WC - rozmowy o wszystkim

takaja86

#6675668 Napisano: 21.01.2020 10:59:08
Mi również pomogła zielonaszpilka  w konkursie fantasii i magie1982 chciała zdradzić czym wygrała w captain jack ja także pomogłam dziewczynom w konkursie fantasii wysyłając im zdjęcie które u mnie wygrało. Ja zrobiłam mnóstwo zdjęć i zajęło mi tydzień żeby wygrać i dzięki właśnie sugestiom zielonejszpilki to się udało. Gdyby ktoś mnie o coś poprosił to bym pomogła bo uważam że nie muszę mieć monopolu na wygrywanie w danej agencji ale to oczywiście moje zdanie. Pozdrawiam i dobrego dnia życzę

takaja86

#6675671 Napisano: 21.01.2020 11:03:46
I nie uważam że wiedza mi się należy. Ja tylko grzecznie zapytałam w myśl przysłowia kto pyta nie błądzi. Wyraziliście swoje zdanie i ok ja to szanuje i zrozumiałam. A na forum jestem nie tak dawno więc pojęcia nie miałam że milka co roku organizuje konkurs z podobnym pytaniem. 
0 0

pikawka

#6675672 Napisano: 21.01.2020 11:04:56
takaja86 napisał(a):

Mi również pomogła zielonaszpilka  w konkursie fantasii i magie1982 chciała zdradzić czym wygrała w captain jack ja także pomogłam dziewczynom w konkursie fantasii wysyłając im zdjęcie które u mnie wygrało. Ja zrobiłam mnóstwo zdjęć i zajęło mi tydzień żeby wygrać i dzięki właśnie sugestiom zielonejszpilki to się udało. Gdyby ktoś mnie o coś poprosił to bym pomogła bo uważam że nie muszę mieć monopolu na wygrywanie w danej agencji ale to oczywiście moje zdanie. Pozdrawiam i dobrego dnia życzę

O tak...to ja przyznaję, że zielonaszpilka potrafi się podzielić wiedzą. Pomaga! emotka

tadziuuu

#6675687 Napisano: 21.01.2020 11:31:57
Ale w temacie Captaina Jacka... to ja się chętnie dopytam o jakiś pomysł na nich. Bo od dłuższego czasu u nich w Kompanii Piwowarskiej nie mogę nic wygrać.
Podeśle mi ktoś na prv jakieś podpowiedzi? Może coś co już wygrało żebym mógł być może zmienić pomysł na działanie? 

oczywiście z góry bardzo dziękuję za pomoc emotka  
0 0

agusiac87

#6675798 Napisano: 21.01.2020 14:58:41
Claudia77 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

czy macie sprawdzony sposób na to, by paragony nie "wyblaknęły" w ciągu kwartału?
Mam paragony z grudnia które są w kopercie zamknięte i na niektórych już znikają nazwy produktów emotka

ja trzymam w plastikowym pudełku i do zamrażalnika emotka

naprawdę ? emotka    nie nabierają wilgoci ? emotka
0 0

@gnieszk@

#6675808 Napisano: 21.01.2020 15:23:59
agusiac87 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

czy macie sprawdzony sposób na to, by paragony nie "wyblaknęły" w ciągu kwartału?
Mam paragony z grudnia które są w kopercie zamknięte i na niektórych już znikają nazwy produktów emotka

Nie emotka
1 agusiac87 0

moskala22

#6675814 Napisano: 21.01.2020 15:38:57
@gnieszk@ napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Nie emotka

Również polecam ten sposób - nawet rok nic się z nimi nie dzieje. (Ostatnio znalazłam paragony sprzed roku)

stalowiak1979

#6675852 Napisano: 21.01.2020 17:25:49
Witam. Czy Biedronka ma jakies konkursy loterie cos na wzór Lidla, Kauflanda gdzie mozna wygrac bony?
0 0

stalowiak1979

#6675868 Napisano: 21.01.2020 17:41:39
Proszę doradzcie bo zaczałem od poczatku roku delikatna zabawę w konkursy-jak je zapisujecie czy w excelu czy jak prowadzicie rejestr jak przechowujecie te paragonu itp bo widze ze przybywa tego dosc sporo i cieżko to ogarnąć
0 0

joan

#6675873 Napisano: 21.01.2020 17:45:52
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. Czy Biedronka ma jakies konkursy loterie cos na wzór Lidla, Kauflanda gdzie mozna wygrac bony?

Nie.

Proszę doradzcie bo zaczałem od poczatku roku delikatna zabawę w konkursy-jak je zapisujecie czy w excelu czy jak prowadzicie rejestr jak przechowujecie te paragonu itp bo widze ze przybywa tego dosc sporo i cieżko to ogarnąć

Każdą akcję daję w oddzielną koszulkę segregatora, wszystko razem - notatki z regulaminu, ulotka sklepowa, paragon itp. Kapsle czy opakowania po produktach trzymam osobno w pudełku, żeby mi nie zabrudziły paragonów.

FBbeata7

#6675984 Napisano: 22.01.2020 07:32:09

Ja wszystkie paragony wrzucam chronologicznie do jednego pudła, trochę jest szukania , gdy coś wygram, ale zawsze znajduję.Poza tym nie wysyłam dużej liczby zgłoszeń na jeden konkurs, bo potem jest problem , który paragon wygrał,trzeba szukać na stronie albo dzwonić do agencji.Wychodzę z założenia , że jak mam wygrać, to wygram jednym lub dwoma paragonami, nie frustruję się , gdy nie wygrywam,część paragonów rzeczywiście blaknie, ale jeszcze nie miałam takiej sytuacji, by mi nie wydano nagrody z tego powodu, choć raz Oreo miało zastrzeżenia, ale potem koszulkę przysłali.Najbardziej blakną te z Kauflandu.Myślę,że jak wygra się coś ,, grubszego", to w razie czego można taki podblaknięty paragon wysłać pocztą( zazwyczaj pod światło widać, co było kupione, ale już skaner nie łapie) lub odtworzyć.
1 joan 0

agakaz2

#6675985 Napisano: 22.01.2020 07:34:49

mam pudełko na paragony osobne ja osobne mąż. jak ktoś kupuje u mnie paragon wkładam do opisanej koperty. regulaminy zapisane na telefonie. przeważnie 2 paragony na konkurs, loterie więcej i częściej.

cudaczek121

#6676031 Napisano: 22.01.2020 10:42:06
FBbeata7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem uparta jak osioł! Wiem ze nigdy nie trafię w bramkę IQ Marketing i dalej próbuję...  emotka

Ja tak sobie 14 lat grałam w różne loterie i konkursy, aż wygrałam...- samochód.Trzeba grać i się nie przejmować niewygranymi, ale tez nie kupować niepotrzebnych rzeczy i nie szaleć ze słodyczami.

Może i dla mnie czternasty rok konkursowania przyniesie szczęście- 28 lutego mija 14 lat na e-konkursach. Kiedy to zleciało, ja się pytam?!emotka

ziolko

#6676060 Napisano: 22.01.2020 12:13:19
A u mnie już ponad 20 lat brania udziału w konkursach, z czego 14 na forum. 
I tak moje osiągnięcia konkursowe są mizerne w porównaniu z Waszymi... emotka emotka
Auto wygrałam, owszem... jako model kolekcjonerski emotka  stoi na półce.
A tak? echh... czasami mi się odechciewa brać udział w konkursach, bo i tak jakoś nic nie wygrywam emotka

awe

#6676067 Napisano: 22.01.2020 12:28:11
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

A u mnie już ponad 20 lat brania udziału w konkursach, z czego 14 na forum. 
I tak moje osiągnięcia konkursowe są mizerne w porównaniu z Waszymi...  emotka emotka
Auto wygrałam, owszem... jako model kolekcjonerski emotka  stoi na półce.
A tak? echh... czasami mi się odechciewa brać udział w konkursach, bo i tak jakoś nic nie wygrywam  emotka

Skoro szukamy czternastek, to ja mam ten rok w moim ponownym dołączeniu, zatem chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy ze spodziewanymi/wymarzonymi nagrodami emotka (czego Wam i sobie życzę)...  emotka 

to i ja dołączam do tak zacnego grona-jak ten czas szybko leci emotka  wierzę, że najlepsze przed namiemotka

kreatia

#6676071 Napisano: 22.01.2020 12:35:17
ja z Wami! emotka  niestety mojego pierwszego konta już nie ma, ale zarejestrowałam się dokładnie 5 września 2006 roku emotka
1 brucee 0

nanajka81

#6676073 Napisano: 22.01.2020 12:38:52
kreatia napisał(a):

ja z Wami! emotka  niestety mojego pierwszego konta już nie ma, ale zarejestrowałam się dokładnie 5 września 2006 roku emotka

zaczynam czuć się tu staroemotka w czerwcu stuknie 15 lat jak się tu zarejestrowałam...

niunia-k

#6676075 Napisano: 22.01.2020 12:43:00
nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

zaczynam czuć się tu staro emotka w czerwcu stuknie 15 lat jak się tu zarejestrowałam...

To mnie wkurza że ja zaczynam się czuć staro , e nie czekajcie ja jestem stara emotka emotka emotka

donia7

#6676076 Napisano: 22.01.2020 12:43:34
nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

zaczynam czuć się tu staro emotka w czerwcu stuknie 15 lat jak się tu zarejestrowałam...

Moje pierwsze konto w 2009 miałam, wtedy jeszcze zajmowałam się "klikaniem". Kurde to też 11 lat, choć w konkursy gram od 2011 "dopiero" emotka a w promocyjne od 2013.
1 brucee 0

kreatia

#6676078 Napisano: 22.01.2020 12:44:16
niunia-k napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

To mnie wkurza że ja zaczynam się czuć staro , e nie czekajcie ja jestem stara emotka emotka emotka

konkursowe babunie emotka  staż konkursowania dłuższy, niż pracy emotka emotka