Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: postscript
kolory jak z Lecha
Gość: wsciekly
przeholowałeś cudaczku tym głupim czepialstwem i juz tego tak nie zostawię
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mysle ze heineken
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stawiam na carlsberga
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: katrin22
To już człowiek nie może napisać, że jest uczciwy?
Brawo dla wscieklego, za uczciwość, która w tych czasach jest bardzo rzadko spotykana
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam kapsle i z Lecha i z Carlsberga, ale na żadnym z nich nie ma dwóch rzędów kodów. A na zawleczce są dwa kody i myślę, że to konkurs aktualny - zawleczka świeżo znaleziona. Taka zagadka na dobranoc
Gość: lelic
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I bez tego jest wstęp bezpłatny
Wkurza mnie, że wzięło mnie na słuchanie piosenek nie mojego pokolenia
Lady Pank, Bajm i po tyłkach batem bije nas la la la la la!, Mr Zoob Mój jest kawałek podłogi, Elektryczne Gitary Dzieci
merp
Gość: rafi323raf
Ależ takie piosenki są najlepsze! Najmniej to ja słucham piosenek właśnie ze swojego pokolenia
Gość: andziakadula
Gość: kubatbg
ale jak chłopak napisał ze wygrał dzisiaj dume z siebie (bo powinien być dumny ze oddał naprawde mało jest takich ludzi)....to go zjechali ...
... nom szkoda wielka... ale cóz poradzić nie3ch kazdy robi swoje i nie czepie sie innych...
..wściekły a to nie była czasem moja kasiura bo po ostanim ognisku nie moge grosza przy dup.. znaleźć
swoja droga ... 2 lata temu znalazłem telefon (w tedy dość warty) oddzwoniłem ludzi w książce i chłop przyjechał... ale z taka mina i fochem .. jak bym ja mu ukradł ten telefon ze od tej pory powiedziałem ze nic nie zwrócę...
A ogólnie wkurza mnie to ze zamiast siedzieć w temacie Dziś ciesze się z .. to coraz więcej głupio spędzonego czasu spędzamy w tym dziale
Gość: wsciekly
ale ja sobie odbiję nie takie znalezisko jak tylko zrobię jeden czy drugi wypadzik do sklepów pewnych Bardzo Upierdliwych Osób
dzasmina
Postów 2372
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niektórzy zbierają puszki, inni zawleczki, tylko tu można spotkać takich ludzi
joan przypomniało mi się, że kiedyś lubiłam jeździć rowerem po okolicy właśnie w tym celu, a kodów miałam tyle, że nawet koleżanka pracująca w barze była zdziwiona.
eh, chyba pora odkurzyć sprzęt
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Z roweru nie chciałoby mi się schodzić, nordic to co innego, zawsze można niby sznurówkę wiązać cy cuś
Podejrzewałam, że mogę mieć takie ciągotki, bo lubię zbierać kamienie / muszle / grzyby / jagody / jeżyny / maliny... to i na piwne zawleczki nadszedł czas
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
dzasmina
Postów 2372
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja pierwsza wygrana - szklanki z coca-coli były właśnie za 'znalezione' punkty, że o nagrodach z l&m nie wspomnę (do tej pory ojciec nosi torbę z którejś wymiany)
fajnie było
Gość: pola731
nawet nie wiedziałabym ,że w Warce jest konkurs - piwa nie pijamy i nie kupuję konkursowo tego ,czego nie zużyję - ale moja prawie 4 latka zbierała KACPLE żeby z chłopakami wciskać w asfalt - oni wciskali a ona jak nazbierała to się rozpłakała , bo jej nie pozwolili wciskać i przyniosła do domu - więc mam szklanki tym sposobem
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fajna historia, poprawiła mi humor (i tak był dobry, ale dziękuję!)
dzasmina - no no, całkiem nieźle! Fajnie byłoby teraz coś wygrać z tych znalezionych kodów, tak dla jaj
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane