Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak powiedział? Że idiota?! Niech no go dorwę!
merp
Gość: rafi323raf
Ale chyba nie podpisujesz się Dejwid?
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko przy lekarzach
Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny
Gość: goralecka
Nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się dzielić
Gość: pola731
czyszczę stopkę i kończę z takim klikaniem - sporo osób na forum może liczyć na bezinteresowny klik ode mnie - ale klikowym naciągaczom mówię nie
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a po co maja pisać? konkurencja czuwa
mają po kilkadziesiąt kont i nie muszą prosic o kliki na forum
Gość: katrin22
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również mi się wydawało, że miałam genialny pomysł, a tu nico... Ciekawe, jakie wpisy wygrały.
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz
Gość: wsciekly
chodzi o to, że dziś wpadła mi w ręce niezła kaska, ale nie umiałbym jej wykorzystać i cieszyć się takim znalezionym, więc odsyłam do właściciela
nie sadzę, aby w tej sytuacji niezbędne były komentarze w stylu mega wybujala wyobraznia nadal zachowana czy gdzie taki słowotok można wygrać - wsciekly, możesz podać linka???
pokręcona psychika czy brak jakichkolwiek zasad
Gość: czarnygreg
oby nie takie jak kiedyś w konkursie na przepis dla teściowej
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie kojarzę przepisu dla teściowej
a pszczoły chciałam ratować w sposób przesycony napięciem seksualnym, ale nie mówcie o tym Arcie, bo Ona od zawsze twierdzi, że wygrywam zboczonymi hasłami
rozumiem ze nie zawsze się wygrywan nawet jak się coś fajnego wymyśli ale przegrać z taką tfu...rczościa to masakra!
dlatego mam nadzieję ze w pszczołach wygrały sensowne teksty
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Individual Facebook members can connect to a maximum of 5000 friends and Pages. To do this action, you'll need to remove a friend or unlike a Page you're already connected to.
5000 znajomych nie mam, a jak sprawdzic ile mam polubionych fanpejdżów;-? wie ktoś?
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: rafi323raf
informacje, i Ulubione zajęcia i zainteresowania
Inne
i tam przy rozwinięciu jest napisana liczba, tylko trzeba dodać ewentualne te co się już rozwinęły, i te co są pokazane wyżej
chyba inaczej się nie da, ale taką szacunkową ilość będziesz miała
Gość: wsciekly
dobre
a nie chcieli numeru konta, karty kredytowej i pinu za jednym machem
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7