WC - rozmowy o wszystkim

agicho

#7302972 Napisano: 03.10.2025 16:28:15
Czy ktoś się orientuje czy wygrany bon towarowym z żabki (kozel) muszę wykorzystać jednorazowo ? I czy mogę wziąć wyrób tytoniowy ?🧐
0 0

wiolka252

#7303043 Napisano: 03.10.2025 19:38:41
Podpowie ktoś na szybko co konkursowego kupić w Kauflandzie nie musi być on konkretnym sklepem że tylko w tym ,druga połówka poszła na zakupy ,bym mu dopisała smsem co ma wziasc 😅
0 0

halliday

#7303058 Napisano: 03.10.2025 20:31:24
agicho napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy wygrany bon towarowym z żabki (kozel) muszę wykorzystać jednorazowo ? I czy mogę wziąć wyrób tytoniowy ?🧐

Tak to są bony jednorazowe, jak to jest bon towarowy to normalnie możesz kupić wyroby tytoniowe, jak to jest kupon rabatowy to nie przejdzie wyró tytoniowy.
1 agicho 0

olunka

#7303060 Napisano: 03.10.2025 20:35:14
halliday napisał(a):

agicho napisał(a):

Tak to są bony jednorazowe, jak to jest bon towarowy to normalnie możesz kupić wyroby tytoniowe, jak to jest kupon rabatowy to nie przejdzie wyró tytoniowy.

a rozsyłali już?
0 0

agicho

#7303103 Napisano: 04.10.2025 06:50:13
olunka napisał(a):

halliday napisał(a):

agicho napisał(a):

a rozsyłali już?

Ja dostałam 24 września .
1 olunka 0

boss75

#7303170 Napisano: 04.10.2025 14:35:53
Przygarnę nalepki i kody do quizu Biedronka
Zbieram dla małej Agatki
Większość z Was wie ,kim jest Agatka

rudzixon

#7303255 Napisano: 05.10.2025 11:06:47
Czy ktos z forum wybiera sie do Krakowa na Katy Perry?

Moze macie do polecenia jakies fajne knajpy z pysznym jedzeniem w centrum?
1 alexmusic 0

atlantydek

#7303259 Napisano: 05.10.2025 11:35:17
rudzixon napisał(a):

Mogę polecić blisko Tauron Areny pyszne tajskie jedzenie
Kontakt - Thai Fun

Na Kazimierzu super indyjskie jedzenie
Menu – Hello India
0 0

rudzixon

#7303264 Napisano: 05.10.2025 12:07:08
atlantydek napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Kontakt - Thai Fun

Menu – Hello India

Dzięki piękne! Jedzonko wygląda obłędnie emotka

kolorowekredki

#7303272 Napisano: 05.10.2025 12:50:07
atlantydek napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Kontakt - Thai Fun

Menu – Hello India

Pyszna pizza z pieca opalanego drewnem. Ulica Teligi 24.  Pizzeria Rimini na Prokocimiu.Najlepsza jest Capriciosa na podwójnym cieście.Jest tam też piwiarnia (dwa osobne wejścia, dwie sale, proszę się nie zrażać). Pisze można wziąć na wynos np wjeżdżając do miasta lub zjeść na miejsce w sali restauracji.

rudzixon

#7303276 Napisano: 05.10.2025 12:57:59
kolorowekredki napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Kontakt - Thai Fun

Menu – Hello India

Pyszna pizza z pieca opalanego drewnem. Ulica Teligi 24.  Pizzeria Rimini na Prokocimiu.Najlepsza jest Capriciosa na podwójnym cieście.Jest tam też piwiarnia (dwa osobne wejścia, dwie sale, proszę się nie zrażać). Pisze można wziąć na wynos np wjeżdżając do miasta lub zjeść na miejsce w sali restauracji.

Cudownie! Dziekuje bardzo! Z checią sprobujemy emotka
0 0

Gość: cb656

#7303285 Napisano: 05.10.2025 14:08:09
rudzixon napisał(a):

Szczerze polecam gruzińską restaurację w okolicach rynku przy Kościele Mariackim, jeśli lubisz różnego rodzaju pierogi. Dla mnie mniamu. Ul. Grodzka 3
https://chaczapuri.pl/
emotka
1 rudzixon 0

rudzixon

#7303291 Napisano: 05.10.2025 14:38:31
Dziekuję wam! Czasu zabraknie i miejsca w brzuchu na te pyszności emotka

A moze polecajki jedzeniowe z Zakopanego? Gdyż najpierw tam zawitamy. Nie musza byc regiolne.
1 alexmusic 0

zezowaty_kot

#7303292 Napisano: 05.10.2025 14:59:19
rudzixon napisał(a):

A moze polecajki jedzeniowe z Zakopanego? Gdyż najpierw tam zawitamy. Nie musza byc regiolne.

Ale jak to? To wy nie jecie tego na co są konkursy/promocje? Nie wiesz, że najsmaczniejsze są na produkty z żabki z kodem, lipton z Biedronki, Łowicz z C4? emotka
1 kumulacja 0

Gość: cb656

#7303293 Napisano: 05.10.2025 15:00:35
rudzixon napisał(a):

Jeśli nie musi być koniecznie Zakopane, a może być Bukowina Tatrzańska, to mieliśmy świetną jadłodajnię z pysznym żarełkiem tuż przy kwaterze na jednej z bocznych uliczek... emotka
1 rudzixon 0

kumulacja

#7303306 Napisano: 05.10.2025 16:15:58
zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Ale jak to? To wy nie jecie tego na co są konkursy/promocje? Nie wiesz, że najsmaczniejsze są na produkty z żabki z kodem, lipton z Biedronki, Łowicz z C4? emotka

I jeszcze Lay'sy, koniecznie Lay'sy emotka

rudzixon

#7303310 Napisano: 05.10.2025 16:46:14
zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Na wyjeździe wyłączam tryb "produkt konkursowy" emotka A jeszcze wyjeździe bez dzieci to szczególnie! 
Można celebrować, konsumować, a i dzielić się nie trzeba emotka emotka

elemelex

#7303905 Napisano: 07.10.2025 17:04:10
Jak to robicie, że nie męczy was odpowiadanie na wciąż te same pytania? Zazdroszczę tego entuzjazmu.
Ja się rzucam jak szczerbaty na suchary na konkursy gdzie jest wreszcie jakieś trochę inne pytanie i tam idzie mi zdecydowanie lepiej.
0 0

rufus

#7303908 Napisano: 07.10.2025 17:12:49
elemelex napisał(a):

Jak to robicie, że nie męczy was odpowiadanie na wciąż te same pytania? Zazdroszczę tego entuzjazmu.
Ja się rzucam jak szczerbaty na suchary na konkursy gdzie jest wreszcie jakieś trochę inne pytanie i tam idzie mi zdecydowanie lepiej.

Jak sie wie co wygrywa a pytanie jest powtarzajace sie to na pewno o wiele latwiej juz sie za to zabrac bo wystarczy cos niecos poprawic i juz z gorki. Jak wychodzi raz to pewnie idzie za ciosem w tym samym kierunku. emotka

A generalnie u mnie sprawdzaja sie glownie odpowiedzi pisane, gdzie pomysł przychodzi szybko. Tam gdzie pisze na siłe to nagrody nie wpadaja. Trzeba tez nauczyc sie selekcjonowac konkursy, bo bez sensu grac we wszystkim jak efektow brak.

elemelex

#7303912 Napisano: 07.10.2025 17:20:40
Mam jeszcze taką przypadłość, że ciągle poprawiam swoje odpowiedzi, tak poprawiam aż zepsuję:D
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;)
2 kalka, DAIKOKU 0