WC - rozmowy o wszystkim

edzia21

#6708018 Napisano: 07.06.2020 23:25:22
pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

patyk napisał(a):

pikawka napisał(a):

nkba napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kto siedzi nad haribo ze mną?  emotka

Ja emotka

Piona! Ja w słuchawkach słucham muzyki. Jakoś nie mogę się zabrać  emotka

To samoo, wgapiam się w telefon w poszukiwaniu weny emotka

Ha! Mam To!  Skleciłam. emotka  Chyba Żywiec Bezalkoholowy Mi Pomógł  emotka

Również melduję się na "żelkowym" posterunku. Stos paragonów odnaleziony. Będzie sieka w 3 etapie.  emotka

Na stronie żadnego potwierdzenia ani na mailu.....swietnie emotka

U mnie przed chwilą było potwierdzenie na stronie, oczywiście maila brak...ale tym się nie przejmuję emotka
0 0

pikawka

#6708021 Napisano: 07.06.2020 23:35:06
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

patyk napisał(a):

pikawka napisał(a):

nkba napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kto siedzi nad haribo ze mną?  emotka

Ja emotka

Piona! Ja w słuchawkach słucham muzyki. Jakoś nie mogę się zabrać  emotka

To samoo, wgapiam się w telefon w poszukiwaniu weny emotka

Ha! Mam To!  Skleciłam. emotka  Chyba Żywiec Bezalkoholowy Mi Pomógł  emotka

Również melduję się na "żelkowym" posterunku. Stos paragonów odnaleziony. Będzie sieka w 3 etapie.  emotka

Na stronie żadnego potwierdzenia ani na mailu.....swietnie emotka

U mnie przed chwilą było potwierdzenie na stronie, oczywiście maila brak...ale tym się nie przejmuję emotka

Jeśli na stronie nie miałlam, powinnam się przejmować? 
0 0

Claudia77

#6708027 Napisano: 08.06.2020 06:28:14
A tak zastanawia mnie, czy w tym roku planujecie wakacje? W sumie to szukałam domku, bo za bardzo hotele do mnie nie przemawiają, jednak to co mi się podoba wszystko zajęte. Mam mieszane uczucia w związku z tą pandemią, w sumie jakąś tam panikarą nie jestem i podchodzę do wszystkiego raczej racjonalnie, ale chyba odpuszcze sobie w tym roku to " mieszanie się z tłumem"...
1 brucee 0

nitka310

#6708032 Napisano: 08.06.2020 07:46:00
Claudia77 napisał(a):

A tak zastanawia mnie, czy w tym roku planujecie wakacje? W sumie to szukałam domku, bo za bardzo hotele do mnie nie przemawiają, jednak to co mi się podoba wszystko zajęte. Mam mieszane uczucia w związku z tą pandemią, w sumie jakąś tam panikarą nie jestem i podchodzę do wszystkiego raczej racjonalnie, ale chyba odpuszcze sobie w tym roku to " mieszanie się z tłumem"...

Miałam zaplanowany Wroclaw, ale ze względu na wygrane bilety do Energylandi jedziemy do Krakowa i z powrotem pewnie będziemy wracać przez Wrocław. Jestem z Poznania więc 7h jazdy na spokojnie do Krakowa. Mam możliwość odwołania wszystkiego na booking więc jakoś się zabezpieczylam gdyby znowu było źle w Polsce. Wakacje planuje ze względu na syna, który od czasu zamknięcia szkoły (12 marca) był 2 razy w sklepie, 0 razy na placu zabaw itd. Gdy się dowiedział że wraca na treningi piłki nożnej to płakał ze szczęścia. Sama jestem zmęczona, a mój syn miał naprawdę trudna pierwsza klasa, ale już wiem że dał radę.
1 pikawka 0

pikawka

#6708033 Napisano: 08.06.2020 08:06:56
Claudia77 napisał(a):

Tak planujemy. My zawsze hotel wybieramy  z atrakcjami dla dzieci basen, sala zabaw itp. Bardzo nam się podoba primavera w jastrzębie gorzej i w tym roku też mieliśmy plany do niej jechać. Zobaczymy jak to wyjdzie. Może jednak jakiś domek...
Poza tym pod koniec czerwca chciałam z mama i dziecmi wyskoczyć na 3 dni do Gdyni i też obecnie szukam hotelu. 
Czy u siebie w mieście czy na wyjeździe i tu i tu kontakt z ludźmi mam, zakupy robię, do sklepu chodzę  itp. 
0 0

pikawka

#6708034 Napisano: 08.06.2020 08:09:15
nitka310 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Miałam zaplanowany Wroclaw, ale ze względu na wygrane bilety do Energylandi jedziemy do Krakowa i z powrotem pewnie będziemy wracać przez Wrocław. Jestem z Poznania więc 7h jazdy na spokojnie do Krakowa. Mam możliwość odwołania wszystkiego na booking więc jakoś się zabezpieczylam gdyby znowu było źle w Polsce. Wakacje planuje ze względu na syna, który od czasu zamknięcia szkoły (12 marca) był 2 razy w sklepie, 0 razy na placu zabaw itd. Gdy się dowiedział że wraca na treningi piłki nożnej to płakał ze szczęścia. Sama jestem zmęczona, a mój syn miał naprawdę trudna pierwsza klasa, ale już wiem że dał radę.

Ja właśnie też że względu na dzieci chce jechać...
0 0

nswe69

#6708113 Napisano: 08.06.2020 14:14:16
Jakieś pomysły na zakończenie roku szkolnego ? dla wychowawczyni, personelu i przedszkolaków ? 
0 0

domika

#6708117 Napisano: 08.06.2020 14:19:40
[quote=nswe69] Jakieś pomysły na zakończenie roku szkolnego ? dla wychowawczyni, personelu i przedszkolaków ?  Pierniczki ? Myśmy dali w tamtym roku takie dla wychowawcy , zwanego szeryfenm te większe serce i karte do empik a dla nauczycieli mniejsze zestawy ( kosztowały 16 zl )
1 nswe69 0

Claudia77

#6708128 Napisano: 08.06.2020 15:31:27
[quote=

domika] Jakieś pomysły na zakończenie roku szkolnego ? dla wychowawczyni, personelu i przedszkolaków ?  Pierniczki ? Myśmy dali w tamtym roku takie dla wychowawcy , zwanego szeryfenm te większe serce i karte do empik a dla nauczycieli mniejsze zestawy ( kosztowały 16 zl )

bardzo ładne, ale od kiedy dowiedziałam się, że sowy to najgłupsze ptaki to nie wiem, czy jako nauczyciel bym się ucieszyła z takiego prezentuemotka
1 domika 0

lukasz6

#6708558 Napisano: 09.06.2020 22:44:05
domika napisał(a):

[quote=nswe69] Jakieś pomysły na zakończenie roku szkolnego ? dla wychowawczyni, personelu i przedszkolaków ? 

Pierniczki ? Myśmy dali w tamtym roku takie dla wychowawcy , zwanego szeryfenm te większe serce i karte do empik a dla nauczycieli mniejsze zestawy ( kosztowały 16 zl )
0 0

agakaz2

#6708788 Napisano: 10.06.2020 15:40:53
hej
mam pytanie
polecacie coś sprawdzonego na trądzik u młodej osoby?
(córka ma 13 lat)
trzeba podejść do lekarza czy samemu coś kupować
0 0

patyk

#6708816 Napisano: 10.06.2020 16:24:38
agakaz2 napisał(a):

hej
mam pytanie
(córka ma 13 lat)
trzeba podejść do lekarza czy samemu coś kupować

Jak jest nasilony to polecam lekarza, czasem okazuje się że to nie jest poprostu trądzik. Z doświadczenia wiem że lekarz rozpoznaje problem i zaleca konkretne działanie do niego, a samemu można wydać fortunę na kremy i środki które tylko mogą zaognić problem.

Chyba że chodzi o jakieś pierwsze małe pryszcze bez dramatu to polecam :

https://m.ceneo.pl/39803460#reviews
1 agakaz2 0

edzia21

#6708871 Napisano: 10.06.2020 18:27:09
Czy ktoś z Was składał skargę na kuriera (DPD) z racji jego "samowolki" i zaznaczenia "odmowy przesyłki" przy pierwszym doręczeniu przesyłki (nie było nikogo w domu)? 
0 0

enia2007

#6708901 Napisano: 10.06.2020 20:41:35
Szukam osoby, która ogarnia chemię na poziomie II klasy LO, bardzo proszę o pv. (potrzebuję małej pomocy:( )
0 0

Gość: ossuarium

#6709025 Napisano: 11.06.2020 18:55:12
edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was składał skargę na kuriera (DPD) z racji jego "samowolki" i zaznaczenia "odmowy przesyłki" przy pierwszym doręczeniu przesyłki (nie było nikogo w domu)? 

Składałem skargę na kuriera DPD z racji jego samowolki, polegającej na tym, że PODPISAŁ SIĘ ZA MNIE (sic!) i doręczył sąsiadce...
Efekt? ZERO REAKCJI. Krew w piach. DPD nie odpisało. emotka
...w takich sytuacjach usprawiedliwiam w locie wszelkie tak zwane zbrodnie w afekcie. emotka
1 nkba 0

Gość: ossuarium

#6709028 Napisano: 11.06.2020 19:13:33
agakaz2 napisał(a):

Polecam urynoterapię. Widziałem efekty - zwalają z nóg. emotka
0 0

halliday

#6709046 Napisano: 11.06.2020 20:53:28
edzia21 napisał(a):

ja chciałem to zrobić u innej firmy, lecz dowiedziałem się ze tylko nadawca ma prawo do skargi, bo póki paczki nie odebrałem właścicielem paczki jest nadawca, a ze paczka wróciła od razu na kolejny dzień do nadawcy nic z tym nie mogłem zrobić jako odbiorca.
0 0

kaka72

#6709132 Napisano: 12.06.2020 14:27:56
Czy zwracał/wymienial ktoś okulary w Twoje Soczewki płacone częściowo voucherem z TT?
0 0

thebest

#6709146 Napisano: 12.06.2020 16:06:52
Czy tu można wkleić link do ciekawego webinarium który sam wczoraj przypadkiem otrzymałem?
Jeśli nie to gdzie można?
0 0

ziolko

#6709147 Napisano: 12.06.2020 16:07:27
thebest napisał(a):

Czy tu można wkleić link do ciekawego webinarium który sam wczoraj przypadkiem otrzymałem?
Jeśli nie to gdzie można?

Na jaki temat?
0 0