Wkurza mnie...

zarania

#4868096 Napisano: 01.12.2011 03:36:04
Dostałam sporo rzeczy dla dziecka od przyjaciółki, ale mam nadzieję, że nie planuje więcej dzieci, bo mam zamiar skrócić otrzymane od niej spodnie. emotka
No i faktycznie moja córka dużo rzeczy plami nieodwołalnie, ale moja przyjaciółka była tego świadoma. Mam nadzieję, że nie gniewasz się Beato? emotka
0 0

calliope

#4868133 Napisano: 01.12.2011 03:52:30
bartula napisał(a):

wkurza mnie to że wena przychodzi na kilka godzin przed końcem konkursu. Nie wiem, kila dni czy tygodni myślę o konkursie, gdzieś tam chodzi mi po głowie ale mobilizuje mnie dopiero ostatni dzień i godziny. Czasem są to naprawdę ostatnie minuty, nie rozumiem. Czy nie mogłabym wymyślić tego ciut wcześniej?

Nie wiem co prawda czy poza konkursowym życiem zachowujesz się podobnie czy nie, ale mi to trochę pod prokrastynację podpada emotka , jak masz nóż na gardle to dopiero wtedy działasz emotka
0 0

sonata

#4869953 Napisano: 02.12.2011 11:28:38

Gość: czarna2318

#4869963 Napisano: 02.12.2011 11:31:45
sonata napisał(a):

http://www.biztok...zyly-o-zabawki-a2719 emotka

I to naprawdę się dzieje?Aż trudno uwierzyć emotka
0 0

joan

#4869965 Napisano: 02.12.2011 11:32:04
sonata napisał(a):

Dzięki za link, zapomniałam spytać, czy ktoś z forum był wtedy w Tesco i jak to wyglądało. Sama się tam w końcu nie wybrałam (kiepski dojazd) i kupiłam w promocyjnej cenie prezent na roczek w ramach DDD. Chyba dobrze zrobiłam...
0 0

abodak

#4870005 Napisano: 02.12.2011 11:41:54
joan napisał(a):

sonata napisał(a):

Dzięki za link, zapomniałam spytać, czy ktoś z forum był wtedy w Tesco i jak to wyglądało. Sama się tam w końcu nie wybrałam (kiepski dojazd) i kupiłam w promocyjnej cenie prezent na roczek w ramach DDD. Chyba dobrze zrobiłam...

ja byłam ale u siebie i nic takiego sie nie dzialo-malo tego Pani nie mogla mi w ten dzien dac bonikow i poprosila zeby przyszla nastepnego dnia-zero jakis takich dzikich scen
0 0

Gość: goralecka

#4870010 Napisano: 02.12.2011 11:45:23
joan napisał(a):

sonata napisał(a):

Ja byłam ale w moim Tesco akurat nie było tak tragicznie emotka Ludzi owszem dużo, zabawki leżały wszędzie a większość jeździła z koszami wypchanymi po brzegi (zabawki brali często w ilościach hurtowych). Ale nie zauważyłam by ktoś sobie coś wyrywał emotka Kłótni trochę było ale przy kasach. Choć naprawdę to nie było wielkim problemem bo kasy były otwarte wszystkie i wystarczyło sobie stanąć w okolicach kas na 20 minut przed 22. Ale zabawki można było sobie wrzucić do kosza już o 19 czy 20.
Ale byłam drugi raz o 5 rano - były pustki jeśli chodzi o klientów a pracownicy układali te zabawki z których ludzie zrezygnowali z powrotem na półki więc można było kupić na spokojnie każdą rzecz emotka

A i jeszcze jedna sprawa - kolejka po bony. No ale jeśli do kogoś w szale zakupów nie dotarła informacja, że bony można odbierać do 1 grudnia to już jego sprawa emotka A kolejka była gigantyczna:)

Też bym wolała robić zakupy w sieci ale ja już tak mam, że muszę wszystko pomacać i obejrzeć z każdej strony emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4871055 Napisano: 02.12.2011 06:19:50
kate1980 napisał(a):

kunia napisał(a):

Czuczu ale sama nie wiem czy do mnie dotrze bo najpierw gratulacjie i formularz na dane a po wysłaniu formularza komunikat-
Spróbuj innym razem! Byłeś blisko. Spróbuj jeszcze raz! emotka

u mnie o 19 to samo... więc nie wiem czy wygrałam czy nie. jakieś jaja sobie robią

i u mnie czuczu o 19:00 z identyczną sytuacją
emotka

najpierw gratulacje, potem byłes blisko emotka
0 0

kalisto1986

#4871113 Napisano: 02.12.2011 06:38:34
abodak napisał(a):

joan napisał(a):

sonata napisał(a):

ja byłam ale u siebie i nic takiego sie nie dzialo-malo tego Pani nie mogla mi w ten dzien dac bonikow i poprosila zeby przyszla nastepnego dnia-zero jakis takich dzikich scen

Ja byłam i to w tym opisywanym sklepie, przyjechaliśmy po 23 i jedno co mogę powiedzieć TRAGEDIA, miałam ochote wrzasnąć ludzie opanujcie się, pochodziliśmy po spożywkach itp ( nawet tam były porozwalane zabawki) i dopiero jak tłum wyszedł, mogliśmy popatrzeć w pozostałości zabawek.
W artykule piszą o ludziach wyjmujących zabawki z kartonów , a faktycznie ( przynajmniej jak ja już dotarłam tam) obsłucha dosłownie rzucała te kartony gdzie się dało - nawet w warzywa i nie raczyli nic z tym zrobić
emotka emotka
wiem jedno - nigdy więcej, kupiliśmy 3 zabawki, bo nawet nie chciało mi się w tym syfie oglądać.
Kiedyś taka akcja była w realu, tylko 50 % było odejmowane od ceny przy kasie i musze powiedzieć, że tam atmosfera była fajna, obsługa pilnowała porządku itp

A wkurza mnie, że zachciało mi się porządków w szafkach kuchennych i teraz mam zatkany nos aż po zatoki i gdzie nie wejde czuje przyprawy emotka
0 0

masza

#4871132 Napisano: 02.12.2011 06:44:16
skorpionka82 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kunia napisał(a):

Czuczu ale sama nie wiem czy do mnie dotrze bo najpierw gratulacjie i formularz na dane a po wysłaniu formularza komunikat-

u mnie o 19 to samo... więc nie wiem czy wygrałam czy nie. jakieś jaja sobie robią

emotka

skoro dane zapisało, powinni wsztystkim wysłac ksiązeczki emotka
0 0

isiulka

#4871193 Napisano: 02.12.2011 07:09:16
masza napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kunia napisał(a):

emotka

skoro dane zapisało, powinni wsztystkim wysłac ksiązeczki emotka

bo to pewnie T*G organizuje, jak wyskakuje formularz to jestes potencjalnym a jak wyślesz dane to dopiero Ci napisza czy jestes laureatem emotka
0 0

mia

#4871197 Napisano: 02.12.2011 07:10:22
isiulka napisał(a):

bo to pewnie T*G organizuje, jak wyskakuje formularz to jestes potencjalnym a jak wyślesz dane to dopiero Ci napisza czy jestes laureatem emotka

emotka emotka
0 0

merynosek

#4871203 Napisano: 02.12.2011 07:12:39
Wkurzają mnie ludzie, którzy zaczynają rozmowy o potencjalnej wymianie i nagle w połowie milkną! Przecież można napisać, że się jednak nie decydują a na wymianę a nie tak znikać... I to już nie pierwszy raz mi się to zdarzyło...
0 0

joka

#4871204 Napisano: 02.12.2011 07:12:53
wkurza mnie że jestem bezradna emotka problem alkoholowy, nie chodzi o mnie emotka wkurza mnie to że myślałam że jestem silna jednak nie
0 0

isiulka

#4871214 Napisano: 02.12.2011 07:16:27
joka napisał(a):

wkurza mnie że jestem bezradna emotka problem alkoholowy, nie chodzi o mnie emotka wkurza mnie to że myślałam że jestem silna jednak nie

jeśli ktoś sam nie będzie chciał sobie pomóc, to sama niestety nic nie wskórasz, a niektórzy muszą dostać porządnie po dup*e zanim się ockną.
0 0

joka

#4871231 Napisano: 02.12.2011 07:21:47
isiulka napisał(a):

joka napisał(a):

jeśli ktoś sam nie będzie chciał sobie pomóc, to sama niestety nic nie wskórasz, a niektórzy muszą dostać porządnie po dup*e zanim się ockną.

ja jestem na wykończeniu psychicznym,isiulkawiem o tym emotka ale nie umiem się odciąć i się dołuje wykańczając się do dna, konkursy pasje życie codziennie już nie jest ważne dla mnie
0 0

Gość: tato999

#4871234 Napisano: 02.12.2011 07:24:16
joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

joka napisał(a):

ja jestem na wykończeniu psychicznym,isiulkawiem o tym emotka ale nie umiem się odciąć i się dołuje wykańczając się do dna, konkursy pasje życie codziennie już nie jest ważne dla mnie

olac alkholika czy alkoholiczke oni na uwage nie zasluguja

sami chca takiego zycia to sami niech sie mecza a nie marnuja zycie innym
0 0

Gość: kordi1221

#4871247 Napisano: 02.12.2011 07:32:03
wkurza mnie jeśli w konkursie wygrywa osoba z 40 tysiącami głosów emotka

www.bahcotheoriginal.com

Oszukali Polaczków... emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4871249 Napisano: 02.12.2011 07:32:50
joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

joka napisał(a):

wiem o czym mówisz, też przez to przechodzę/ przechodziłam... ale isiulka ma rację. Alkoholik nie widzi problemu i uważa, że wszyscy się go czepiają... u mnie idiotyzm sytuacji polegał na tym, że razem z ojcem (zupełnie niepijącym)chodziliśmy miesiącami na zebrania AA żeby pomóc mamie a jak ją chcieliśmy tam zabrać to uciekała drugim wyjściem emotka nie widzi do dzisiaj problemu a my o mało nie wpadliśmy w depresję... ale to jest temat rzeka, nie na to forum emotka
0 0

Gość: jolcia12

#4871277 Napisano: 02.12.2011 07:42:16
joka napisał(a):

musisz go przetrzymać, niech pije ile wlezie, a gdy będzie już na kompletnym dnie daj dupka do zaszycia, taka przyjemność kosztuje koło 1 tys zł, i masz kłopot z głowy przynajmniej na rok emotka
0 0