Wkurza mnie...

dawidekk

#4541429 Napisano: 18.07.2011 02:39:38
kochaniutka napisał(a):

postscript napisał(a):

doalki napisał(a):

Wkurzyła mnie babka w poczekalni do okulisty.Poszłam z synkiem bo ma coś czerwonego na dolnej powiece ..Leciwa kobitka zapytała się małego jak ma na imi?. Gdy odpowiedział, że Olaf- ona do niego: Tobie to by ładne imię pasowało, a nie takie-powiedziałam, że nie interesuje mnie jej zdanie w tej kwestii- bezczelna emotka emotka

sama pewnie miala Zenobia albo Leokadia emotka

Lekarze bardzo często wyśmiewają imiona swoich pacjentów. Przy mojej ostataniej wizycie, lekarz powiedział,że ludzie są idi*tami, że miał pacjenta przede mną, który miał na imię Dejwid , dokładnie tak pisane.

Tak powiedział? Że idiota?! Niech no go dorwę!
0 0

Gość: rafi323raf

#4541432 Napisano: 18.07.2011 02:41:02
dawidekk napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

postscript napisał(a):

doalki napisał(a):

Wkurzyła mnie babka w poczekalni do okulisty.Poszłam z synkiem bo ma coś czerwonego na dolnej powiece ..Leciwa kobitka zapytała się małego jak ma na imi?. Gdy odpowiedział, że Olaf- ona do niego: Tobie to by ładne imię pasowało, a nie takie-powiedziałam, że nie interesuje mnie jej zdanie w tej kwestii- bezczelna emotka emotka

Lekarze bardzo często wyśmiewają imiona swoich pacjentów. Przy mojej ostataniej wizycie, lekarz powiedział,że ludzie są idi*tami, że miał pacjenta przede mną, który miał na imię Dejwid , dokładnie tak pisane.

Ale chyba nie podpisujesz się Dejwid? emotka
0 0

katmich

#4541446 Napisano: 18.07.2011 02:45:12
wkurza mnie, że nic nie wygrywam emotka tak czekałam na wyniki z pomagamy pszczołom i znowu się zawiodłam emotka emotka chyba muszę zrobić dłuższy urlop od konkursów.. ale jestem emotka
0 0

dawidekk

#4541448 Napisano: 18.07.2011 02:45:22
rafi323raf napisał(a):

dawidekk napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

postscript napisał(a):

doalki napisał(a):

Ale chyba nie podpisujesz się Dejwid? emotka

Tylko przy lekarzach emotka Oni zwykle bazgrzą jak kura pazurem to ja też mogę bazgrać co chcę, wolny kraj emotka

Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny emotka i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny emotka
0 0

Gość: goralecka

#4541512 Napisano: 18.07.2011 03:11:46
wkurza mnie, że w konkursach na facebooku w rankingach i galeriach widzę, ze udział biorą osoby stąd ale na forum ani słowa o tym konkursie nie napiszą.
Nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się dzielić emotka
0 0

Gość: pola731

#4541529 Napisano: 18.07.2011 03:19:14
wkurza mnie ,że wrzuciłam raz w Kliknijcie swój link do żelka - kilka osóbek wymieniło się ze mną - ale kilku kliknęłam jako pierwsza (po ich pw ,że się wymienimy głosami) i widzę je na forum , wciąż się ogłaszają ,że mają głosy na żelkach -ale u mnie nie odklikały emotka

czyszczę stopkę i kończę z takim klikaniem - sporo osób na forum może liczyć na bezinteresowny klik ode mnie - ale klikowym naciągaczom mówię nie
0 0

anta

#4541544 Napisano: 18.07.2011 03:26:36
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, że w konkursach na facebooku w rankingach i galeriach widzę, ze udział biorą osoby stąd ale na forum ani słowa o tym konkursie nie napiszą.
Nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się dzielić emotka

a po co maja pisać? konkurencja czuwa
mają po kilkadziesiąt kont i nie muszą prosic o kliki na forum
0 0

Gość: katrin22

#4542070 Napisano: 18.07.2011 07:02:18
anielka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

najtrudniejsza decyzja w moim życiu... zaczynam nowy etap... sama... nie wytrzymam więcej upokorzeń, nie wytrzymam... emotka emotka

Wiem co czujesz,jestem w tej samej sytuacji rozchodzę się z mężem zostaję z dwójką małych dzieci ...

emotka emotka emotka
0 0

79magda

#4542162 Napisano: 18.07.2011 07:29:35
katmich napisał(a):

wkurza mnie, że nic nie wygrywam emotka tak czekałam na wyniki z pomagamy pszczołom i znowu się zawiodłam emotka emotka chyba muszę zrobić dłuższy urlop od konkursów.. ale jestem emotka

Również mi się wydawało, że miałam genialny pomysł, a tu nico... Ciekawe, jakie wpisy wygrały.
0 0

joan

#4542178 Napisano: 18.07.2011 07:34:51
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny emotka i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny emotka

Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4542179 Napisano: 18.07.2011 07:35:55
dane mi było już brać udział w różnych dysputach i sporach na forum, ale sprawa która zaczyna się rozkręcać w MDW, jest poniżej pasa

chodzi o to, że dziś wpadła mi w ręce niezła kaska, ale nie umiałbym jej wykorzystać i cieszyć się takim znalezionym, więc odsyłam do właściciela

nie sadzę, aby w tej sytuacji niezbędne były komentarze w stylu mega wybujala wyobraznia nadal zachowana czy gdzie taki słowotok można wygrać - wsciekly, możesz podać linka???

pokręcona psychika czy brak jakichkolwiek zasad emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4542181 Napisano: 18.07.2011 07:35:55
79magda napisał(a):

katmich napisał(a):

Również mi się wydawało, że miałam genialny pomysł, a tu nico... Ciekawe, jakie wpisy wygrały.

oby nie takie jak kiedyś w konkursie na przepis dla teściowej emotka
0 0

79magda

#4542185 Napisano: 18.07.2011 07:36:38
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz emotka

emotka emotka emotka
0 0

#4542190 Napisano: 18.07.2011 07:37:33
Wściekły, po prostu ci nie wierzą, nie sadzę żeby ktoś kwestionował to, ze znalezione pieniądze powinno się oddać
0 0

79magda

#4542196 Napisano: 18.07.2011 07:39:16
czarnygreg napisał(a):

79magda napisał(a):

katmich napisał(a):

oby nie takie jak kiedyś w konkursie na przepis dla teściowej emotka

Nie kojarzę przepisu dla teściowej
emotka
a pszczoły chciałam ratować w sposób przesycony napięciem seksualnym, ale nie mówcie o tym Arcie, bo Ona od zawsze twierdzi, że wygrywam zboczonymi hasłami emotka
0 0

#4542205 Napisano: 18.07.2011 07:42:33
jakieś kulinaria to były, trzeba było podać nazwę dania dla teściowej, wygrały dzieła w rodzaju: A...gó..no, stary kapeć itp, kompletna porażka,
rozumiem ze nie zawsze się wygrywan nawet jak się coś fajnego wymyśli ale przegrać z taką tfu...rczościa to masakra!
dlatego mam nadzieję ze w pszczołach wygrały sensowne teksty
0 0

jokan

#4542270 Napisano: 18.07.2011 07:58:37
wkurza mnie facebook, bo jak chce polubic strone to mi wyskakuje takie cóś emotka

Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 friends and Pages. To do this action, you'll need to remove a friend or unlike a Page you're already connected to.

5000 znajomych nie mam, a jak sprawdzic ile mam polubionych fanpejdżów;-? wie ktoś?
0 0

Gość: rafi323raf

#4542290 Napisano: 18.07.2011 08:04:18
jokan napisał(a):

wkurza mnie facebook, bo jak chce polubic strone to mi wyskakuje takie cóś emotka

Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 friends and Pages. To do this action, you'll need to remove a friend or unlike a Page you're already connected to.

5000 znajomych nie mam, a jak sprawdzic ile mam polubionych fanpejdżów;-? wie ktoś?

informacje, i Ulubione zajęcia i zainteresowania
Inne

i tam przy rozwinięciu jest napisana liczba, tylko trzeba dodać ewentualne te co się już rozwinęły, i te co są pokazane wyżej emotka
chyba inaczej się nie da, ale taką szacunkową ilość będziesz miała
0 0

Gość: wsciekly

#4542291 Napisano: 18.07.2011 08:04:34
jokan napisał(a):

dobre emotka

a nie chcieli numeru konta, karty kredytowej i pinu za jednym machem emotka emotka
0 0

joan

#4542321 Napisano: 18.07.2011 08:11:12
Ejo, nie kłócić mi się tu, ino odpowiedzieć na moją zagadkę. A leci ona tak: co to jest? Małe, srebrno-zielone, z dwoma rzędami kodów alfanumerycznych emotka Oj, zapomniałabym dodać: wygląda, jak zawleczka z puszki po piwie emotka Wkurza mnie, że mam takie coś i nie potrafię tego zidentyfikować emotka
0 0