Wkurza mnie...

nanajka81

#6637222 Napisano: 06.09.2019 15:24:07
jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

vanillasky-2017

#6637225 Napisano: 06.09.2019 15:32:21
nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

zestawy BiC poszly sie.....rzekomo nie maja moich zgloszen w bazie? A ja zadnych maili czy powiadomien juz nie mam, bo wysylalam na poczatku konkursu...mozna to jakos odkopac z poszty wp?

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

Pewnie, że pomogę emotka .Zapraszam na priv bo to trochę pisaniny a szkoda zaśmiecać wątek emotka
Faktycznie moje zgłoszenia nie dochodziły chociaż wyświetlało się potwierdzenie wysłania wiadomości. Wszystko zostało super wyjaśnione z bardzo miłą niespodzianką ze strony Columbitu na koniec.

jokan

#6637232 Napisano: 06.09.2019 15:43:00
vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

jedna forumowiczka miała ten sam problem - wysyłała zgłoszenia i jedyne co dostała to powiadomienie na ekranie że zostało wysłane a tak naprawdę potem się okazało że zadne zgłoszenie nie dotarło. Może @vanillasky-2017 Ci pomoże bo ona miała właśnie taki z nimi problem.

Pewnie, że pomogę emotka .Zapraszam na priv bo to trochę pisaniny a szkoda zaśmiecać wątek emotka
Faktycznie moje zgłoszenia nie dochodziły chociaż wyświetlało się potwierdzenie wysłania wiadomości. Wszystko zostało super wyjaśnione z bardzo miłą niespodzianką ze strony Columbitu na koniec.

ja mysle, ze juz wszystko stracone, bo oni mi odpisali, ze nie dostali zgloszenia z mojego maila a ja nie mam jak udowodnic...a teraz nie pamietam czy mialam tylko okienko na stronie, czy jednak mail tez przyszedl (jesli nawet to i tak tego maila nie mam juz).

Na moment wysylania zgloszenia nie wiedzialam, ze powinno cos przyjsc na maila - a z pewnoscia mialam to okienko i myslalam, ze wszystko ok
0 0

Gość: buziolek

#6637235 Napisano: 06.09.2019 15:46:51
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mysle, ze juz wszystko stracone, bo oni mi odpisali, ze nie dostali zgloszenia z mojego maila a ja nie mam jak udowodnic...a teraz nie pamietam czy mialam tylko okienko na stronie, czy jednak mail tez przyszedl (jesli nawet to i tak tego maila nie mam juz).

Na moment wysylania zgloszenia nie wiedzialam, ze powinno cos przyjsc na maila - a z pewnoscia mialam to okienko i myslalam, ze wszystko ok

Nie miałałam na pewno @ o przyjęciu zgłoszenia , napisałam dzisiaj do nich, wysłałam skan paragonu, napisali że nie mają mojego zgłoszenia w bazie
0 0

jokan

#6637242 Napisano: 06.09.2019 16:09:28
buziolek napisał(a):

jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

Nie miałałam na pewno @ o przyjęciu zgłoszenia , napisałam dzisiaj do nich, wysłałam skan paragonu, napisali że nie mają mojego zgłoszenia w bazie

i co dalej z tym? ja chyba juz paragonow nie mam:(
0 0

Gość: buziolek

#6637243 Napisano: 06.09.2019 16:12:26
Nic więcej nie odpisali
0 0

zdolnabestia

#6637245 Napisano: 06.09.2019 16:16:06
superloser napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Pisałam o angielskim Lidlu. 
Miałam w planach kupić jedną marchewkę do gulaszu, ale musiałam zrezygnować. Do wyboru były tylko kilogramowe worki zwykłej marchwi, kilogramowe worki marchwi organic i marchew organic brudna z ziemi razem z nacią również w wielopaku w folii. Gdybym kupiła cały worek, to pewnie nie zużyłabym reszty, a nienawidzę wyrzucać jedzenia.
Mój powrót z zakupów wygląda zwykle tak, że otwieram kosz, rozpakowuję torbę i uwalniam te wszystkie biedne warzywka z foliowych kondomów. Folia ląduje w koszu, bo się tego nie przetwarza... Tacki przynajmniej idą do kosza na plastik lub w kartony.

Skoro robisz zakupy w sklepie, który nie ma wag na kasach, by zaoszczedzic czas stania w kolejce klienta, to normalne, ze wszystko jest na kod do wklepania albo ma kod kreskowy na opakowaniu - tak jak te biedronkowe pory, których nie da sie ważyć na kasach.

Lidl ma wagę na kasach i tu jest ból.
0 0

dwaburekoty

#6637309 Napisano: 06.09.2019 20:05:14
zdolnabestia napisał(a):

Miałam w planach kupić jedną marchewkę do gulaszu, ale musiałam zrezygnować. Do wyboru były tylko kilogramowe worki zwykłej marchwi, kilogramowe worki marchwi organic i marchew organic brudna z ziemi razem z nacią również w wielopaku w folii. Gdybym kupiła cały worek, to pewnie nie zużyłabym reszty, a nienawidzę wyrzucać jedzenia.
Mój powrót z zakupów wygląda zwykle tak, że otwieram kosz, rozpakowuję torbę i uwalniam te wszystkie biedne warzywka z foliowych kondomów. Folia ląduje w koszu, bo się tego nie przetwarza... Tacki przynajmniej idą do kosza na plastik lub w kartony.

w poprzedniej ciąży mocno przeżywałam kryzys migracyjny, w obecnej -kryzys ekologiczny. 15 minut w pepco zastanawiałam się czy kupić piankowe arkusze żeby zrobić córce girlandy na sufit. kupiłam-mam wyrzuty sumienia emotka emotka .
0 0

taalvikki

#6637340 Napisano: 06.09.2019 22:53:14
dwaburekoty napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

w poprzedniej ciąży mocno przeżywałam kryzys migracyjny, w obecnej -kryzys ekologiczny. 15 minut w pepco zastanawiałam się czy kupić piankowe arkusze żeby zrobić córce girlandy na sufit. kupiłam-mam wyrzuty sumienia emotka emotka .

wybaczcie, ale śmieszą mnie ludzie, którzy płaczą nad ekologią, a jednocześnie sami mają dzieci. dziękuję.
0 0

zaczytana-pola

#6637342 Napisano: 06.09.2019 23:02:11
Wkurza mnie, że do oceny wypowiedzi są tylko: łapka w górę i w dół.
Brakuje mi pokłonu nad ludzką głupotą emotka

prosiaczek

#6637345 Napisano: 06.09.2019 23:13:10
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie, że do oceny wypowiedzi są tylko: łapka w górę i w dół.
Brakuje mi pokłonu nad ludzką głupotą emotka

albo taka emota pffffbuhahaha. jest gdzieś taka?

asantesana

#6637347 Napisano: 06.09.2019 23:30:45
atyde25 napisał(a):

Przez długie lata brania udziału w konkursach zupełnie zatraciłam wiarę w ludzi.Coraz bardziej mnie irytuje traktowanie konkursowiczów przez wielkie firmy i wielkie agencje .Chociaż większość agencji to jest jakieś domek gdzieś tam bez większego znaczenia.Jedyna agencja która szanuje uczestnika to ta na S.Są drobiazgowi,dokładni,mili.Czy tak trudno o takie standardy pracy.To niby tak mało a tak dużo.Aż mi się odechciewa grać jak myślę o tym wszystkim i gdyby nie to ,że  mam grę we krwii dawno bym to walnęła w diabły:(Ostatnie przykre doświadczenia zupełnie mi odebrały radość z udziału w czymkolwiek:(Czuję się czasami serio jak jakaś zagubiona w przestrzeni ,że chcę sprawiedliwości czy dobrego traktowania.Bo co może 1 osoba w  świecie tak zepsutym i skorumpowanym:(Tak i wkurza mnie to i jednocześnie bardzo smuci:

Historia pokazuje, że jedna osoba może zmienić cały bieg zdarzeń  emotka

darog

#6637348 Napisano: 06.09.2019 23:38:55
Od rana bombardowanie na telefony konkursowe: a to zaproszenie na prezentacje, a to nagroda-tylo trzeba go hotelu przyjśc na pokaz pościeli, a to witaminki..etc..
Zdaje się zaznaczam w konkursach tylko te obowiązkowe zgody.
Skąd oni kurde mać mają nr tel??
 Kiedy mówię o RODO, wykasowaniu nr tel - to że nic nie może i trzeba bezpośrednio..etc..

Kur...mać! 'No dziś przez 2 godz telefony-spamy

dwaburekoty

#6637360 Napisano: 07.09.2019 07:59:50
taalvikki napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

wybaczcie, ale śmieszą mnie ludzie, którzy płaczą nad ekologią, a jednocześnie sami mają dzieci. dziękuję.

ah, czyli posiadanie dzieci wykreśla mnie już z grona osób, które chcą troszczyć się o środowisko.....
Dziękuję za uświadomienie.

delfinka101

#6637414 Napisano: 07.09.2019 14:18:03
taalvikki napisał(a):

Przy takim rozumowaniu aż się dziwię, ze jeszcze TY nadal żyjesz
0 1 psotka

nanajka81

#6637674 Napisano: 08.09.2019 19:58:00
obecnie wkurzają mnie konkursy w których do wygrania są tysiące maskotek i ubrania z wielkim logo reklamowym. Nie wiem jak można się jarać że się maskotkę wygrało w ilości xx... emotka

pikawka

#6637675 Napisano: 08.09.2019 20:01:15
nanajka81 napisał(a):

obecnie wkurzają mnie konkursy w których do wygrania są tysiące maskotek i ubrania z wielkim logo reklamowym. Nie wiem jak można się jarać że się maskotkę wygrało w ilości xx... emotka

Mam podobne zdanie.. no ale niektórych cieszą..
0 0

nanajka81

#6637678 Napisano: 08.09.2019 20:03:34
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a potem na OLX całe stosy tych maskotek do kupienia za jakieś masakryczne ceny...

pikawka

#6637680 Napisano: 08.09.2019 20:13:36
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a potem na OLX całe stosy tych maskotek do kupienia za jakieś masakryczne ceny... 

Ja jednak wolę jakieś konkrety...rower czy jakiś sprzęt emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6637686 Napisano: 08.09.2019 20:50:47
A mnie wkurza, że garage nie rozwiązał poprzedniego etapu :/ nie wiem ile mam trampek, a nie chciało mi się tworzyć i wysyłać kolejnych zdjęć dzisiaj  emotka
0 0