Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Postów 5215
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
zielonaszpilka
Postów 3296
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosiaczek
Postów 1829
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiunia
Postów 931
Data rejestracji 22.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy człowiek próbuje się dowiedzieć o stan bliskiej osoby telefonicznie, bo szpital daleko, dzwoniący nie chce wiedzieć cudów, chce tylko żeby lekarz powiedział, że chory jest po nocy w takim samym stanie jak był, że nic złego się w nocy nie wydarzyło, a końcówka rozmowy wygląda tak:
(...)
- nie udzielę Pani takiej informacji.
- Panie doktorze, ale dlaczego? Przepisy przecież nie zabraniają, mogę podać wszystkie dane, żeby mnie pan zweryfikował, mogę podać dane chorego, dane swoje, włącznie z wszystkimi danymi poufnymi, będzie Pan wiedział, że jestem osobą upoważnioną w dokumentach. Błagam. Niech mi pan tylko powie, czy nie jest gorzej...
- nie udzielę Pani takiej informacji.
- ...ale dlaczego?
- bo nie. Jak Pani chce to sobie Pani może na mnie złożyć skargę.
I tu odkłada słuchawkę.
W obliczu ciężkiego stanu chorego, rozpaczy rodziny... To jest lekarz? Gdzie on ma serce?
nanajka81
Postów 5270
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
sylzab2294
Postów 4520
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Sama to przeżywałam, gdy moja babcia leżała po udarze w szpitalu...
Lekarka mi powiedziała tylko tyle... "Wie Pani, babcia już jest w takim wieku, że mogłaby usiąść na fotelu i już nie wstać"...
Bez komentarza...
Zero empatii, ZERO!
A babcia całe szczęście ma się dobrze, wyszła z udaru i ma pełną świadomość-pomimo tego że ma 98 lat!
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joasiunia
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sylzab2294
Postów 4520
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Musisz być dobrej myśli.
Płacz to ulga, ale czasem działa destrukcyjnie
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak moja znajoma więcej się dowiadywała od pilęgniarek więcej niż lekarzy bo oni ciągle jej mówili że bez zmian - a ona była na końcówce ciąży i nie mogła sama jeździć autem.
Trzymaj się i mam nadzieję że będzie dobrze
nanajka81
Postów 5270
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
androm
Postów 2342
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po co sekcję jak starsza kobieta po operacji serca. Zakrzep poszedł czy coś.
anialistopad
Postów 14189
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
bubba
Postów 376
Data rejestracji 01.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
cudaczek121
Postów 6797
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wkurza mnie,że 9 września 2019 roku po 18-tej na wallu jednej z firm cateringowych napisali,że konkurs wygrała niejaka Katarzyna L., co by się zgadzało z moimi danymi.Napisałam do nich maila wczoraj, czy to ja czy nie ja, to nawet nie raczyli odpisać.Kolejny konkurs widmo
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
bandit
Postów 1038
Data rejestracji 26.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
lipa zerooo na 50 losów
ehhhhh
niektórzy piszą tutaj i odczarowują