Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie o to chodzi że się nie będzie opłacać, bo co w tym naszym kraju zarobie - jak dobrze pójdzie 1400 zł i po opłatach za przedszkole zostanie 300 zł, a zapieprzać cały miesiąc trzeba, o dofinansowaniu nie ma mowy bo mąż parę groszy za dużo zarabia i nie mieścimy się w granicach ok 400 zł na osobe, nie mówiąc jak ja zacznę pracować..
będę musiała się poważnie zastanowić nad tym faktem..
Gość: sabikus
a na złobek nadal czekam a Kuba ma 2 latka zapisałam go jak miał 4 miesiace na liscie rezerwowej jestesmy juz 88 a ja na wychowawczym nadal siedze a na nianke brak kasy bo jak sie pytałam to se zycza 1500 zł na łapke a ja w panstwowym zakładzie pracuje i nawet tego na reke nie mam
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas rada miasta ustaliła, że za 5 godzin darmowe płaci się 190 zł + dodatkowe godziny 2,90 za każdą + wyżywienie 5,50 za dzień .
wcześniej było 190 za miesiąc + wyżywienie.
nie no to jest po prostu , aż brak mi słów żeby określić - hehe
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wkurzaj się ja go nie przegapiłam i wysłałam a i tak dostałam zwrotke , że wysłane pod błędny numer lub niewłaściwa treśc a wysyłałam tak jak napisali
www.zabawkikrasnala.pl
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś poruszałam już ten temt.. Myślałam, że będzie strasznie drogo, ale nie jest tak źle. Miałaś już spotkanie w przedszkolu? Czy liczyłaś wg tego co jest w internecie?? (czyli. 6godz. za darmo od 8-13 zazwcyczaj?)
Już Ci pisze jak jest u nas (grupa 2007 i 2008).
1. Dziecka w grupie trzylatków i czterolatków nie można zostawić tylko do 13 (czyli za darmo tak jakby), bo mają inną podstawę programową. Na początku podpisujemy umowy czy odbieramy o 16 czy 17 (innej opcji podobno nie ma...)
2. Bezpłatne godziny są do 13 (nieważne kiedy przyprowadzisz malucha - czy o 6 czy o 9)
3. każda dodatkowa godzina to 3zł
4. Stawka żywieniowa - 5.2zł / dzień
Dziwi mnie ta kwota 190zł - jest niezgodna z nową ustawą, teraz nie ma podstawy stałej... nie powinno być przynajmniej. U mni i w gminach obok nie ma nic takiego. Jak dziecko zostaje do 13 - płaci się TYLKO 5.20zł / dzień i nic poza tym (czyli przy 22 dniach wynosi ok. 115zł).
Z tego co czytałam, to w innych miastach jest to samo.. Dlaczego u Was jest podstawa?
Gość: kiro
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysłalam z ciekawosci teraz i tez miałam taka odpowiedz mimo ze i tak było za pozno i nie wiem czemu bo było wg schematu
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w szczecinie jest już sprawa w sądzie odnośnietych bezpłatnych-płatnych godzin. Na razie koszty przedszkola są strasznie wysokie
Gość: shorty87
a może opiekunka wyjdzie Ci taniej ?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem jak w kraju - gdzie obowiązuje jedno prawo - każde miasto interpretuje sobie przepisy po swojemu..
Ja najbardziej płakałam wczesniej, a w sumie nie jest źle. Przedszkole jest droższe - owszem, ale nie aż tak znacząco jak myslałam
Gość: olciazzz
Gość: aneti
masza
Postów 7694
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z którego wygrana? bo mi niedawno z 14 lipca doszła
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: aneti
z czerwca
Gość: hittmanka
ja z czerwca też nie mam
Gość: evja
http://allegro.pl...acz-i1766144658.html
Czy to znaczy, że każdy z nas może być sprzedawanym towarem za mniej niż 10 groszy?
Ja kurczę rozumiem promowanie stron, pomoc w rozwoju, konkursy - ale to już jest jawny handel fanami/ludźmi
I wkurza mnie to!!!
Gość: evja
http://allegro.pl...mp;string=fan%C3%B3w - czytałam już wcześniej o tym, ale nie wierzyłam, ze takie aukcje istnieją.. Nawet oferują 120 fanów w celach konkursowych..
;/ W łeb sobie idzie strzelić