Wkurza mnie...

anialistopad

#6679090 Napisano: 01.02.2020 15:54:32
Cocolino 1 paragon,milka 5,belvita 2, gourment 4 ,Rexoną 5 i du....nic nie trafilam
0 0

edzia21

#6679109 Napisano: 01.02.2020 16:51:56
ivanotta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie, że ten rok nijak się zapowiada w kontekście konkursów kreatywnych...konkursy związane z feriami - dno, konkursy o tematyce walentynkowej - dno. Nawet WEDEL nie połasił się na żadną walentynkową akcję, a zawsze "coś" tam było w Interku. A na skromne ilości i wartości nagród w konkursach Colgate i Palmolive patrzeć już nie mogę - gdzie te liczne wycieczki, samochody, elektronika?  emotka  To by było na tyle. 

Ojtam ojtam. Pocieszę Cię. Może nie intermarche ale w C4 zapowiada się zacny konkurs walentynkowy od Wedla  emotka .

Mnie wkurza mój obecny stan poszpitalny. Energii zero, chęci do konkursów zero. Jelitówka mnie wykończyła i odebrała chęci do czegokolwiek. Nawet apetytu brak emotka

Żadne pocieszenie...na widok loterii mam juz odruch wymiotny.

olunka

#6679111 Napisano: 01.02.2020 17:00:14
a mnie wkurza,bo sprzątam dom i tak - pronto się skończylo, nie mam czym podłóg umyc i co teraz? a konkursów brakemotka
o już wiem, nie będe sprzatac tylko psikać Glade'memotka

nanajka81

#6679136 Napisano: 01.02.2020 18:05:02
wkurza mnie drożyzna...
edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie, że ten rok nijak się zapowiada w kontekście konkursów kreatywnych...konkursy związane z feriami - dno, konkursy o tematyce walentynkowej - dno. Nawet WEDEL nie połasił się na żadną walentynkową akcję, a zawsze "coś" tam było w Interku. A na skromne ilości i wartości nagród w konkursach Colgate i Palmolive patrzeć już nie mogę - gdzie te liczne wycieczki, samochody, elektronika?  emotka  To by było na tyle. 

Ojtam ojtam. Pocieszę Cię. Może nie intermarche ale w C4 zapowiada się zacny konkurs walentynkowy od Wedla  emotka .

Mnie wkurza mój obecny stan poszpitalny. Energii zero, chęci do konkursów zero. Jelitówka mnie wykończyła i odebrała chęci do czegokolwiek. Nawet apetytu brak emotka

Żadne pocieszenie...na widok loterii mam juz odruch wymiotny.

ja też emotka szczególnie że trzeba kupować rzeczy których nie lubię i które mnie "nie najedzą" a wygranej i tak nie dają emotka

misiamarysia

#6679138 Napisano: 01.02.2020 18:07:42
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Cocolino 1 paragon,milka 5,belvita 2, gourment 4 ,Rexoną 5 i du....nic nie trafilam

Ale w zamian jesteś pełna słodyczy, ładnie pachniesz  emotka  z chudszym portfelem 

No i kot zadowolony emotka
1 mia 0

la-princessa

#6679140 Napisano: 01.02.2020 18:09:29
bruce napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza,bo sprzątam dom i tak - pronto się skończylo, nie mam czym podłóg umyc i co teraz? a konkursów brak emotka
o już wiem, nie będe sprzatac tylko psikać Glade'm emotka

emotka
budżet też by się przydał...  emotka  i nie mam tu na myśli wyłącznie środków czystości...  emotka

Ten stary "Kauflandowy" budżet już chyba nie powróci - co mnie wkurza. Ostatnio było tylko ogólnie 200 bonów, a nie po 3 na każdy sklep. Doszło im kilka nowych placówek, jak widać interes się kręci, u mnie w mieście powstał nowy, naprawdę wypasiony i przeszklony Kaufland. Ale już na 3 bony zabrakło im kasy. Mogliby się szarpnąć na jakieś konkretne nagrody. 

ludzka_istota

#6679160 Napisano: 01.02.2020 20:04:55
oj tak... Budżet... A Rossnet sprzed lat? To był dopiero portal z konkursami! Też mnie wkurza to, że ostatnio konkursy do bani, nagrody do bani, konkurencja jak stąd do Marsa.

la-princessa

#6679176 Napisano: 01.02.2020 22:07:04
bruce napisał(a):

la-princessa napisał(a):

bruce napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurza,bo sprzątam dom i tak - pronto się skończylo, nie mam czym podłóg umyc i co teraz? a konkursów brak emotka
o już wiem, nie będe sprzatac tylko psikać Glade'm emotka

emotka
budżet też by się przydał...  emotka  i nie mam tu na myśli wyłącznie środków czystości...  emotka

Ten stary "Kauflandowy" budżet już chyba nie powróci - co mnie wkurza. Ostatnio było tylko ogólnie 200 bonów, a nie po 3 na każdy sklep. Doszło im kilka nowych placówek, jak widać interes się kręci, u mnie w mieście powstał nowy, naprawdę wypasiony i przeszklony Kaufland. Ale już na 3 bony zabrakło im kasy. Mogliby się szarpnąć na jakieś konkretne nagrody. 

Dziewczyno, nawet mnie nie dobijaj emotka , ja ostatnio dodaję nowe konki już tylko po to, aby w Zapowiedziach dostrzec wreszcie znajomy budżecik i zaplanować strategię działania.  emotka emotka

Aż przykro, gdy kolejna butelka płynu do naczyń się kończy i trzeba kupić poza konkursem, bo kiedyś to tylko w ramach budżetu kupowałam emotka
1 brucee 0

anialistopad

#6679187 Napisano: 01.02.2020 22:51:18
misiamarysia napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ale w zamian jesteś pełna słodyczy, ładnie pachniesz  emotka  z chudszym portfelem 

No i kot zadowolony emotka

Akurat za milka nie przepadam,Rexoną mi nie odpowiada wole nivea . No fakt kot zadowolony,a portfel jaki był taki jest. Karta płaciłam to z konta ubyło hehe

antylopia

#6679189 Napisano: 01.02.2020 23:14:04
ludzka_istota napisał(a):

oj tak... Budżet... A Rossnet sprzed lat? To był dopiero portal z konkursami! Też mnie wkurza to, że ostatnio konkursy do bani, nagrody do bani, konkurencja jak stąd do Marsa.

rossnet, aż się rozmarzylam.

mawika

#6679191 Napisano: 01.02.2020 23:15:51
Mąż wygrał lokalnie pizzę i o tym nie wiedział emotka  przepdlo... Niby tylko pizza a jakoś szkoda. Trochę mnie wkurza że FB o cenzuraach powiadamia a jak komentarz był ważny to powiadomienia brak emotka
1 brucee 0

jokan

#6679256 Napisano: 02.02.2020 12:39:26
antylopia napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

rossnet, aż się rozmarzylam.

taaa a ten konkurs z rowerami, co wtedy pol forum wygrało, w tym ja emotka emotka

bida Panie w konkursach, nie ma co robićemotka
1 brucee 0

kukuleczka

#6679347 Napisano: 02.02.2020 21:40:15
superloser napisał(a):

Głupie Kinder  emotka
Loteria nawet nie  mam jeszcze 14 dni, a paragon z wczoraj juz ma numer w systemie  emotka
I 2,69zl do kosza emotka  

Nie dość, ze to loteria w loterii to jeszcze źle przygotowana. A wystarczyło dodać jedno okienko weryfikujące więcej (np nr kasy fiskalnej) emotka
0 0

anaesth

#6679348 Napisano: 02.02.2020 21:43:16
Wkurza mnie strona twojesoczewki.com. Tak się cieszyłam z vouchera od TicTac, a jak przyszło co do zamówienia, to tylko klnę pod nosem. Oprawki były w przecenie, przecenili też szkła, ale jak je kompletowałam w całe okulary, to zniżka na szkła nie weszła. Wrzucone osobno do koszyka kosztują tyle, ile powinny. Napisałam na czacie do konsultanta, odpowiedzi nie dostałam. W międzyczasie oprawki podrożały. Dodatkowo cena różni się w zależności od tego, czy wchodzę na stronę z telefonu, czy z laptopa. Czyszczenie cookies wystarcza na moment. Nie mam już siły do tej strony i gdyby nie ten voucher, to już dawno poszłabym do lokalnego optyka emotka
1 brucee 0

domika

#6679737 Napisano: 04.02.2020 10:40:19
Wkurzają mnie loterie. No kurcze!
Co konkurs to loteria a w tych to ja zdecydowanie szczęścia nie mam emotka

alan84

#6679922 Napisano: 04.02.2020 22:29:45
beznadziejna jakosc bransoletki z fantazji.szkoda czasu na robienie fotek aby wygrac.

assal

#6679931 Napisano: 04.02.2020 23:24:40
Ja jak widzę wysyp tych loterii, i to narzekanie tu... emotka
10 nagród na dzień a co niektórzy zawsze zdziwieni, że nie są jedynymi chętnymi na stówkę  emotka
150 nagród? Na koniec informacja, ze 150 tys. zgłoszeń było. Albo i więcej. 
Za niedługo ruszy Nutella i już nie pamiętam, co jeszcze. Będzie jak zawsze emotka
1 joan 0

Gość: chochliczka

#6680074 Napisano: 05.02.2020 13:28:38
Jestem wsciekla na bank.Kobieta miala mi przesunac rate na przyszly miesiac,a cofnela na teraz i to na dzien szybciej.Niby napisala reklamacje,ale platnosc mam do jutra i ni3 mam kasy.W banku niby mowili,ze do jutra rozpatrza,a facet na infolinii mowil,ze na pewno nie,maja na to 14 dni.Kurcze przez niedoinformowanego pracownika siedze i sie denerwuje co mam zrobic.echh
0 0

Gość:

#6680089 Napisano: 05.02.2020 13:51:45
chochliczka napisał(a):

Jestem wsciekla na bank.Kobieta miala mi przesunac rate na przyszly miesiac,a cofnela na teraz i to na dzien szybciej.Niby napisala reklamacje,ale platnosc mam do jutra i ni3 mam kasy.W banku niby mowili,ze do jutra rozpatrza,a facet na infolinii mowil,ze na pewno nie,maja na to 14 dni.Kurcze przez niedoinformowanego pracownika siedze i sie denerwuje co mam zrobic.echh

W banku jest monitoring. Najlepiej zgłosić to dyrektorowi oddziału. Działania pracownicy mogły być (niestety) celowe - plan.
Ja do banku z każdą sprawą wybieram się z osobą towarzyszacą, żeby w razie czego mieć świadka. Niestety takie podłe czasy.
Po swoich negatywnych przeżyciach z pewnym bankiem (z aniołem w logo), stałam się bardziej ostrożna. A tak w ogóle, by nie paść ofiarą manipulacji przed każdą wizytą powtarzam sobie: "Pamiętaj, że bankier będzie udawał twojego przyjaciela, ale ty wiedz, że to twój wróg". Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony.

netka_wawa

#6680158 Napisano: 05.02.2020 16:40:53
alan84 napisał(a):

beznadziejna jakosc bransoletki z fantazji.szkoda czasu na robienie fotek aby wygrac.

Serio? schodzi zloto czy ciemnieje? zbieram sie i zbieram zeby zdjecie wyslac....
0 0