Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na poprawę nastroju polecam serial "Ranczo". Od kilkunastu dni jest na Netflixie.
Mnie uspokaja
olunka
Postów 8454
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18646
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I jeszcze seriale, lecz TYLKO w wersji z niemieckim dubbingiem (polski jakoś nie śmieszy): "Two and a Half Men" i "The Big Bang Theory"
natik999
Postów 491
Data rejestracji 11.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji w panelach ankietowych:
*https://rejestrac...apros.htm?u=77097634
*http://panelariad...gister?ref=988521705
*https://reaktoropinii.pl/ref/3ijeb
*https://swpanel.p...jestracja?ref=494866
*https://start.pan...mp;utm_content=99940
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
rozczochrana-bobrzyca
Postów 141
Data rejestracji 27.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
glena
Postów 819
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Netflix - Modern Family, Stranger Things, Dark pierwszy sezon i oczywiście Friends
a jak rozważasz ewentualnie amazon prime to This is us i Wspaniała Pani Meisel
olunka
Postów 8454
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosiaczek
Postów 1829
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy Wam też czasami przychodzą tylko TAKIE teksty do głowy?
kumulacja
Postów 679
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nitka310
Postów 973
Data rejestracji 19.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie musisz mieć swojego zdjęcia ani imienia i nazwiska. Fotka kota psa czy widoku i będzie ok
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
nitka310
Postów 973
Data rejestracji 19.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja mam ograniczenie. Moje posty i zdjęcia widza tylko znajomi.
domika
Postów 2073
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
azaflora
Postów 1037
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu zerknij na możliwości
dwaburekoty
Postów 1922
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja Ciebie zachęcam do założenia FB. Znajomych mam mało - w zasadzie ostatnio zrobiłam ostre czystki. zdjęć wrzucam niewiele, od święta. Nic nie publikuje.
natomiast jeśli chodzi o grupy w obszarze zawodowym lub w kontekście Twojej pasji to FB jest genialny. Zaczynam się już nazywać specjalistą od remontów starych domów, gier planszowych, czy rynku spożywczego (należę do takich grup) Nie mam problemow z organizacją i lubię poczytać o babskich biznesach (też są takie grupy). No i wisienka na torcie - antyfani pewnej instacelebrytki od rosołu (pozdrawiam wszystkie Gnidy - wiem, że tu są
dla samych grup zainteresowań FB założyć warto.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na fb trzeba mieć swoje prawdziwe imię i nazwisko, bo taki jest regulamin fb. Poza tym często regulaminy konkursów mają zapis, że muszą być prawdziwe dane.
A to, że niektórzy nie mają, nie oznacza, że ktoś ich nie zgłosi i będą mieli blokadę konta.
Sama tak miałam. Imię i 2 litery z nazwiska. Ktoś mnie zgłosił i blokada. Musiałam wysyłać skan dowodu, żeby zobaczyli nazwisko i twarz (z zamazanymi innymi danymi), wtedy mi odblokowali.
nitka310 - oczywiście, że można grać na fb
Sama z tego powodu w 2010 roku założyłam konto
Najcenniejsza nagroda, jaką tam wygrałam, to weekendowy pobyt w spa (niestety, nie skorzystałam z niego, bo był bardzo krótki termin na realizację, a ja nie miałam już wolnego... więc odsprzedałam). A tak, to same drobiazgi.
Ogólnie da się wygrać, tylko teraz jest baardzo dużo chętnych, ale nie zawsze.
Moja rada - NIE BIERZ udziału w konkursach klikanych! bo nie da się tam wygrać normalnie, chyba, ze będziesz należeć do grup lajkowych...