Wkurza mnie...

cudaczek121

#6764706 Napisano: 13.02.2021 20:53:22
Fantagiro, zrobilam tak jak radziłes i teraz dla odmiany na czarnym ekranie tylko 4 kwadraty w poprzek po środku  a pod spodem kręcące sie białe kółko.
0 0

fantagiro

#6764709 Napisano: 13.02.2021 20:56:24
Ups..emotka  to juz nie wiememotka
0 0

cudaczek121

#6764710 Napisano: 13.02.2021 20:57:31
No i w końcu Alleluja- cos ruszyło!Komunikat mam o treści Naprawianie błędów dysku.Wykonanie tej czynności moze zająć ponad godzinę ech.
0 0

atyde25

#6764715 Napisano: 13.02.2021 21:17:39
A mnie bardzo zastanawiają braki Winiar Majonezu bo u mnie w Biedrze pełno go.Ale ja nie kupię nawet jakby obiecali,że odmłodnieję w cudowny sposób o 20 lat.Mam 3 zalegające słoiki w lodówce z z poprzednich promo i nawet myślę o masce z majonezu na włosy jak Julia Roberts nakładała w filmie o tym facecie umierającym na raka.
A co mnie wkurza,że nakupuję wszystkiego po kokardy na promocje a potem wygram raz w Milce i raz w Rexonie a to mi się nawet za zakupy nie zwróciło.No ale co zrobić na starość mądrości już nie przybędzie.
1 FBbeata7 0

fineessa

#6764718 Napisano: 13.02.2021 21:49:07
Wkurza mnie, że biorę udział w konkursie w którym do wygrania są żelki a przecież jestem na diecie emotka
0 0

FBbeata7

#6764723 Napisano: 13.02.2021 22:38:18
atyde25 napisał(a):

A mnie bardzo zastanawiają braki Winiar Majonezu bo u mnie w Biedrze pełno go.Ale ja nie kupię nawet jakby obiecali,że odmłodnieję w cudowny sposób o 20 lat.Mam 3 zalegające słoiki w lodówce z z poprzednich promo i nawet myślę o masce z majonezu na włosy jak Julia Roberts nakładała w filmie o tym facecie umierającym na raka.
A co mnie wkurza,że nakupuję wszystkiego po kokardy na promocje a potem wygram raz w Milce i raz w Rexonie a to mi się nawet za zakupy nie zwróciło.No ale co zrobić na starość mądrości już nie przybędzie.

Bo to trzeba kupować zapas papieru toaletowego( ja mam 3 opakowania) albo szamponu( akurat loteria się niestety skończyła)też mam 3, czyli produktów, które się nie przeterminują.Poza tym Milka jeszcze nie rozwiązana, a jak trafisz 100 tys.- to na pewno zakupy się zwrócą.Polecam robienie sałatek- w Internecie przepisów od metra,śledziowych- ja akurat lubię śledzie- tam sos śmietanowo -majonezowy idzie, albo klasyczne- warzywne, albo, np. robię taką:szynka w kosteczkę pokrojona, seler ze słoika, ananas w puszce i jajka, doprawić pieprzem, trochę solą- mnie smakuje.Można zamiast masła kanapki majonezem smarować- możliwości mnóstwo.Ja wolę loterie niespożywcze, bo spożywcze to zwykle promują cukier i tłuszcz, ale Gellwe np. można mały proszek do pieczenia kupić i los na Toyotę Aygo jest, do tego milutka piosenka : ,,Kawiarenki" przy wpisywaniu nr paragonu- polecam.Majonez można też kupić w mniejszych słoikach, skoro to ma być jak los na loterię.Ja generalnie stosuję zasadę ,że wysyłam w środku loterii jedno , dwa zgłoszenia na dany produkt, którego używam i który kupuję, jak masz wygrać , to wygrasz nawet jednym zgłoszeniem.Forumowicze twierdzą,że lepiej słać na początku loterii, bo jeszcze wtedy ludzie nie wiedzą,że takowa jest, co daje większe prawdopodobieństwo wygrania.Według mnie pewnie nie ma na to reguły.Małe wygrane dają po to, by ludzi wciągnąć, aby dalej grali i kupowali, kupowali, kupowali, dobrze choć ,że teraz dają kasę, a nie jakieś śmieciowe gadżety.Niedługo będzie- od 08.03.2021r.- loteria  Kamis- za 5zł przypraw trzeba nakupić, a można 100 tys. wygrać i co godzinę 100 zł. Poza tym i tak mamy marne szanse z megakonkursowiczami, którzy mają dojścia w sklepach i ktoś im po prostu nieodebrane lub wyrzucone paragony zbiera w sklepie, myślę,że dla kasjerki to żaden problem odłożyć chociażby paragon z Prince Polo zostawiony przez klienta, by go później wklepać do loterii.Nie ma się co tak nakręcać i iść w zakupowy hazard, ja traktuję ,,konkursowanie" jak zabawę- wygram to dobrze, nie wygram - znaczy dany przedmiot lub wygrana widocznie nie była mi potrzebna. Trzeba zachować umiar oraz rozsądek.

Gość: veldominik2

#6764738 Napisano: 14.02.2021 08:37:48
Mnie wkurza Milka niby co 15 minut wygrana a nic nie mogę ustrzelić, a łatwiejszego konkursu chyba nie ma emotka
0 0

nanajka81

#6764743 Napisano: 14.02.2021 09:30:46
veldominik2 napisał(a):

Mnie wkurza Milka niby co 15 minut wygrana a nic nie mogę ustrzelić, a łatwiejszego konkursu chyba nie ma emotka

ja trafiłam za 9 razem.... I też mnie mega dziwi że tak ciężko ustrzelić...
0 0

tereniagno

#6764750 Napisano: 14.02.2021 10:47:47
veldominik2 napisał(a):

Mnie też wkurza, bo wysyłam ful zgłoszeń i nic.To tak samo, jak było z lodami Kaktus,
tez niby co 15 minut, a trudno było ustrzelić emotka
A na dodatek wkurza mnie jeszcze, że w Prince polo i Belvita należy podać datę urodzenia, skoro zaznaczasz, że jesteś osobą pełnoletnią.
Po jakiego grzyba im to,pytam? emotka emotka
0 0

rufus

#6764755 Napisano: 14.02.2021 11:44:15
tereniagno napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

Mnie też wkurza, bo wysyłam ful zgłoszeń i nic.To tak samo, jak było z lodami Kaktus,
A na dodatek wkurza mnie jeszcze, że w Prince polo i Belvita należy podać datę urodzenia, skoro zaznaczasz, że jesteś osobą pełnoletnią.

Bo w milce na liście codziennie są stali bywalcy. emotka

cudaczek121

#6764764 Napisano: 14.02.2021 13:29:12
rufus napisał(a):

tereniagno napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

Ludzie, co wyście się z choinki urwali?! Przecież w tej Milce to pół Polski gra!
0 0

cudaczek121

#6764765 Napisano: 14.02.2021 13:35:07
atyde25 napisał(a):

Może spytaj po rodzinie czy znajomych/sąsiadach czy akurat nie potrzebują majonezu:) U mnie na wiosce przy budynku MOPS stoi taka specjalna lodówka, gdzie można przynosić świeże produkty, których akurat ktoś już nie zużyje.
0 0

cudaczek121

#6764766 Napisano: 14.02.2021 13:40:55
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś włączyłam laptopa, poszperalam troche w sieci, a potem pojawił się czarny, pusty ekran i laptop odmówił posluszenstwa mimo że jest włączony.Czy da rade to naprawic jakos czy laptop nadaje się na złom?

Na szczęście z pomocą fantagiro oraz filmików na yt udało mi się naprawić szkodę bez pomocy informatyka. To jakaś awaria Winows była czy coś takiego. Ostatnio spytałam kolegę, po czym poznać czy laptop nadaje się na złom.Powiedział, że jeśli ma wszystkie przyciski i nie jest wyrwany z zawiasów, to się nadaje jeszcze do użytku:)
0 0

ilonaxx5

#6764768 Napisano: 14.02.2021 13:58:40
cudaczek121 napisał(a):

rufus napisał(a):

tereniagno napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

Ludzie, co wyście się z choinki urwali?! Przecież w tej Milce to pół Polski gra!

pół Polski tych samych osób
0 0

sks900

#6764788 Napisano: 14.02.2021 17:55:31
tereniagno napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

W loterii Katus 20 zł było co 3 minuty.
1 maryam 0

tereniagno

#6764791 Napisano: 14.02.2021 18:09:05
sks900 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

veldominik2 napisał(a):

W loterii Katus 20 zł było co 3 minuty.

No i też trudno było ustrzelić.emotka
0 0

delvitto

#6764962 Napisano: 15.02.2021 18:50:09
nie lubię poniedziałków emotka  spaliłam sprzęgło emotka
0 0

mia

#6764985 Napisano: 15.02.2021 19:47:13
delvitto napisał(a):

nie lubię poniedziałków  emotka  spaliłam sprzęgło emotka

emotka Ja też nie lubię. Poważnie, zawsze coś się schrzani. emotka
0 0

fineessa

#6765011 Napisano: 15.02.2021 21:13:01
Wkurza mnie ze na konkurs Haribo kupilam żelki w Biedrze a tam opis „żelki złote misie” a taki paragon nie przechodziemotka
0 0

edzia21

#6765012 Napisano: 15.02.2021 21:15:46
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie ze na konkurs Haribo kupilam żelki w Biedrze a tam opis „żelki złote misie” a taki paragon nie przechodzi emotka

dokładnie tak samo paragony są opisane w AUCHAN, jeśli kupi się właśnie złote misie...
0 0