WC - rozmowy o wszystkim

zielonaszpilka

#6819769 Napisano: 09.11.2021 19:36:42
fineessa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

fineessa napisał(a):

Co zrobić kiedy agencja nie wysłała nagrody, nie odpisuje na maile i w ogóle udaje ze nie istnieje??

Czy regulaminowy termin wysyłki nagród już minął?  I czy to w ogóle agencja czy jakaś firma, która sama sobie organizowała konkurs?

Tak termin już dawno minął, agencja tylko jakaś mało znana 

Próbuj zadzwonić do nich, napisać na ich FB lub skontaktować się ze sponsorem nagrody - jeśli ci się chce o nią walczyć emotka
0 0

fineessa

#6819772 Napisano: 09.11.2021 19:42:16

fineessa napisał(a):

fineessa napisał(a):

Co zrobić kiedy agencja nie wysłała nagrody, nie odpisuje na maile i w ogóle udaje ze nie istnieje??

Czy regulaminowy termin wysyłki nagród już minął?  I czy to w ogóle agencja czy jakaś firma, która sama sobie organizowała konkurs?

Tak termin już dawno minął, agencja tylko jakaś mało znana 

Próbuj zadzwonić do nich, napisać na ich FB lub skontaktować się ze sponsorem nagrody - jeśli ci się chce o nią walczyć emotka

Dzieki tak zrobię emotka
0 0

yougerd

#6819782 Napisano: 09.11.2021 21:22:55
Jest gdzieś miejsce na forum , gdzie można polecić swojego linka, do wykorzystania np. do założenia konta w serwisie/banku/ect ? Polecający i ktoś kto z linka skorzystał dostaje kasę?  Może ktoś akurat planuje utworzyć i tak tam konto i obydwoje mieliby korzyści?
Bo szukam i nie mogę znaleźć.
0 0

magdalena-chili

#6819785 Napisano: 09.11.2021 21:31:55
yougerd napisał(a):

Jest gdzieś miejsce na forum , gdzie można polecić swojego linka, do wykorzystania np. do założenia konta w serwisie/banku/ect ? Polecający i ktoś kto z linka skorzystał dostaje kasę?  Może ktoś akurat planuje utworzyć i tak tam konto i obydwoje mieliby korzyści? Bo szukam i nie mogę znaleźć.

Watek "reflinki": https://www.e-kon...reflinki?strona=10 
2 yougerd, cb656 0

yougerd

#6819786 Napisano: 09.11.2021 21:35:38
magdalena-chili napisał(a):

yougerd napisał(a):

Jest gdzieś miejsce na forum , gdzie można polecić swojego linka, do wykorzystania np. do założenia konta w serwisie/banku/ect ? Polecający i ktoś kto z linka skorzystał dostaje kasę?  Może ktoś akurat planuje utworzyć i tak tam konto i obydwoje mieliby korzyści? Bo szukam i nie mogę znaleźć.

Watek "reflinki": https://www.e-kon...reflinki?strona=10 

Dzięki.

mamimamu

#6819791 Napisano: 09.11.2021 21:41:42
Ja z takim pytaniem emotka  co teraz u dzieciaków w przedziale 6-7 lat jest na topie? Szykuję prezent na urodziny i coś słyszałam o popit - tyle, że to taki raczej"drobiazg" emotka wpadłam na trop długopisu 3D, ale okazało się, że to już dostanie w prezencie emotka  nie nadążam za tymi nowościami... 
Może jest coś, co polecacie/ co się sprawdziło u Was? - dodam, że dziecko baaardzo zainteresowane światem, otoczeniem, żądne wiedzy, więc coś takiego jak klocki magnetyczne to za niskie progi  emotka
Będę wdzięczna za podpowiedź, zwłaszcza, że decyzję muszę podjąć jak najszybciej, a życia mi chyba zabraknie na przeglądanie zakładki "zabawki" w all. emotka
1 brucee 0

mamimamu

#6819812 Napisano: 10.11.2021 08:10:48
bruce napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Ja z takim pytaniem emotka  co teraz u dzieciaków w przedziale 6-7 lat jest na topie? Szykuję prezent na urodziny i coś słyszałam o popit - tyle, że to taki raczej"drobiazg" emotka wpadłam na trop długopisu 3D, ale okazało się, że to już dostanie w prezencie emotka  nie nadążam za tymi nowościami... Może jest coś, co polecacie/ co się sprawdziło u Was? - dodam, że dziecko baaardzo zainteresowane światem, otoczeniem, żądne wiedzy, więc coś takiego jak klocki magnetyczne to za niskie progi  emotka Będę wdzięczna za podpowiedź, zwłaszcza, że decyzję muszę podjąć jak najszybciej, a życia mi chyba zabraknie na przeglądanie zakładki "zabawki" w all. emotka

Może mikroskop edukacyjny?  emotka

Ooo, to byłoby ciekawe! Dziękuję emotka
1 brucee 0

asantesana

#6820001 Napisano: 10.11.2021 16:49:44
Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tymi zmianami dodawania ogłoszeń na olx. Chciałam dodać cos w kategorii dom i ogród z przesyłką olx, wyskoczyło, że mam zapłacić 2,60 zł. Usunęłam przesyłkę olx i niby dodało, ale wisi w oczekujących. Opłaty dodali przy przesyłkach olx czy ogólnie, trochę zgłupiałam.
0 0

pioge7

#6820002 Napisano: 10.11.2021 16:52:54
asantesana napisał(a):

Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tymi zmianami dodawania ogłoszeń na olx. Chciałam dodać cos w kategorii dom i ogród z przesyłką olx, wyskoczyło, że mam zapłacić 2,60 zł. Usunęłam przesyłkę olx i niby dodało, ale wisi w oczekujących. Opłaty dodali przy przesyłkach olx czy ogólnie, trochę zgłupiałam.

Kategoria dom i ogród ma limitowaną ilość ogłoszeń, widocznie masz już ją wykorzystaną i dodanie kolejnego wiąże się z opłatą 2,60 zł za ogłoszenie. 
jest w oczekujących, jak sprzedasz coś w tej kategorii, usuniesz i mini okres karencji dla tej kategorii będziesz mogła wystawić ponownie. 
niestety nie działa to od razu jak coś usuniesz z tej kategorii tylko musisz odczekać wtedy ten czas co oni mają, chyba 30 dni 
1 kumulacja 0

asantesana

#6820004 Napisano: 10.11.2021 16:55:20
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Kategoria dom i ogród ma limitowaną ilość ogłoszeń, widocznie masz już ją wykorzystaną i dodanie kolejnego wiąże się z opłatą 2,60 zł za ogłoszenie. jest w oczekujących, jak sprzedasz coś w tej kategorii, usuniesz i mini okres karencji dla tej kategorii będziesz mogła wystawić ponownie. 
niestety nie działa to od razu jak coś usuniesz z tej kategorii tylko musisz odczekać wtedy ten czas co oni mają, chyba 30 dni 

Tak, tak, to wiedziałam, tyle że sprawdziłam kategorie dla mnie jeszcze dostępne i tej nie było, teraz sprawdzam i jest 0, pewnie sobie suwaka nie przesunęłam, takie czary mary. Ale odetchnęłam z ulgą, dzięki emotka  
1 pioge7 0

siewcazamieszania

#6821068 Napisano: 12.11.2021 08:23:59
Czy ktoś oprócz mnie grzebie w koszu przy wyjściu ze sklepu w poszukiwaniu wyrzuconych paragonów?  emotka  Dzisiaj przejrzałam ostatnie "zbiory" i chyba nikt oprócz konkursowiczów nie kupuje produktów loteryjnych...
1 andii 0

siewcazamieszania

#6821601 Napisano: 12.11.2021 08:36:28
sabanerro napisał(a):

Dużo loterii się pokończyło z końcem października. Ja nie grzebię, tylko patrzę, czy na którejś z kas leży paragon i tam idę i przy okazji biorę. Kurczę ale taki jeden śmietniczek sobie zgarnąć to tylko sekundy, a ile możnaby zyskać emotka  Ci co pracują w sklepach, to by wymiatać mogli w loteriach.

Ci co pracują w sklepach chyba nie mogą.
0 0

Gość:

#6822283 Napisano: 12.11.2021 15:42:10
Czasem też zaglądam do kosza przy kasach. W Kauflandzie jedna wielka tragedia z tymi niebieskimi paragonami. Nie dość, że zwykle prawie nieczytelne, to wystarczy, że lekko pomięty, czy przejedzie się palcem i zaraz rysa się robi. Tragedia!

androm

#6822307 Napisano: 12.11.2021 17:18:09
AneczkaS napisał(a):

Czasem też zaglądam do kosza przy kasach. W Kauflandzie jedna wielka tragedia z tymi niebieskimi paragonami. Nie dość, że zwykle prawie nieczytelne, to wystarczy, że lekko pomięty, czy przejedzie się palcem i zaraz rysa się robi. Tragedia!

ja dziś właśnie bylam w Kaufie, nic nie widać, ja rozumiem być dobrym dla natury, ale co komu z nieczytelnych paragonów
1 mia 0

dany-duszek

#6822310 Napisano: 12.11.2021 17:31:00
androm napisał(a):

AneczkaS napisał(a):

ja dziś właśnie bylam w Kaufie, nic nie widać, ja rozumiem być dobrym dla natury, ale co komu z nieczytelnych paragonów

takie same paragony pojawiają się w lidlu.

Czy już jakaś agencja przyjmuję eparagony?
0 0

fbmonika1966

#6822367 Napisano: 13.11.2021 03:52:13
sabanerro napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie grzebie w koszu przy wyjściu ze sklepu w poszukiwaniu wyrzuconych paragonów?  emotka  Dzisiaj przejrzałam ostatnie "zbiory" i chyba nikt oprócz konkursowiczów nie kupuje produktów loteryjnych...

Dużo loterii się pokończyło z końcem października. Ja nie grzebię, tylko patrzę, czy na którejś z kas leży paragon i tam idę i przy okazji biorę. Kurczę ale taki jeden śmietniczek sobie zgarnąć to tylko sekundy, a ile możnaby zyskać emotka  Ci co pracują w sklepach, to by wymiatać mogli w loteriach.

NO JA CZUJE SIE DZIWNIE,GRZEBIAC PO KOSZACH,ZBIERAJAC Z PODLOGI,CHODNIKA-CI CO MNIE ZNAJA,PEWNIE MYSLA,ZE CHOROBA PSYCHICZNA MNIE DOPADLAemotka
0 0

margobb

#6822436 Napisano: 13.11.2021 16:30:05
Kod Xbox game ultimate z Nestle jest dla wszystkich czy tylko dla nowych klientów?
0 0

29renata

#6822437 Napisano: 13.11.2021 16:37:25
margobb napisał(a):

Kod Xbox game ultimate z Nestle jest dla wszystkich czy tylko dla nowych klientów?

Dla wszystkich.
1 margobb 0

Monika11

#6822438 Napisano: 13.11.2021 16:51:27
androm napisał(a):

AneczkaS napisał(a):

u mnie kasy samoobsługowe mają białe paragony ( ale płatność tylko kartą ) a normalne niestety niebieskie 
0 0

szindy

#6822455 Napisano: 13.11.2021 18:43:10
Monika11 napisał(a):

androm napisał(a):

AneczkaS napisał(a):

u mnie kasy samoobsługowe mają białe paragony ( ale płatność tylko kartą ) a normalne niestety niebieskie 

Ja dzisiaj byłam na zakupach w Kauflandzie właśnie na tych kasach samoobsługowych i brałam każde Danio na osobny paragon. Kasuje pierwsze, stoi za mną babka przysuwa się o krok, kasuje drugi babka robi kolejny krok w moją stronę, kasuje trzeci babka podchodzi tak blisko ze prawie ruszyć się nie mogę, ja nie zrażona kasuje dalej. Babka nie wie co dalej robić zaczyna kasłać. Zaczyna mnie to bawić. W koncu kończę i odchodzę udostępniając kobiecie kasę no ale co zrobić skoro konkursowicz musi zrobić swoje zakupy emotka
0 0