Wkurza mnie...

fiona25

#6750803 Napisano: 09.12.2020 08:48:34
pikawka napisał(a):

fiona25 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

misialala79 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Zaraz mnie szlak trafi. Mąż będąc na wyjeździe służbowym kupił pepsi i "zyskałam" 3 paragony pepsi Tesco. Pół dnia go dziś mecze dawaj te paragony bo chce wysłać. Po czym przed chwilą były wielkie poszukiwania bo on nie wie gdzie są.. I jeszcze wkurw jakby to moja wina była. Poszedł spać marudząc coś, że ostatni raz mi kupował.  A ja  emotka emotka emotka emotka  kurła no i  paragonów nie ma  emotka emotka    emotka

Chłopisko zmarznięte, zmęczone, a Ty o paragony rewolucje robisz . 

Pewnie się  gdzieś znajdą, mój mąż też wiecznie szuka, teraz kazałam mu chować do portfela zaraz  po zakupie- jakoś coraz łatwiej mu znależć-chyba nabywa konkursowego doświadczenia, ale dwa piny do karty ,którą wygrał, zgubił, teraz 100 zł nie do odzyskania, gdzieś tam napisał i oświadczył,że jak  zapłaci za PIN,  to 85 zł odzyska.Cóż faceci tak mają...

Też myślę, że się znajdą z tym, że chciałam wysłać do wczoraj bo kończył się kolejny etap.... ehh z facetami....

Znajdą sie na bank, wiedział,że są "ważne" więc nie wyrzucił tylko gdzieś wepchnął. Spróbuj poszukać i niech się znajdą na czas.Trzymam kciuki  emotka

Dziś niestety wyjechał służbowo, ale kupił mi kolejne 3 paragony po powrocie poszuka tamtych. Jeśli się znajdą to chyba sprzedam bo nie ogarnę 6 paragonów emotka

Popatrz na to z innej strony - fajny mąz bo rozumie Twoją "zajawkę" i nie ma problemu z kasowaniem towaru z podziałem na paragony lub kupowanie samych paragonów  emotka  Mój też fajny,pomaga jak może, ale uwierz mi,że znam takich co w życiu się tak bawić z zakupami nie będą  emotka

FBilona

#6751012 Napisano: 09.12.2020 20:08:21
Coca cola!  Dostałam maila promującego konkurs z nagrodą miś. Sprawdziłam inne i aż żal. Gdzie konkurs gdzie codziennie był telefon, co tydzień 10000,00zl a na koniec autko za 100000,00zk?

jokan

#6751355 Napisano: 11.12.2020 08:14:29
nie ma to jak znaleźć paragon Majonez Winiary w Intermarche, a Woseba w Biedronce emotka emotka - moze nastepnym razem sie uda emotka emotka

FBilona

#6751438 Napisano: 11.12.2020 12:25:11
jokan napisał(a):

nie ma to jak znaleźć paragon Majonez Winiary w Intermarche, a Woseba w Biedronce emotka emotka - moze nastepnym razem sie uda emotka emotka

To boli. Ja na zdobycznym miałam 10 kaw,a tylko możliwość wbicia tylko 1.az mnie w dołku ściskało. 
1 jokan 0

grappa25

#6751627 Napisano: 12.12.2020 00:19:20
Jakbym nie zamawiała czegoś z dostawą do paczkomatu koło pracy , to zawsze wsadzą paczkę w piątek koło 20-tej z odbiorem w 48h i muszę znajomym gitarę zawracać albo dymac po lodzie 15km... Ktoś przerabiał odbiór w poniedziałek rano czyli po upływie 48h?
1 madllen 0

pawelkoo

#6751629 Napisano: 12.12.2020 00:59:50
grappa25 napisał(a):

Jakbym nie zamawiała czegoś z dostawą do paczkomatu koło pracy , to zawsze wsadzą paczkę w piątek koło 20-tej z odbiorem w 48h i muszę znajomym gitarę zawracać albo dymac po lodzie 15km... Ktoś przerabiał odbiór w poniedziałek rano czyli po upływie 48h?

Dopóki kurier nie zabierze paczki to nadal, nawet po upływie 48h paczkę można odebrać. Jest też pewniejszy sposób, można wysłac sms i przedłużyć termin odbioru o kolejne 48 godzin (niestety kosztuje to 11zł) link

delfinka101

#6751761 Napisano: 12.12.2020 23:33:51
Wkurzyłam się dzisiaj na siebie. Po co ja kupiłam milkę, delicje i prince polo w w Polo jak konkurs jest w ABC? No ja to jestem dobra..
0 0

FBbeata7

#6751795 Napisano: 13.12.2020 11:31:09
superloser napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj na siebie. Po co ja kupiłam milkę, delicje i prince polo w w Polo jak konkurs jest w ABC? No ja to jestem dobra..

A ja na kobitke w Biedrze, bo kupila 3 Winiary i pudlo E a paragon zgniotla i w kieszen wcisnela emotka  Nie mogla zostawic  emotka

Trzeba było poprosić,żeby dała, jak jej niepotrzebny, ja kiedyś faceta przy kasie poprosiłam i podarował  mi swój paragon z konkursowym produktem.

escada

#6751909 Napisano: 14.12.2020 10:52:27
wkurza mnie brak konkursowych sklepów blisko domu, mam tylko Biedronkę i C4, do reszty muszę zasuwać daleko komunikacją miejską, a Intermarche w ogóle nie ma( bez autka jak bez ręki i o kupowaniu np. zgrzewek wody można zapomnieć). I dzisiaj zaplanowałam wyprawę do abc, sprawdziłam mapę i pojechałam.Obeszłam kilka ulic,znalazłam w końcu sklep,po abc zostało wspomnienie, jest jakiś Blumiś, nawet ten sam właściciel ale do konkursu się nie nadaje, wrrr. Stracony czas,pieniądze, jedyna korzyśc to niezjedzona ta czekolada
0 0

escada

#6751927 Napisano: 14.12.2020 11:17:52
superloser napisał(a):

Kiedys kilka godz zmarnowalismy na szukanie sklepow ABC ... a jak sie jeden trafil to nie mial produktow konkursowych  emotka
Dzis planuje Dino, znajac ich asortyment to kawy rozpuszczalnej nie bedzie  emotka

niedawno byłąm w takim małym Dino i akurat Tchibo rozpuszczalne w małych słoiczkach stało, natomiast nie było małych mielonych, ale ogólnie z kawą nie jest żle

inska

#6751931 Napisano: 14.12.2020 11:23:05
superloser napisał(a):

Kiedys kilka godz zmarnowalismy na szukanie sklepow ABC ...

w zeszłym tygodniu objechałam 7 lokalizacji z ich strony - nie ma tam żadnych abc, w jednym miejscu powiedzieli że to jest abc ale "zależy do czego" i do konkursu jednak nie...
0 0

halliday

#6751932 Napisano: 14.12.2020 11:29:41
inska napisał(a):

superloser napisał(a):

Kiedys kilka godz zmarnowalismy na szukanie sklepow ABC ...

w zeszłym tygodniu objechałam 7 lokalizacji z ich strony - nie ma tam żadnych abc, w jednym miejscu powiedzieli że to jest abc ale "zależy do czego" i do konkursu jednak nie...

pewnie ten sklep był dobry, tylko pracownik nie wiedział o co chodzi w konkursie. Organizatorzy pewnie biorą listę sklepów z strony abc, więc na twoim miejscu bym kupił tam jak mają produkty konkursowe i wysłał smsa.

inska

#6751938 Napisano: 14.12.2020 11:49:40
halliday napisał(a):

pewnie ten sklep był dobry, tylko pracownik nie wiedział o co chodzi w konkursie.

pracownik bardzo fajny, nawet zadzwonił do szefa żeby wyjaśnić sprawę, wzięłam delicje i zamiast do abc zgłosiłam do konkursu z delicjami i odpuszczam już chyba poszukiwania abc
0 0

visserarthur

#6751990 Napisano: 14.12.2020 13:18:33
Debilne wpisy w mdw typu: "Nestle", a loterii Nestle kilka ("pomijam", że bez podania wygranej nagrody...). Porażka
0 0

kuleczkar

#6752073 Napisano: 14.12.2020 16:48:09
Ja naprawdę nieczęsto komentuje wybory komisji konkursowych i porażki przyjmuje na klatę, ale jak widzę, że większość wygranych prac nie spełnia wymagań regulaminu, to mnie szlag trafia!!! Na ch...oinke taki regulamin, którego sam organizator nie przestrzegaemotka . Piszę o konkursie na fb Lewiatana... Teraz już wiem czemu tak mało osób bierze udział w ich konkursach tamemotka .
1 iwona0103 0

sambolera

#6752083 Napisano: 14.12.2020 16:54:21
kuleczkar napisał(a):

Ja naprawdę nieczęsto komentuje wybory komisji konkursowych i porażki przyjmuje na klatę, ale jak widzę, że większość wygranych prac nie spełnia wymagań regulaminu, to mnie szlag trafia!!! Na ch...oinke taki regulamin, którego sam organizator nie przestrzega emotka . Piszę o konkursie na fb Lewiatana... Teraz już wiem czemu tak mało osób bierze udział w ich konkursach tam emotka .

To już zaczyna być standardem. "Dokończ zdanie..." a w komentarzach referat plus film. Nieprzestrzeganie regulaminów zaczyna być coraz częstsze.
0 0

notta

#6752136 Napisano: 14.12.2020 18:59:21
A mnie wkurza wprowadzanie błędnych dat do konkursów. Nie wiem czy celowo, czy też nie. Ale to kolejny raz gdy się łapię na ten numer. 
https://www.e-kon...n-18.html#komentarze - konkurs dzisiaj się kończy wg bazy, a trwał do 9.12. 
Ja to się chyba nigdy nie nauczę by sprawdzać wszystko pięć razy emotka emotka
1 bajm 0

rozczochrana-bobrzyca

#6752138 Napisano: 14.12.2020 19:01:42
sambolera napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Ja naprawdę nieczęsto komentuje wybory komisji konkursowych i porażki przyjmuje na klatę, ale jak widzę, że większość wygranych prac nie spełnia wymagań regulaminu, to mnie szlag trafia!!! Na ch...oinke taki regulamin, którego sam organizator nie przestrzega emotka . Piszę o konkursie na fb Lewiatana... Teraz już wiem czemu tak mało osób bierze udział w ich konkursach tam emotka .

To już zaczyna być standardem. "Dokończ zdanie..." a w komentarzach referat plus film. Nieprzestrzeganie regulaminów zaczyna być coraz częstsze.

o taaak, jak kiedyś lubiłam brać udział w konkursach na facebooku, to teraz uważam, że to nie ma sensu. Komentarzy po kilkaset, a wygrywa coś albo z internetu, albo niezgodne z regulaminem.
0 0

fineessa

#6752172 Napisano: 14.12.2020 20:49:29
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

sambolera napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

o taaak, jak kiedyś lubiłam brać udział w konkursach na facebooku, to teraz uważam, że to nie ma sensu. Komentarzy po kilkaset, a wygrywa coś albo z internetu, albo niezgodne z regulaminem.

Teraz w większości konkursów na FB tak jest, niby w regulaminie "opisz" a ludzie dodają zdjęcia, filmiki i taki posty wygrywają nagrody dlatego ja już nie biorę udziału w konkursach fb

kuleczkar

#6752183 Napisano: 14.12.2020 21:30:41
kalinea napisał(a):

rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

sambolera napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Teraz w większości konkursów na FB tak jest, niby w regulaminie "opisz" a ludzie dodają zdjęcia, filmiki i taki posty wygrywają nagrody dlatego ja już nie biorę udziału w konkursach fb

Miała być fota pierników z zakupionym produktem+ przepis i brak wizerunku osób na zdjęciu. I co? Wygrały foty bez przepisów i foty z dziećmi... Kpina jakaś... Chyba nigdy żadne rozwiązanie konkursu tak mnie nie wkurzyło. Gdyby to zrobił jakiś tam influenser, to może by mnie tak nie ruszyło, bo takim konkursom, to nie ufam, ale taka spora sieć sklepów? Myślałam, że są poważni... A dodam, że wzięcie udziału w jakimkolwiek konku na fb, to dla mnie za każdym razem wyjście ze strefy komfortu
0 0