Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: konkursy15
gdyby zapytała,czy może dodatkową to pewnie byście dali,ale to tylko świadczy o tej osobie...
Gość: taaga20
haha kali - ja na bank bym u ciebie wyniosła pod pazuchą
Gość: zanetkaa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha dla ciebie to bym przygotowała skrzynke, a nie tam drobnice 1 flaszeczkę
Gość: wall.e
Komary mnie wkurzają .
Gość: taaga20
wkurza mnie że kali już jest po weselu .... może się rozwiedzie dla taagi i zrobi jeszcze jedno weselicho na wiosce
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spodoba mi się ogłoszenie, ale nie wiem kto lub co za nim stoi...
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale dlaczego Cię to wkurza? Tak sobie myślę, że facet chyba leży w przejściu i nie da się domknąć drzwi z łazienki
taaga20 - poczekaj kilka lat, aż Kali zechce odświeżyć przysięgę małżeńską
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
]
no co tyyyyy na tego alkoholika bym nie zarobiła żebym ja zaprosić
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: menzi87
Gość: nocti
Ja nie robiłam pokazówki. Tak czytam i czytam i sobie przypominam swoje wesele. Mimo, że parę rzeczy mnie wkurzyło to była to piękna impreza
Co do prezentów to mieliśmy kupony lotto zamiast kwiatów. Tyle kuponów i trafiły się dwie trójki. Większość znajomych po tym zwątpiła w sens grania w totka, a ja mówię, że to niezła zabawa tyle kuponów sprawdzać
Gość: tato999
Każda taka liczba ma swoją cyfrę kontrolną także wystarczy wujek google i hasło poprawność numeru NIP i już wiadomo czy poprawny czy nie
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie na moim weselu wkurzyło, że nie miałam informacji od części rodziny, że nie przyjdą na wesele. Nie prosiłam wprost np. na zaproszeniu o potwierdzenie, bo było mi niezręcznie tak wprost na kimś wymuszać deklarację czy przyjdzie czy nie, a w swojej naiwności założyłam, że przecież normalni ludzie chyba powiedzą, jeśli będą mieli nie przyjść. No i się przeliczyłam
Poza tym część informacji docierała w taki sposób, że jedna ciocia drugiej cioci... - i ja się potem dowiadywałam, że ktoś przecież mówił, że nie przyjdzie, ale do mnie już docierała informacja, że tak dokładnie to nie wiadomo... Efekt: sporo kasy w plecy, zapłaconej niepotrzebnie w knajpie.
Tak więc osobom planującym ślub radzę: bez żadnego krępowania się trzeba na zaproszeniu podac termin potwierdzenia, swoje numery telefonów (i to swoje najlepiej komórki, a nie np. stacjonarny tesciów czy rodziców, bo potem ktoś dzwoni, mówiąc że nie przyjdzie i musi wysłuchiwać, że a czemu, że a może jednak
A jeśli ktoś nie potwierdzi w terminie, to zadzwonić i zapytać samemu. O!
Co do kwiatków i prezentów kiedyś dostałam zaproszenie w którym było napisane m.in. A żeby prezenty nie piętrzyły się na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mając na względzie tradycje stare, by nie mieć w domu żelazek parę, dobrym pomysłem i bardzo wygodnym będą prezenty ze znakiem wodnym.
Taki dowcipny sposób jak dla mnie ok.
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sugestia dot. kwiatów czy czegoś innego jest jak najbardziej na miejscu, tylko ogólnie jest przyjęte, że kwiaty się daje i coś innego jest różnie widziane.
na ostatnim weselu widziałam cudowny bukiet.. z żelków
coś w tym stylu http://choccolate.pinger.pl/m/2319552
edi999a
Postów 1393
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
masz rację - co do potwierdzeń- podać termin i telefony, a gdzy nie zadzwonią - to dzwonić osobiście. Zyjemy w takich czasach, że każdy powinien zrozumieć,że koszty przyjęcia są duże i nie można sobie pozwolić na niepotrzebne wydatki. Dla mnie to normalne, niestety jeszcze nie wszyscy to potrafią zrozumieć
Gość: malaga1
co do kwiatów na ślub to bardzo podobał mi się pomysł znajomych którzy w zeszłym tygodniu mieli wesele. zamiast bukietów poprosili o przybory szkolne które zawieźli do domu dziecka i świetlicy środowiskowej
Gość: roxana
to by było na tyle grania o bielendę dzisiaj
Gość: goralecka
Choć czułam się idiotycznie wzięłam pod pachę te kodeksy prawnicze i poszłam na wesele. Tak chcieli, niech mają:)
Wkurzają mnie maile, które nie dochodzą