Wkurza mnie...

niewyspanamama

#6749554 Napisano: 03.12.2020 16:07:59
mimoza39 napisał(a):

Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.

A skąd wiesz że tak nie jest ?
Nie każdy gra tylko na siebie...ludzie grają na całe rodziny.
To że np.ktoś gra na całą rodzinę a ty nie widzisz jego imienia i nazwiska na liście laureatów nie oznacza że nie wygrał.Mógł wygrac na męża, mamę ,siostrę itp.
Niektórzy znają dobrze dane agencje, wiedzą co lubią, i piszą już szablonem żeby wygrać,nic z tym dziwnego.Wykorzystują zdobyta wcześniej wiedzę.
1 pikawka 0

pikawka

#6749555 Napisano: 03.12.2020 16:09:40
mimoza39 napisał(a):

Wkurza mnie, jak niektóre osoby chwalą się, że coś wygrały, a tak naprawdę zmyślają. Prawie w każdym konkursie wygrywają.

A skąd to możesz wiedzieć  emotka
0 0

FBbeata7

#6749558 Napisano: 03.12.2020 16:23:23
pikawka napisał(a):

mimoza39 napisał(a):

A skąd to możesz wiedzieć  emotka

Ale jaki interes miałyby w chwaleniu się czymś, czego nie wygrały.Podejrzewam,że niewiele osób, które się tu wpisują zna się osobiście,więc nawet o zazdrości nie może być raczej mowy.Fajnie,że ktoś wygrał, przynajmniej wiadomo,że nagrody jednak trafiają do konkursowiczów, akurat mnie taki czy inny nick niewiele mówi.Rzeczywiście może niektórzy wygrywają częściej, ale to pewnie ,,konkursowe doświadczenie" co do poszczególnych agencji lub ilość wysłanych zgłoszeń decyduje.
1 pikawka 0

jupiter8

#6749574 Napisano: 03.12.2020 17:24:09
niewyspanamama napisał(a):

mimoza39 napisał(a):

A skąd wiesz że tak nie jest ?
Nie każdy gra tylko na siebie...ludzie grają na całe rodziny.
To że np.ktoś gra na całą rodzinę a ty nie widzisz jego imienia i nazwiska na liście laureatów nie oznacza że nie wygrał.Mógł wygrac na męża, mamę ,siostrę itp.
Niektórzy znają dobrze dane agencje, wiedzą co lubią, i piszą już szablonem żeby wygrać,nic z tym dziwnego.Wykorzystują zdobyta wcześniej wiedzę.

A mnie nie denerwuje, ze są osoby, które często wygrywają, tylko ze agencje często nagradzają właśnie odpowiedzi  przypuszczalnie szablonowe, jeśli ktoś seryjnie wygrywa, bo ma sposób na dana agencję, to nie świadczy dobrze o agencji natomiast gratuluje wszystkim tym, którzy wypracowali sobie te techniki, przecież nikomu te wygrane z nieba nie spadaja - mam nadzieje.
0 0

mamadwojga

#6749578 Napisano: 03.12.2020 17:28:36
[quote=

koniczynka123 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

mamadwojga] Dzisiaj  (25 listopada) przyszedł bon do Selgros wygrany z Berlinek z datą ważności do końca maja 2020.
Super  emotka emotka  
Napisałam do Uniqueone i czekam na odpowiedź... 
Ktoś jeszcze dostał taki fajny bon?

Mam odpowiedź od agencji: Uprzejmie informujemy, że przesłany bon jest ważny – w celu jego realizacji należy powołać się na sklep Selgros przy ul. Marsa w Warszawie, w którym wystawiono błędną datę ważności bonu.
Pracownik punktu obsługi klienta w sklepie Selgros skontaktuje się ze wskazanym sklepem w celu potwierdzenia ważności bonu.

0 0

anaesth

#6749622 Napisano: 03.12.2020 21:10:11
sasaaabp napisał(a):

wkurza, że mnie, że przegapiłem kolejny konkurs, a miałem paragon. Zołądkowa trwała do 15:59 ... tak to jest jak sie nie sprawdza wszystkiego dokładnie zawczasu.. zresztą nie rozumiem , po co dawać taką datę zakończenia, gdzie akurat od rana do powiedzmy tej 15-17 ludzie są w pracy. Powinno się robić konkursy do końća danego dnia. 

Wysłałam zgłoszenie po 16 i mam wrażenie, że normalnie przyjęło. A może nie zmienili formułek w chatbocie i po prostu nie będą brali mojej odpowiedzi pod uwagę... emotka
0 0

tereniagno

#6749732 Napisano: 04.12.2020 12:21:16
Wkurza mnie nowa szata.Nie wiem gdzie wyszukać konkurs.
0 0

FBbeata7

#6749734 Napisano: 04.12.2020 12:29:45
tereniagno napisał(a):

Można wrócić do starej wersji, ja tak zrobiłam, coś tam na górze kliknęłam.
0 0

tereniagno

#6749735 Napisano: 04.12.2020 12:32:02
FBbeata7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziękuję emotka Już właśnie wróciłam do starej:)
0 0

FBbeata7

#6749736 Napisano: 04.12.2020 12:34:31
Kurier Poczty Polskiej, jego telefon milczy ,ustawiona poczta głosowa,a ja siedzę z informacją:uzgodnij bezpieczną dostawę.Trochę się  niecierpliwię.
0 0

pikawka

#6749737 Napisano: 04.12.2020 12:35:17
FBbeata7 napisał(a):

Kurier Poczty Polskiej, jego telefon milczy ,ustawiona poczta głosowa,a ja siedzę z informacją:uzgodnij bezpieczną dostawę.Trochę się  niecierpliwię.

A domyślasz się co idzie? Też dostałam smsa... 
0 0

nanajka81

#6749761 Napisano: 04.12.2020 13:53:54
tereniagno napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziękuję emotka Już właśnie wróciłam do starej:)

ja w nowej też się nie łapie więc szybko wróciłam do starej wersji
0 0

FBbeata7

#6749819 Napisano: 04.12.2020 16:12:03
pikawka napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

A domyślasz się co idzie? Też dostałam smsa..

Przesyłka , którą zamówiłam -szkoda,że nie nagroda.
0 0

pikawka

#6749821 Napisano: 04.12.2020 16:30:28
FBbeata7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

A domyślasz się co idzie? Też dostałam smsa..

Przesyłka , którą zamówiłam -szkoda,że nie nagroda.

A ubmnie paczka z Ali emotka
0 0

tereniagno

#6749857 Napisano: 04.12.2020 20:22:10
anaesth napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

wkurza, że mnie, że przegapiłem kolejny konkurs, a miałem paragon. Zołądkowa trwała do 15:59 ... tak to jest jak sie nie sprawdza wszystkiego dokładnie zawczasu.. zresztą nie rozumiem , po co dawać taką datę zakończenia, gdzie akurat od rana do powiedzmy tej 15-17 ludzie są w pracy. Powinno się robić konkursy do końća danego dnia. 

Wysłałam zgłoszenie po 16 i mam wrażenie, że normalnie przyjęło. A może nie zmienili formułek w chatbocie i po prostu nie będą brali mojej odpowiedzi pod uwagę... emotka

Ja też nie wysłałam i paragon leży emotka
0 0

Claudia77

#6749911 Napisano: 05.12.2020 08:37:47
tereniagno napisał(a):

anaesth napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Ja też nie wysłałam i paragon leży emotka

a ja na dzisiaj zaplanowałam zgłoszenia Nałęczowianki ...i tak oto 5 paragonów poszło w śmieciemotka
0 0

fineessa

#6749935 Napisano: 05.12.2020 11:14:19
Wkurza mnie ze sklecilam fajne hasełko na konkurs Parodontax tylko ze pasty do zębów w domu mam polowe łazienki a Parodontaxu i tak nikt w domu nie używa emotka
0 0

gizoon

#6749979 Napisano: 05.12.2020 16:57:07
Ale się wkurzyłem. Porządki świąteczne. Czyszcze lodówkę, sprawdzam czy coś nie jest przeterminowane. I co? Jedyne przeterminowane produkty to pasztety PROFI zakupione kilka dni temu w IM na konkurs. Data ważności do 15 listopada. Nie opłaca mi się tam jechać i je wymienić bo więcej wydałbym na benzynę ... Zrobię to chyba przy okazji kolejnych konkursów. Ciekawe czy wymienią. No i druga sprawa wygrałem z KINDER BUENO kartę podarunkową na 300 zł. Dzisiaj chciałem kupić perfumy. Środków na karcie brak. Ehhh muszę napisać do organizatora.
0 0

taalvikki

#6750004 Napisano: 05.12.2020 19:45:40
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie ze sklecilam fajne hasełko na konkurs Parodontax tylko ze pasty do zębów w domu mam polowe łazienki a Parodontaxu i tak nikt w domu nie używa  emotka

zapewne wiele osób potrzebujących chętnie przyjmie. wystarczy gdzieś ogłosić, miast się wkurzać 
0 0

kiedystobylo

#6750005 Napisano: 05.12.2020 19:54:09
taalvikki napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurza mnie ze sklecilam fajne hasełko na konkurs Parodontax tylko ze pasty do zębów w domu mam polowe łazienki a Parodontaxu i tak nikt w domu nie używa  emotka

zapewne wiele osób potrzebujących chętnie przyjmie. wystarczy gdzieś ogłosić, miast się wkurzać

Albo przekazać na zbiórki dla osób starszych, które często mają problem z krwawiącymi dziąsłami. Można sprawdzić w internecie gdzie organizowane są takie zbiórki, ale w większości na pewno teraz przed świętami jest tego dużo.