Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: chochliczka
Wkurza mnie, to wszystko, uważam, że takie zamykanie nas w domach jest bez sensu. Niedlugo wiecej ludzi umrze z głodu, depresji, niz przez wirus. Powinni ludzie,ktorzy maja choroby przewlekłe i starsze osoby byc w odosobnieniu, a reszta powinna pracować. W innym przypadku będzie bardzo źle. Jak to mój mąż mówi- nie trzeba wojny, ludzie sami się wykończą.
FBilona
Postów 547
Data rejestracji 28.11.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
la-princessa
Postów 133
Data rejestracji 12.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBilona
Postów 547
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
patyk
Postów 401
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Claudia77
Postów 2195
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2195
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 308
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim 40 tys mieście przed szpitalem dzien w dzień zbierają maseczki, a burmistrz otwarcie mówi, że od rządu nie dostaliśmy na razie nic.
Moi sąsiedzi juz potracili pracę, a z jednej pensji nikt się nie utrzyma po opłaceniu rachunków. Nie mówiąc juz o spłacie kredytów i rat, które niemal wszyscy mamy. Wczoraj przyjaciółka dzwoniła do mnie i płakała do telefonu bo dostala wypowiedzenie i nie wie co ma robić. Ma 9 letnie dziecko.
Panie premierze, to są przyziemne rzeczy z którymi muszą zmierzyć się ludzie, nikogo teraz nie interesują wybory. Bo ludzie zastanawiają się nie na kogo głosować, a za co utrzymać siebie i rodzinę.
Drugi przykład - moj kuzyn mieszkający i prowadzący firmę w Niemczech niczym się nie przejmuje- pomoc finansową od Państwa juz dostał. Zapłacił pracownikom, jego firma działa w ograniczonym stopniu ale działa.
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Claudia77
Postów 2195
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1477
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mojej pierwszej pracy przy obsłudze klienta trafiali się tacy klienci, którzy wszystko wiedzieli lepiej. Mimo, że decyzje w ich sprawach podejmowali kierownicy, to mi się obrywało i raz trafił mi się taki agresywny klient którego nawet inni klienci uspokajali, a on i tak napisał na mnie skargę, a mój kierownik cóż wysłał do niego przedstawiciela z przeprosinami... 3maj się dzielnie, praca z klientem bywa bardzo stresująca
FBilona
Postów 547
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Claudia77
Postów 2195
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 401
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest wątek "popraw sobie humor". Chyba mamy prawo napisać co nas wkurza?! Napisałam więc co mnie wkurza a zaraz jakieś insynuacje o wyjeździe z kraju i kochanym Marszałku. Ani słowa nie napisałam za jaką partia się opowiadam. Co więcej wpisalam że rząd zawsze mnie wkurzał więc nie tylko ten ale i poprzednie również. I o ile w czasach dobrej koniunktury i wzrostu gospodarczego te "rządy" mające lepsze i gorsze pomysły nie robiły zbiorowej krzywdy społeczeństwu, tak teraz w sytuacji kryzysowej uważam że normalni i odpowiedzialni ludzie powinni zakopać te swoje "toporki" wojenne i serio przejść na merytoryczne i poważne rozmowy o tym co można zrobić. Zamiast tego widzę jakąs dziecinade o tym jak mają wyglądać wybory. To, że wybory wypadają w Polsce w tym roku to jest straszny pech dla kraju.... Bo niestety ludzie władzy są zaślepieni tylko nimi.
W każdej parti obserwuję jednak osoby kompetentne i wyważone, które swoja wiedzą i pomysłami mogłyby zdziałać dużo dobrego, jednak niestety główne decyzje i tak podejmuje góra....
W moim wymarzonym rządzie zasiadali by specjaliści w poszczególnych dziedzinach i merytorycznie bez przepychanek i podziałów partyjnych, dyskutowali o poprawie sytuacji. Tak wiem, to utopia.
Nie uważam, że poddając krytyce obecne zachowania władzy robię do własnego gniazda, wręcz przeciwnie, to gniazdo nigdy nie było i nie będzie mi obojętne. Niestety serce krwawi jak obserwuję jaka tragedia obecnie się rozgrywa w wielu domach, ludzie zostają bez dochodów, bez planu, bez perspektywy kiedy to się skończy, wystraszeni i powoli coraz bardziej sfrustrowani, jednak dalej mocno wierza i ufają w to, że ludzie których wybrali swoimi głosami teraz myślą intensywnie jak ratować sytuacje. Ludzie wierzą w to że ta cała GÓRA to osoby wyważone i odpowiedzialne, jednak niestety ja z dnia na dzień obserwuję jednak z niepokojem, że gierka między partiami w najlepsze się rozgrywa.
To mnie wkurza.
Claudia77
Postów 2195
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Skoro uważa Pan, że to koleżanka Pana oszukała, to dlaczego krzyczy Pan na mnie? Przecież ja nie jestem niczemu winna i nie odpowiadam za ewentualne błędy innych osób.
Na to odezwała się kobieta, która stała za tym facetem w kolejce:
- No przecież KTOŚ jest winny, na kimś musimy się wyżyć!
To było tak przykre i szokujące jednocześnie. KTOŚ jest winien (na pewno nie klient), KTOŚ musi ponieść karę, dziś wypadło na ciebie. I wiecie czym ta sytuacja poskutkowała? Zmieniła o 180 stopni moje podejście do klientów. Jak do tej pory zawsze chętnie pomagałam i robiłam więcej niż to do czego zobowiązywało mnie moje stanowisko, tak po tej sytuacji wykonywałam wyłącznie swoje obowiązki, a kiedy klienci potrzebowali "ekstra pomocy" to odsyłałam ich do ludzi, którzy świadczą taką pomoc odpłatnie. Przestałam robić te wszystkie drobne przysługi, które nie kosztowały klientów nic, a mnie nic prócz odrobiny czasu.
kukuleczka
Postów 308
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety praca z ludźmi jest bardzo niewdzięczna. Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że to oni się mogą mylić.
Juz tu kiedyś pisałam co ludzie potrafili reklamować. W każdym razie wg moich doświadczeń, klient w 8/10 przypadkach jest w 100% pewny, że mu się należy, że ma rację, że skoro coś kupił to ma prawo do wszystkiego.
Temat rzeka w kazdym razie
kofeina
Postów 3
Data rejestracji 23.01.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
roksana2802
Postów 1474
Data rejestracji 27.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane