Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
masz racje isiulka moj tato pije i to dużo , i mu nie zalezy na niczym ja się już nie walcze
Gość: tato999
a moj pije i ma gdzies wysokie cisnienie i ze przez to lekarz go do pracy nie dopuscil
a co tam
bo co to za chlop co nie pije
porazka jakas
nie zycze mu niczego dobrego bo na to nie zasluzyl
zyjesz od prawie 30 lat pod jednym dachem z alkoholikiem gdzie on jest pijany niemalze codziennie i wszczyna awantury ze uwazasz ze taka osoba zasluguje na uwage?
mialabys ochote pomagac osobie ktora po wyjsciu od psychologa jedzie razem z toba na zakupy i pierwsze co kupuje w sklepie to alkohol?
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem alkoholowy jest mi jednak dobrze znany i chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o przymusowym leczeniu małżonka (nie mojego). Jak to zrobić?
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój to nawet piwem gardzi. Mówi że za zimno na piwo teraz, za co mu chwała. Ale miałam sąsiada co za kołnierz nie wylewał, codziennie wracał narypany, co biedna z nim miała ;/
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
czyt. mój ojciec
Gość: iwonciaaa
alkoholizm to straszna choroba, nawet jeśli osoba uzależniona się leczy trzeba bardzo na nią uważać.
Terapie psychotropami są okropną sprawą.
Niedawno mój chrzestny przeszedł taką terapię w skutek której się powiesił...:(
Sercem jestem z Tobą !
straszna choroba w która ludzie się sami wciągają więc niech sami z niej wychodzą i nie niszczą życia innym
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję bardzo, przekażę zainteresowanej osobie, bo to zaczyna być mało śmieszne.. to zaczyna być niebezpieczne
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jakim leczeniu przymusowym Ty mówisz? Czy o tym wynikającym z postanowienia wysokiego sądu?. Każdy, kto przekroczy próg jakiegokolwiek ośrodka odwykowego, jest pytany - czy zgadza się poddać leczeniu? Jak osobnik nie wyrazi takiej woli, to fruuu i spada do domu - na tym się zabawa kończy.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Nikt nikogo na siłe nie bedzie leczył.
Wzywanie pogotowia też nic nie da, ponieważ Ci w przypadku gdy nie ma zagrożenia dla zdrowia, zwyczajnie wezwą policję i zabierają takiego agenta na izbę.
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
No ale na jakiej podstawie mieli by go zabrać, przecież lekarz go zbada i będzie wiedział, że ten ktoś nie ma omamów.
isiulka
Postów 3498
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: kiro
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane