Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ZetZ
Postów 724
Data rejestracji 31.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
nie wiem, czy ci ludzie, którzy je położyli mieli tam zostać i stać żeby być widocznym na zdjęciu dla twej satysfakcji" jest bardzo w punkt...ja swoimi wpisami nikogo nie hejtuję ani nie miażdżę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też wcześniej, że to niesprawiedliwe, że jedna śmierć jest głośna inna nie. Od kiedy świat istnieje jest taka niesprawiedliwosc. I dobrze, bo ja np nie chciałabym by śmierć moich bliskich była celebrowana i głośna jak te 2 przykłady powyżej. Ale pociesze Cię, jest 1 sprawiedliwość. Każdy z nas umrze
estrelitta
Postów 5924
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1923
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na drugim końcu Polski
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
Claudia77
Postów 2195
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 5274
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mia
Postów 17563
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Plus durnowate smsy - zamiast konkursowych od jakichś wróży - "Jeśli nie wygrasz dzięki moim liczbom, to odchodzę z wróżenia w TV..."
Moja pierwsza myśl była: "No to sp...aj stamtąd!"
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vazzz
Postów 839
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mija sobota, niedziela, gorączka nadal nie spada. Kolejne telefony, tym razem do szpitala, ale tam nikt nie potrafi pomóc. Więc znów telefon do tej samej przychodzi, gdzie pani w rejestracji stwierdza, że przecież pani doktor na 100% stwierdziła, że to odra (serio?) a na dodatek zaleciła hospitalizację (no tak, oczywiście tylko ani słowem się o tym nie zająknęła i nie dała skierowania)! Trzeba więc tam jechać po skierowanie.
Poniedziałek- wesoła wizyta w szpitalu zakaźnym- przychodzi pan doktor, bada, ogląda i mówi: to na pewno nie odra. Dodatkowo jak zostaje mu opowiedziany przebieg wizyty u pani doktor to tylko macha ręką i stwierdza, że odrę można mieć tylko raz. Wykonuje więc serię badań, które nie wykazują nic, więc odsyła pacjentkę do domu z zaleceniem, że ma się udać na dermatologię.
Nadal nic nie wiadomo, ze wszystkim szarpie się człowiek siedemdziesięcioletni po trzech zawałach, ja pomagałam jak umiem, ale teraz już mnie tam nie ma, a osoby, które w tym domu mieszkają mają przecież ważniejsze sprawy na głowie niż pomoc własnej matce ;/
anialistopad
Postów 14196
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: chochliczka
estrelitta
Postów 5924
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Sprawdź mu poduszki u łapek, mojemu czesto w mrozy robiły się pęknięcia i leciała krew. Woda utleniona, ogranicz spacery, nawilżaj mu łapy i dojdzie do siebie.
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja mama ma naczyniaka na wątrobie, trzustce, też takie łagodne, ale usg brzucha musi robić co pół roku.
Jeśli chodzi o Twego psa to bym się zainteresowała, bo to może być tak, że go bolało i sam odgryzł. Jak coś zostało to też bym biopsję zrobiła, bo na oko to nie powinno się diagnozować.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja takie konkursy bojkotuję i dobrze się z tym czuję
Gość: chochliczka
cudaczek121
Postów 6801
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wkurza mnie,że od 1999 roku do końca 2018 roku ojciec wpłacał mamie po 400 zł miesięcznie na fundusz Nationale Nederlanden, czyli jeśli dobrze liczę jakieś 91200 zł.Gdy mama chciała sobie wypłacić tę kasę, bo tato odmówił dalszego opłacania składek, okazało się,że do wypłaty jest tylko 30 tysięcy z hakiem
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jak nie wypłaciła to może trzeba kogoś zapytać?
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety bardzo wtedy ludzi w błąd wprowadzali, a jeszcze często przychodził agent po 5 latach i zamykał polisę i zakładał nową a ludzie myśleli że cały czas płacą jedną i tą samą ale numery polis były różne. Mam akurat koleżankę agentkę z Generali i co ona czasami opowiada do czego zdolni są ludzie aby zarobić na niewiedzy innych 500-1000zł to szok..
nikusia88
Postów 56
Data rejestracji 17.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie cieszyłaby Bluza z oreo czy stolik z belvity, i nie uważam bym psuła rynek albo była gorsza od zawodowych konkursowiczów tylko dlatego, ze o nie gram.