano: 13.12.2019 23:29:18
@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

Jako osoba prywatna nie masz już możliwości wystawienia przedmiotu na Allegro. Możesz jedynie wystawić na Allegro lokalnie. Jeśli dasz opcję kup teraz lub licytacja, twój przedmiot będzie widoczny także w wyszukiwarce Allegro. Jeśli chodzi o ceny wysyłki to można je edytować.

jest stary formularz....daj Wystaw przedmiot...pod tabelkami masz link Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz - i tam klikasz.

Ja wystawiam wszystko po staremu, paczkomat 8,99 zł i wszystko hula jak po staremu, idealnie zgrywa się z programem Inposta do wysyłek, nie ma już żadnych problemów.

@gnieszk@

#6666316 Napisano: 14.12.2019 09:38:54
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

jest stary formularz....daj Wystaw przedmiot...pod tabelkami masz link Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz - i tam klikasz.

Ja wystawiam wszystko po staremu, paczkomat 8,99 zł i wszystko hula jak po staremu, idealnie zgrywa się z programem Inposta do wysyłek, nie ma już żadnych problemów.

A tego nie zauważyłam emotka A wtedy przedmiot jest widoczny na normalnym allegro czy też na allegro lokalnie? W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.

jokan

#6666327 Napisano: 14.12.2019 11:09:24
@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

A tego nie zauważyłam emotka A wtedy przedmiot jest widoczny na normalnym allegro czy też na allegro lokalnie? W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.

na normalnym, nie na lokalnie
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6666833 Napisano: 16.12.2019 21:29:48
Drogie mamy 10-latków (i okolic), dostałam zamówienie pod choinkę na slimy, slajmy albo coś w tym stylu - czy to te zestawy do robienia glutów, czy coś innego kryje się pod tą nazwą? emotka
0 0

picola

#6666834 Napisano: 16.12.2019 21:31:18
asantesana napisał(a):

Drogie mamy 10-latków (i okolic), dostałam zamówienie pod choinkę na slimy, slajmy albo coś w tym stylu - czy to te zestawy do robienia glutów, czy coś innego kryje się pod tą nazwą?  emotka

tak

prosiaczek

#6666838 Napisano: 16.12.2019 21:44:24
asantesana napisał(a):

Drogie mamy 10-latków (i okolic), dostałam zamówienie pod choinkę na slimy, slajmy albo coś w tym stylu - czy to te zestawy do robienia glutów, czy coś innego kryje się pod tą nazwą? emotka

mogą być też gotowe wiadra z glutami
0 0

asantesana

#6666843 Napisano: 16.12.2019 22:07:44
prosiaczek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Drogie mamy 10-latków (i okolic), dostałam zamówienie pod choinkę na slimy, slajmy albo coś w tym stylu - czy to te zestawy do robienia glutów, czy coś innego kryje się pod tą nazwą?  emotka

Świat się kończy emotka
1 joan 0

monkakk

#6666846 Napisano: 16.12.2019 22:18:57
asantesana napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Świat się kończy  emotka

Wbrew pozorom (a raczej konsystencji emotka ), to bardzo fajna, sensoryczna zabawa  dla tych mniejszych i większych emotka

joan

#6666881 Napisano: 17.12.2019 08:25:24
Niecały miesiąc temu pisaliśmy w temacie "fejsbukowej loterii samochodowej" pana S. -> http://wiadomosci...slyszec-zarzuty.html emotka
0 0

aneta411

#6666883 Napisano: 17.12.2019 08:38:18
asantesana napisał(a):

Jakieś super zestawy były niedawno w Biedronce emotka
Marzenie i 10 i 13 latki emotka

ziolko

#6666973 Napisano: 17.12.2019 12:48:50
joan napisał(a):

Niecały miesiąc temu pisaliśmy w temacie "fejsbukowej loterii samochodowej" pana S. -> http://wiadomosci...slyszec-zarzuty.html emotka

Poczytaj komentarze.. np. na fb. MASAKRA, jacy ludzie są tępi i jeszcze go bronią  emotka emotka  
o 100nodze
Że niewinny, że został zatrzymany, bo jest przeciwko obecnej władzy itp...