Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: monisia23
Za każdym razem kiedy tam wygram sypią się komentarze, że redakcja to moi znajomi, że mam beznadziejne zdjęcia itd. Ileż można to czytać
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliczny widok i śliczna rodzinka. Jak najbardziej zasłużyłaś na nagrodę moim zdaniem
Wkurza mnie, że jeszcze nie zrobiłam obiadu, ale już się biorę w garść i lecę do garów.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie było jeszcze gorzej, 2 osoby nie przyszły, które miały zarezerwoany hotel
doalki
Postów 201
Data rejestracji 29.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że konkurs się kończy bo taka jakaś zakręcona jestem- może to wpływ owego magicznego koła, które nie jest dla mnie zbyt łaskawe:-(.
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak sobie policzyłam ile wydali w zeszłym tygodniu to wyszło mi 833 zestawy...
zarania
Postów 3646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla nikogo nie jest chyba zbyt łaskawe. Wygrałam wprawdzie kilka razy, ale biorąc pod uwagę fakt, że codziennie kręcę 10-20 razy od samego początku konkursu to i tak naprawdę niewiele. To kwestia szczęścia przede wszystkim.
Gość: quaqua
Moim zdaniem zdjęcie super! Poprzednie, którymi wygrałaś również mi się podobają
Mnie natomiast np. nie podoba się to zdjęcie: http://www.mamaca...hp?i=71931&c=279
Gość: tato999
moniś kochanie nie przejmuj się zazdrośnikami
zarania
Postów 3646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co się czepiasz? Rewelacyjnie widać podeszwy butów. Doskonałe ujęcie.
Gość: monisia23
Gość: ewaewa
kubatbg ja miałam podobne odczucia jak widziałam tych wieśniaków co obmacywali i lizali tę dziewczynę na scenie
i sama nie wiedziałam, że aż taki kontrast jest pomiędzy stolicą, ogromnym miastem, a okolicznymi wsiami. O samym życiu na wsi też niewiele w sumie wiem, bo całe życie mieszkam w mieście.
monisia fajne masz zdjęcia, sama chciałabym takie mieć
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monia co Ty oszalałaś? Widziałam trochę Twoich fotek, są super!!! Ludzie są zazdrośni, nic się nie martw, piwko sobie otwórz i nie przejmuj się
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: iwonciaaa
Jak można umówić się z kimś i go olewać.
Co z tego, że ktoś zmienia plany i czeka.
No i jeszcze o tym nie poinformować.
Gość: kaczkaa
Gość: ewaewa
wkurzył mnie ojciec (nie mój, tylko ten pseudo-ojciec z artykułu), partnerka nie lepsza, że pozwoliła mu jechać z dziećmi, ja od razu na jej miejscu zadzwoniłabym na policję
http://www.nowiny...TARNOBRZEG/661614728
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj Monia nic się nie wkurzaj!!
robisz super zdjęcia i wygrywasz - PROSTE i oby tak dalej
wkurza mnie LEÑ -dopadł mnie skubany i nie chce opuścić
Gość: pacyffk
Gość: shorty87
mnie również...