Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17557
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
Jest mi po prostu cholernie smutno.
Zapewne nic to nikomu nie mówi i nasuwa się konkluzja "po co baba tak pisze ni przypiął, ni przyłatał". Ale musiałam to gdzieś napisać.
Przepraszam i dobranoc. Wyłączam się już.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
cudaczek121
Postów 6790
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
bianka33
Postów 570
Data rejestracji 17.05.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8420
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
agicho
Postów 2924
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
magdalena-chili
Postów 1135
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kukuleczka
Postów 308
Data rejestracji 10.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz prezes przekazał nam informację, że jak ktoś dzwoni to mamy rzucić wszystko i odbierać telefony. Co jest w praktyce niewykonalne... Muszę wykonywać swoją pracę "codzienną, tą na bieżąco" bo inaczej firma by nie funkcjonowała...
Efekt? Codziennie do 50 telefonów z czego ok 20 nie jestem w stanie odebrac bo jest taki nawał pracy. Właśnie z tego względu, ze również stanowisk pracy jest więcej ale nie ma tych osób.
Później słyszę w słuchawce porad jak powinniśmy pracować... A nikt nie wie, że są dni, w którym ciężko o łyk wody..
Niestety koronawirus wprowadził wszędzie zamieszanie i nawał pracy, więc jak mogę to proszę was o trochę zrozumienia...
bluszczowelove
Postów 239
Data rejestracji 14.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie... wiem, że po drugiej stronie klient się denerwuje ale naprawdę czasem jest ciężko. Zwłaszcza, że dużo ludzi siedzi na opiece nad dziećmi albo na L4... więc kadra jest mocno okrojona
A w temacie : wkurza mnie już ten COVID i cyrk jaki nasz rząd Nam funduje... Absurd goni absurd.
mama-l-k-m
Postów 1028
Data rejestracji 11.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gizoon
Postów 107
Data rejestracji 19.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17557
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 27
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic bym nie napisała o tym wszystkim, gdyby to było wydarzenie jednorazowe. Ale uwierz mi... ilekroć dzwoniłam do rejestracji, to NIGDY się tam nie dodzwoniłam. Ostatnio dzwoniłam w styczniu przez 2 dni, w końcu pojechałam, żeby stanąć w kolejce do rejestracji. Długo czekałam w kolejce, więc widziałam co się dzieje za szybą... 2 panie pracowały, a 3 snuły się jak śpiące królewny. Gdyby chociaż szły z papierami, coś załatwiały, zanosiły, jadły itp, to bym zrozumiała. Ale nie. One po prostu chodziły z kąta w kąt i gadały o prywatnych sprawach, a kilkadziesiąt osób czekało w kolejce na rejestrację.
Chociaż widziałam, że kilka telefonów te dwie pracujące panie odebrały. Ktoś miał szczęście i się dodzwonił
Jeden starszy pan zrobił wtedy awanturę, bo mówił, że od tygodnia próbował się dodzwonić, w końcu przyjechał kilkadziesiąt km, żeby się zapisać. Pobrał numerek, ale dzwonił nadal. I co?? telefon dzwonił, panie nie odbierały, tylko gadały, więc w końcu podszedł do okienka i powiedział, żeby w końcu odebrały ten telefon. One wielce zdziwione, o co mu chodzi?? więc im wyjaśnił, oczywiście podniesionym głosem. I wcale mu się nie dziwiłam.
Przecież nawet najbardziej cierpliwą i wyrozumiałą osobę może coś trafić na takie coś.
Akurat w tym szpitalu to "norma". Obojętnie, czy to styczeń, kwiecień czy październik. Zawsze rejestracja pracuje na pół gwizdka, a pacjenci czekają... Szpital intensywnie pracuje na negatywne opinie...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
patyk
Postów 401
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zasłużyła.
Mam nadzieję, że nic nie złapałam
domika
Postów 2073
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 1 czerwca naliczają sobie również prowizję od kosztów przesyłki
Nie dość ze prowizje od sprzedaży maja z kosmosu to jeszcze od teraz z tego co sprzedasz musisz dołożyć do kosztów przesyłki.
Czy to jest legalne ? Na jakiej podstawie oni to robią ? Przecież to są czysto zarobione pieniądze dla nich
halliday
Postów 1576
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cześć! 😄 Polecam Ci aplikację goodie, A jeśli skorzystasz z mojego linka otrzymasz bonus - 10 zł cashback. 🤩 Kliknij w link poniżej i zarejestruj się, wybierz sklep, w którym chcesz zrobić zakup, przejdź do niego przez goodie, zrób zakupy jak zawsze i cashback będzie Twój. https://goodie.pl/kody/3YJR65NW
Podziel się swoją opinią. Zarabiaj pieniądze. Wpływaj na treść newsów:
https://account.y...TjNOIzG7sCQQlXgU7PDA
nswe69
Postów 560
Data rejestracji 29.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy : Kaufland, Lidl, Biedronka, Stokrotka, Żabka, D.Centrum, Groszek, Gama, Hebe, Drogeria Natura, Rossmann, BP.
jokan
Postów 8820
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i omijają mnie szerokiem łukiem
To już jest koniec-nie ma już nic
masza
Postów 7672
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette