Wkurza mnie...

Gość: postscript

#4542331 Napisano: 18.07.2011 08:13:45
joan napisał(a):

Ejo, nie kłócić mi się tu, ino odpowiedzieć na moją zagadkę. A leci ona tak: co to jest? Małe, srebrno-zielone, z dwoma rzędami kodów alfanumerycznych emotka Oj, zapomniałabym dodać: wygląda, jak zawleczka z puszki po piwie emotka Wkurza mnie, że mam takie coś i nie potrafię tego zidentyfikować emotka

kolory jak z Lecha
0 0

Gość: wsciekly

#4542333 Napisano: 18.07.2011 08:14:34
mam lepszy pomysł - w najbliższych konakach zaczynam stawiać na sklepy, które są podobno nie wiadomo gdzie i zobaczymy kto się bedzie śmiał ostatni emotka emotka emotka emotka

przeholowałeś cudaczku tym głupim czepialstwem i juz tego tak nie zostawię
0 0

nariam

#4542346 Napisano: 18.07.2011 08:17:39
joan napisał(a):

Ejo, nie kłócić mi się tu, ino odpowiedzieć na moją zagadkę. A leci ona tak: co to jest? Małe, srebrno-zielone, z dwoma rzędami kodów alfanumerycznych emotka Oj, zapomniałabym dodać: wygląda, jak zawleczka z puszki po piwie emotka Wkurza mnie, że mam takie coś i nie potrafię tego zidentyfikować emotka

mysle ze heineken
0 0

dzasmina

#4542351 Napisano: 18.07.2011 08:18:17
postscript napisał(a):

joan napisał(a):

kolory jak z Lecha

stawiam na carlsberga
0 0

Gość: katrin22

#4542367 Napisano: 18.07.2011 08:22:51
cudaczku a jak ludzie po kilka stron chwalą się broszką, lub brelokiem w MDW, to jest takie fajne? i Cię nie denerwuje?hm? a tu wsciekly napisał, że przez chwilę był właścicielem niezłej kasy to od razu jakiś atak na Niego? nieładnie!
To już człowiek nie może napisać, że jest uczciwy?
Brawo dla wscieklego, za uczciwość, która w tych czasach jest bardzo rzadko spotykana

emotka
0 0

joan

#4542373 Napisano: 18.07.2011 08:24:03
dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

joan napisał(a):

kolory jak z Lecha

stawiam na carlsberga

Mam kapsle i z Lecha i z Carlsberga, ale na żadnym z nich nie ma dwóch rzędów kodów. A na zawleczce są dwa kody i myślę, że to konkurs aktualny - zawleczka świeżo znaleziona. Taka zagadka na dobranoc emotka
0 0

Gość: lelic

#4542391 Napisano: 18.07.2011 08:27:35
Tedzia atakuje emotka
0 0

joan

#4542403 Napisano: 18.07.2011 08:30:43
Już wiem emotka to Heineken, przepraszam za zamieszanie emotka
0 0

dawidekk

#4542597 Napisano: 18.07.2011 10:11:44
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny emotka i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny emotka

Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz emotka

I bez tego jest wstęp bezpłatny emotka Ty to masz pomysły emotka

Wkurza mnie, że wzięło mnie na słuchanie piosenek nie mojego pokolenia emotka
Lady Pank, Bajm i po tyłkach batem bije nas la la la la la!, Mr Zoob Mój jest kawałek podłogi, Elektryczne Gitary Dzieci emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4542607 Napisano: 18.07.2011 10:28:06
dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny emotka i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny emotka

Weź se facet gwóźdź, młotek, igłę i nitkę. Walnij w kapslu 4 dziurki i noś go, jako guzik u spodni, oczywiście napisem na zewnątrz emotka

I bez tego jest wstęp bezpłatny emotka Ty to masz pomysły emotka

Wkurza mnie, że wzięło mnie na słuchanie piosenek nie mojego pokolenia emotka
Lady Pank, Bajm i po tyłkach batem bije nas la la la la la!, Mr Zoob Mój jest kawałek podłogi, Elektryczne Gitary Dzieci emotka

Ależ takie piosenki są najlepsze! Najmniej to ja słucham piosenek właśnie ze swojego pokolenia emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4542685 Napisano: 19.07.2011 05:44:35
katrin22 napisał(a):

cudaczku a jak ludzie po kilka stron chwalą się broszką, lub brelokiem w MDW, to jest takie fajne? i Cię nie denerwuje?hm? a tu wsciekly napisał, że przez chwilę był właścicielem niezłej kasy to od razu jakiś atak na Niego? nie ładnie!
To już człowiek nie może napisać, że jest uczciwy?
Brawo dla wscieklego, za uczciwość, która w tych czasach jest bardzo rzadko spotykana

emotka

emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4542716 Napisano: 19.07.2011 06:37:02
Dokładnie lawinowe wpisy na mdw nie robia na nikogo wrażenia , albo to ze ktos chwali sie wygrana z konkursu o kotrym nie pisał na forum ??
ale jak chłopak napisał ze wygrał dzisiaj dume z siebie (bo powinien być dumny ze oddał naprawde mało jest takich ludzi)....to go zjechali ...

... nom szkoda wielka... ale cóz poradzić nie3ch kazdy robi swoje i nie czepie sie innych...

..wściekły a to nie była czasem moja kasiura bo po ostanim ognisku nie moge grosza przy dup.. znaleźć emotka
swoja droga ... 2 lata temu znalazłem telefon (w tedy dość warty) oddzwoniłem ludzi w książce i chłop przyjechał... ale z taka mina i fochem .. jak bym ja mu ukradł ten telefon ze od tej pory powiedziałem ze nic nie zwrócę...

A ogólnie wkurza mnie to ze zamiast siedzieć w temacie Dziś ciesze się z .. to coraz więcej głupio spędzonego czasu spędzamy w tym dziale emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4542801 Napisano: 19.07.2011 07:47:46
kubatbg napisał(a):

Dokładnie lawinowe wpisy na mdw nie robia na nikogo wrażenia , albo to ze ktos chwali sie wygrana z konkursu o kotrym nie pisał na forum ??
ale jak chłopak napisał ze wygrał dzisiaj dume z siebie (bo powinien być dumny ze oddał naprawde mało jest takich ludzi)....to go zjechali ...

... nom szkoda wielka... ale cóz poradzić nie3ch kazdy robi swoje i nie czepie sie innych...

..wściekły a to nie była czasem moja kasiura bo po ostanim ognisku nie moge grosza przy dup.. znaleźć emotka
swoja droga ... 2 lata temu znalazłem telefon (w tedy dość warty) oddzwoniłem ludzi w książce i chłop przyjechał... ale z taka mina i fochem .. jak bym ja mu ukradł ten telefon ze od tej pory powiedziałem ze nic nie zwrócę...

A ogólnie wkurza mnie to ze zamiast siedzieć w temacie Dziś ciesze się z .. to coraz więcej głupio spędzonego czasu spędzamy w tym dziale emotka

ale ja sobie odbiję nie takie znalezisko jak tylko zrobię jeden czy drugi wypadzik do sklepów pewnych Bardzo Upierdliwych Osób emotka emotka emotka
0 0

dzasmina

#4542822 Napisano: 19.07.2011 07:55:27
joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

joan napisał(a):

kolory jak z Lecha

stawiam na carlsberga

Mam kapsle i z Lecha i z Carlsberga, ale na żadnym z nich nie ma dwóch rzędów kodów. A na zawleczce są dwa kody i myślę, że to konkurs aktualny - zawleczka świeżo znaleziona. Taka zagadka na dobranoc emotka

niektórzy zbierają puszki, inni zawleczki, tylko tu można spotkać takich ludzi emotka
joan przypomniało mi się, że kiedyś lubiłam jeździć rowerem po okolicy właśnie w tym celu, a kodów miałam tyle, że nawet koleżanka pracująca w barze była zdziwiona.
eh, chyba pora odkurzyć sprzęt
0 0

joan

#4542835 Napisano: 19.07.2011 08:00:00
dzasmina napisał(a):

niektórzy zbierają puszki, inni zawleczki, tylko tu można spotkać takich ludzi emotka
joan przypomniało mi się, że kiedyś lubiłam jeździć rowerem po okolicy właśnie w tym celu, a kodów miałam tyle, że nawet koleżanka pracująca w barze była zdziwiona.

Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś emotka A udało Ci się wtedy coś wygrać? emotka
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas emotka
0 0

zarania

#4542845 Napisano: 19.07.2011 08:04:29
Wkurza mnie, że po raz kolejny tak się spieszyłam do pracy, że zapomniałam obydwu telefonów, a znowu Polo dzwoni! Jakby tego było mało, wysłałam przed chwilą zgłoszenie z rossnet.pl a internet tak zamulił, że chyba 15 sekund się ładowało! emotka
0 0

dzasmina

#4542849 Napisano: 19.07.2011 08:05:58
joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś emotka A udało Ci się wtedy coś wygrać? emotka
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas emotka

moja pierwsza wygrana - szklanki z coca-coli były właśnie za 'znalezione' punkty, że o nagrodach z l&m nie wspomnę (do tej pory ojciec nosi torbę z którejś wymiany) emotka mąż śmiał się ze mnie, że zamiast patrzeć na drogę, to szukam śmieci w rowach emotka
fajnie było emotka
0 0

Gość: pola731

#4542862 Napisano: 19.07.2011 08:10:57
dzasmina napisał(a):

joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

moja pierwsza wygrana - szklanki z coca-coli były właśnie za 'znalezione' punkty, że o nagrodach z l&m nie wspomnę (do tej pory ojciec nosi torbę z którejś wymiany) emotka mąż śmiał się ze mnie, że zamiast patrzeć na drogę, to szukam śmieci w rowach emotka
fajnie było emotka

nawet nie wiedziałabym ,że w Warce jest konkurs - piwa nie pijamy i nie kupuję konkursowo tego ,czego nie zużyję - ale moja prawie 4 latka zbierała KACPLE żeby z chłopakami wciskać w asfalt - oni wciskali a ona jak nazbierała to się rozpłakała , bo jej nie pozwolili wciskać i przyniosła do domu - więc mam szklanki tym sposobem
0 0

joan

#4542867 Napisano: 19.07.2011 08:14:30
pola731 napisał(a):

nawet nie wiedziałabym ,że w Warce jest konkurs - piwa nie pijamy i nie kupuję konkursowo tego ,czego nie zużyję - ale moja prawie 4 latka zbierała KACPLE żeby z chłopakami wciskać w asfalt - oni wciskali a ona jak nazbierała to się rozpłakała , bo jej nie pozwolili wciskać i przyniosła do domu - więc mam szklanki tym sposobem

Fajna historia, poprawiła mi humor (i tak był dobry, ale dziękuję!) emotka

dzasmina - no no, całkiem nieźle! Fajnie byłoby teraz coś wygrać z tych znalezionych kodów, tak dla jaj emotka
0 0

ziolko

#4542934 Napisano: 19.07.2011 08:49:06
wkurza mnie, że odpuściłam sobie forum na pół dnia i już burdel i złośliwości emotka emotka

0 0