Wkurza mnie...

dany-duszek

#6764230 Napisano: 10.02.2021 21:06:30
superloser napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

superloser napisał(a):

ladyinred napisał(a):

superloser napisał(a):

ladyinred napisał(a):

superloser napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Wkurzają.... zle opisane paragony, krzywo wydrukowane, z białym paskiem.... to moj kolejny w tym tygodniu...no w mordę jeża 

To prosi sie o prawidlowy... 

to nie prywatna drukarnia, gdzie kazdy drukuje paragon na zyczenie

Skoro takie masz podejscie to po co marudzisz?
Paragon ma byc wydrukowany prawidlowo... takie prawo... 

Juz widze jak dla mnie zmieniają opisy

To wkurza cie opis czy uszkodzony paragon?
Bo to 2 rozne tematy...
Opis nigdy nie stanowi problemu, gdy kupuje sie w marketach - w centrali zawsze mozna potwierdzic, czy sok to Kubus a moze Hortex a wafelek Milka czy Prince polo.
Jak przyjmujesz uszkodzone paragony, takie niezgodne z regulaminami, to chyba twoja wina. Masz przeciez prawo odmowy przyjecia uszkodzonego paragonu fiskalnego.  emotka

U mnie w Netto na kasie nr 1, która najczęściej jest otwarta drukarka nie dawała już rady i prawie nic nie było na paragonie widać, więc napisałem do Netto, odpisali, że zgłoszą temat do Kier./Dyr. Regionalnego i drukarkę wymienili

Paragony muszą być prawidłowo wydrukowane, to obowiązek sprzedawcy.Ba,w ocenie Kauflandu,gdzie za zakupy można coś tam wygrać, nawet pytają, o ile pamiętam, o prawidłowość paragonu, a może to w Lidlu było- w każdym bądź razie  z  takim  pytaniem się spotkałam.

ale to pytanie chyba dotyczy czy na paragonie są prawidłowe ceny, takie jakie były na półce, a nie czy prawidłowo wydrukowany.

"wkurzenie" bylo, ze ucielo numer paragonu - co oznacza paragon uszkodzony... mozna wtedy poprosic o nowy paragon i zrobic zwrot tylko na konkursowe produkty albo zaczac od poczatku

ale ja mówię o pytanie z ankiety kaufland, że pytanie dotyczyło czy ceny produktów zgadzają się na paragonie, a nie czy paragon prawidłowo się wydrukował.
0 0

taalvikki

#6764271 Napisano: 11.02.2021 00:40:55
ach, wszystko!
1 rare85 0

FBbeata7

#6764335 Napisano: 11.02.2021 11:13:20
Ból barku.Może ktoś ma link do dyskusji, która tu była na forum e-konkursów, o bólach kręgosłupa, tam forumowicze polecali jakieś ćwiczenia,jeśli ktoś byłby tak miły i mi  podesłał to byłabym wdzięczna, to jakoś chyba latem lub  jesienią u.b. roku było.
0 0

bianka33

#6764353 Napisano: 11.02.2021 12:13:23
"Elegancka ściereczka" to mój nowy hit, jeśli chodzi o nagrody w 2021 roku. Ciekawe co będzie kolejne? Rolka papieru toaletowego? Tylko koniecznie niech dopiszą, że LUKSUSOWA rolka papieru... może z takim wyszukanym przymiotnikiem konkursowicz nie zorientuje się, że gra o, za przeproszeniem, g***o, a nie nagrodę. 

ziolko

#6764397 Napisano: 11.02.2021 14:19:55
FBbeata7 napisał(a):

Ból barku.Może ktoś ma link do dyskusji, która tu była na forum e-konkursów, o bólach kręgosłupa, tam forumowicze polecali jakieś ćwiczenia,jeśli ktoś byłby tak miły i mi  podesłał to byłabym wdzięczna, to jakoś chyba latem lub  jesienią u.b. roku było.

chodzi o te wpisy?
https://www.e-kon...trona/4651/#p6713911

Jak będziesz chciała coś poszukać, to wejdź ogólnie na zakładkę "forum" i tam wpisz słowo, które Cię interesuje 
0 0

escada

#6764401 Napisano: 11.02.2021 14:51:48
przegapiłam koniec konkursu w hebe, paragon do kosza, wrrrr
0 0

FBbeata7

#6764447 Napisano: 11.02.2021 18:31:32
ziolko napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

chodzi o te wpisy?
https://www.e-kon...trona/4651/#p6713911

Jak będziesz chciała coś poszukać, to wejdź ogólnie na zakładkę "forum" i tam wpisz słowo, które Cię interesuje 

Super- dziękuję za informacje.
1 ziolko 0

Claudia77

#6764451 Napisano: 11.02.2021 18:41:14
FBbeata7 napisał(a):

od kiedy polecono tu te ćwiczenia , regularnie ćwiczę z Olą Żelazo - poprawa o 80%- polecam
1 notta 0

notta

#6764454 Napisano: 11.02.2021 19:01:03
Claudia77 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

od kiedy polecono tu te ćwiczenia , regularnie ćwiczę z Olą Żelazo - poprawa o 80%- polecam

aż se polubiłam kanał. Dzięki! Teraz czas znaleźć czas na ćwiczenia emotka
1 Claudia77 0

Claudia77

#6764458 Napisano: 11.02.2021 19:23:48
ivanotta napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

aż se polubiłam kanał. Dzięki! Teraz czas znaleźć czas na ćwiczenia  emotka

radzę zacząć od tych krótkich - 10/15 min - zobaczysz jak się wkręcisz, gdy z dnia na dzień będzie lepiej emotka

faworek

#6764485 Napisano: 11.02.2021 22:31:20
Claudia77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

aż se polubiłam kanał. Dzięki! Teraz czas znaleźć czas na ćwiczenia  emotka

radzę zacząć od tych krótkich - 10/15 min - zobaczysz jak się wkręcisz, gdy z dnia na dzień będzie lepiej emotka

A ja polecam wizytę u osteopaty. W Polsce jest to jeszcze niezbyt popularne, ale takie osoby potrafią zdziałać cuda emotka

bluszczowelove

#6764502 Napisano: 12.02.2021 08:23:56
A mnie dziś wkurzyły wyniki z konkursu APART na IG, sama nie brałam udziału ale koleżanka tak i nawet zdobyła wyróżnienie ( z czego się cieszę emotka ) ale wkurzyło mnie to, że jedna z głównych powędrowała za zdjęcie bez widocznej biżuterii ;/ w dodatku część wyróżnionych prac była dodana "po czasie".... taka firma a taką żenadę odstawiają wrrrrr emotka

nanajka81

#6764503 Napisano: 12.02.2021 09:06:37
bluszczowelove napisał(a):

A mnie dziś wkurzyły wyniki z konkursu APART na IG, sama nie brałam udziału ale koleżanka tak i nawet zdobyła wyróżnienie ( z czego się cieszę emotka ) ale wkurzyło mnie to, że jedna z głównych powędrowała za zdjęcie bez widocznej biżuterii ;/ w dodatku część wyróżnionych prac była dodana "po czasie".... taka firma a taką żenadę odstawiają wrrrrr  emotka

a ja tam tym razem nie brałam udziału, w poprzedniej grudniowej edycji brałam, takie śliczne zdjęcie z córką i ich biżuterią dodałam i mnie olali emotka
0 0

pikawka

#6764509 Napisano: 12.02.2021 10:01:36
nanajka81 napisał(a):

A mnie dziś wkurzyły wyniki z konkursu APART na IG, sama nie brałam udziału ale koleżanka tak i nawet zdobyła wyróżnienie ( z czego się cieszę emotka ) ale wkurzyło mnie to, że jedna z głównych powędrowała za zdjęcie bez widocznej biżuterii ;/ w dodatku część wyróżnionych prac była dodana "po czasie".... taka firma a taką żenadę odstawiają wrrrrr  emotka

a ja tam tym razem nie brałajm udziału, w poprzedniej grudniowej edycji brałam, takie śliczne zdjęcie z córką i ich biżuterią dodałam i mnie olali emotka

Pierwszy raz wzięłam udział, rzadko na ig biorę i niektóre zdjęcia mnie dobiły..... emotka  Mi się nie udało. 

domika

#6764511 Napisano: 12.02.2021 10:11:57
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a ja tam tym razem nie brałajm udziału, w poprzedniej grudniowej edycji brałam, takie śliczne zdjęcie z córką i ich biżuterią dodałam i mnie olali emotka

Pierwszy raz wzięłam udział, rzadko na ig biorę i niektóre zdjęcia mnie robiły..... emotka  Mi się nie udało. 

No niestety. Niby o gustach jury się nie dyskutuje... ale czasem ręce opadają.

anialistopad

#6764533 Napisano: 12.02.2021 12:26:49
Majonez Winiary puste Polki w sklepach. Hehe co jest?
0 0

moskala22

#6764566 Napisano: 12.02.2021 15:15:12
anialistopad napisał(a):

u mnie jest, ale poszłam do sklepu, kupilam go, ale nie mam go na paragonie. Mąz się ze mnie śmieje, że niejeden by się cieszył z takiej sytuacji, ale mu tłumaczę że tylko konkursowicz zrozumie ten ból emotka

cudaczek121

#6764694 Napisano: 13.02.2021 19:16:16
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka

Superloser, tez sie usmialam z tych pustych Polek, co caly zapas ķonkursowego majonezu Winiary wykupiły w nadziei na wygrana:)

cudaczek121

#6764695 Napisano: 13.02.2021 19:21:25
Wkurza mnie, że dziś włączyłam laptopa, poszperalam troche w sieci, a potem pojawił się czarny, pusty ekran i laptop odmówił posluszenstwa mimo że jest włączony.Czy da rade to naprawic jakos czy laptop nadaje się na złom?
0 0

fantagiro

#6764696 Napisano: 13.02.2021 19:25:31
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś włączyłam laptopa, poszperalam troche w sieci, a potem pojawił się czarny, pusty ekran i laptop odmówił posluszenstwa mimo że jest włączony.Czy da rade to naprawic jakos czy laptop nadaje się na złom?

spróbuj wyłączyć lapka "na ostro".
Przytrzymaj przycisk uruchomienia wciśnięty przez 5-10sek. Po chwili włącz go. Powinno pomóc emotka
0 0