Wkurza mnie...

tereniagno

#6750081 Napisano: 06.12.2020 15:04:10
Wczoraj kupiłam w Dino Milkę za 15 zł. i co ?emotka paragon został,zgłoszenie nie wysłane emotka
0 0

grappa25

#6750083 Napisano: 06.12.2020 15:37:19
kot mi narzygał na paragon Kucharka i pewnie teraz wygram Opla emotka

nanajka81

#6750128 Napisano: 06.12.2020 20:48:26
grappa25 napisał(a):

to trzymam kciuki żeby nie. Ja za to zalalam sobie olejkiem do ciała 3 zgloszone paragony (osiedlowy konkurs, Knorr i delicje) i mogę je sobie wsadzić...
0 0

makaronik

#6750165 Napisano: 07.12.2020 00:07:07
nanajka81 napisał(a):

grappa25 napisał(a):

to trzymam kciuki żeby nie. Ja za to zalalam sobie olejkiem do ciała 3 zgloszone paragony (osiedlowy konkurs, Knorr i delicje) i mogę je sobie wsadzić...

Przypadki chodzą po ludziach.. Ja dziś jeden wyprałem niestety.. 
W sumie jak olejek miał ładny zapach to co tam paragony.. wieczór musiał być udany..emotka
0 0

nanajka81

#6750175 Napisano: 07.12.2020 07:17:18
makaronik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

grappa25 napisał(a):

Przypadki chodzą po ludziach.. Ja dziś jeden wyprałem niestety.. 
W sumie jak olejek miał ładny zapach to co tam paragony.. wieczór musiał być udany.. emotka

hahaha nie o taki olejek chodzi hahahahaha a paragony mają takie świetne tłuste plamy... Mam nadzieję że żadnej głównej ani rezerwowej na nie nie trafię...
0 0

katrin1

#6750189 Napisano: 07.12.2020 09:24:17
Nakupiłam berlinek na konkurs, karmiłam rodzinę na siłę nimi, stworzyłam kilka moim zdaniem niezłych dialogów berlinek a wczoraj patrzę, pytanie konkursowe brzmi: za co lubisz Berlinki emotka . Komisja się pewnie zdziwi: o co tu kaman? Brawo jaemotka

agakaz2

#6750230 Napisano: 07.12.2020 11:03:42
wkurza mnie coś takiego
karo202 specjalnie zakłada konto by mi napisać taki tekst

Jeśli jesteś tak tępa, że nie potrafisz nawet dodać poprawnie konkursu, to się za to nie bierz, albo zleć to jakże trudne zadanie komuś innemu. Konkurs jest w ABC, wypadałoby dodać tą informację, organizatorem jest Amaraz a nie sklepy abc, ilość nagród tez nie podana... błagam wróć się do podstawówki, albo nie bierz się za coś, co cię przerasta.

odpowiem tu bo zablokował mi możliwość obrony.
konkurs można poprawić pisząc do administratora strony - ktoś tu dał takie info

I NIE POZWOLĘ SIĘ OBRAŻAĆ!
0 0

kreatia

#6750256 Napisano: 07.12.2020 11:58:55
agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego

Jeśli jesteś tak tępa, że nie potrafisz nawet dodać poprawnie konkursu, to się za to nie bierz, albo zleć to jakże trudne zadanie komuś innemu. Konkurs jest w ABC, wypadałoby dodać tą informację, organizatorem jest Amaraz a nie sklepy abc, ilość nagród tez nie podana... błagam wróć się do podstawówki, albo nie bierz się za coś, co cię przerasta.

Nie pochwalam, okropnie ktoś napisał. Nie powinno się w taki sposób wyrażać i nikt nie jest usprawiedliwiony, ale...
Rozumiem wkurzenie tamtej osoby, bo uzupełnienie konkursu z błędami, bez kluczowych informacji zwyczajnie wprowadza w błąd i może spowodować przykre konsekwencje dla grającego. Błędna data zakończenia, sklep w którym trzeba kupić i organizator to trzy kluczowe kwestie, na które trzeba zwracać uwagę.
"Zgłoś błąd" działa, nie działa - lepiej na tym nie polegać.

pikawka

#6750277 Napisano: 07.12.2020 12:32:30
agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego

Nie obraz się, ale opis tego konkursu to dramat... nawet nagród nie wpisałaś gdzie jak byk widać na plakacie ile tabletów i ile tv... wszystko do poprawki, agencja, sklepy abc... Tak wprowadzony konkurs wprowadza tylko w błąd.  emotka

agakaz2

#6750283 Napisano: 07.12.2020 12:38:32
pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego

Nie obraz się, ale opis tego konkursu to dramat... nawet nagród nie wpisałaś gdzie jak byk widać na plakacie ile tabletów i ile tv... wszystko do poprawki, agencja, sklepy abc... Tak wprowadzony konkurs wprowadza tylko w błąd.  emotka

nie obrazę się biorę na siebie ale wypowiedz tej osoby osoby mnie wkurzyła
czy nikt na świecie nie popełnia błędów wszyscy są idealni. ok konkurs zobaczyłam chciałam szybko dodać, następnym razem dam link do zapowiedzi i tyle
1 kumulacja 0

pikawka

#6750284 Napisano: 07.12.2020 12:39:27
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego

nie obrazę się biorę na siebie ale wypowiedz tej osoby osoby mnie wkurzyła
czy nikt na świecie nie popełnia błędów wszyscy są idealni. ok konkurs zobaczyłam chciałam szybko dodać, następnym razem dam link do zapowiedzi i tyle

Sposób przekazu tej osoby to poniżej jakiegokolwiek poziomu....

kumulacja

#6750288 Napisano: 07.12.2020 12:54:56
agakaz2 napisał(a):

wkurza mnie coś takiego

Zapewniam Cię, że to nie ja. Chociaż ostatnio uzupełniam opisy konkursów, nigdy jednak nie poniżyłabym się do tego stopnia, aby obrażać kogoś z forum.

xooxoo

#6750380 Napisano: 07.12.2020 18:15:57
OLX mnie wykończy. Do swoich wysyłek dodałam tę przesyłkę, jak była ostatnio w promocji. Nie było żadnego problemu do dwóch ostatnich ogłoszeń, gdzie paczki zostały odebrane, a w moich przysyłkach zniknęła informacja z adnotacją o odbiorze, nie dostałam też żadnego maila, powiadomienia i nie mam dostępu do numeru przewozowego. Szlag mnie trafi zaraz 
0 0

nanajka81

#6750400 Napisano: 07.12.2020 19:21:45
xooxooxoo napisał(a):

OLX mnie wykończy. Do swoich wysyłek dodałam tę przesyłkę, jak była ostatnio w promocji. Nie było żadnego problemu do dwóch ostatnich ogłoszeń, gdzie paczki zostały odebrane, a w moich przysyłkach zniknęła informacja z adnotacją o odbiorze, nie dostałam też żadnego maila, powiadomienia i nie mam dostępu do numeru przewozowego. Szlag mnie trafi zaraz 

pisz do olx przez FB, oni co jakiś czas mają jakieś błędy na tej swojej stronie. A numerów nijak sprawdzić wysyłek nie możesz?
0 0

xooxoo

#6750402 Napisano: 07.12.2020 19:24:28
nanajka81 napisałam na FB, czekam na odpowiedź, ale nie wiem ile to może trwać... No właśnie nie mogę. Zniknął mi numer zaraz po tym jak paczka została odebrana. Nie mam jej na tej podstronie "twoje przesyłki", nie mam na mailu, bo z maila przenosi właśnie na stronę OLX... Te nowe już sobie zapisałam. Kupująca wysłała mi numer nadania, na szczęście trafiłam na kogoś normalnego.. Ale jednak pieniądze są w próżni... 
0 0

karkocka

#6750405 Napisano: 07.12.2020 19:28:43
xooxooxoo napisał(a):

nanajka81 napisałam na FB, czekam na odpowiedź, ale nie wiem ile to może trwać... No właśnie nie mogę. Zniknął mi numer zaraz po tym jak paczka została odebrana. Nie mam jej na tej podstronie "twoje przesyłki", nie mam na mailu, bo z maila przenosi właśnie na stronę OLX... Te nowe już sobie zapisałam. Kupująca wysłała mi numer nadania, na szczęście trafiłam na kogoś normalnego.. Ale jednak pieniądze są w próżni... 

wszystkie przesyłki z OLX masz na https://bliskapaczka.pl/przesylki-olx

xooxoo

#6750407 Napisano: 07.12.2020 19:42:09
karkocka dziękuję! emotka  zarejestrowałam się i rzeczywiście są tam widoczne wszystkie przesyłki i statusy, więc to na razie mnie ratuje. Mam nadzieję, że OLX się jakoś ogarnie. 
0 0

babariba

#6750419 Napisano: 07.12.2020 20:22:07
Mi dziś też olx podniósł ciśnienie. Pierwszy raz sprzedałam coś z przesyłką. W piątek wysłałam towar, a dziś dostałam maila, że nie wysłałam jej w ciągu trzech dni i zwracają pieniądze kupującemu...
Dodzwonić się do nich nie sposób, po godzinie 14 padła im infolinia. Na maile nie odpowiadają...
Jednym słowem superemotka
0 0

kreatia

#6750420 Napisano: 07.12.2020 20:28:03
o, rety, upewniłyście mnie, żeby nie wysyłać nic olxem... emotka
0 0

pawelski

#6750434 Napisano: 07.12.2020 20:58:46
W piątek wysłałaś a kupujący kiedy kupił ?
0 0