Wkurza mnie...

escada

#6769766 Napisano: 14.03.2021 10:23:14
zmarnowany paragon, konkurs do wczoraj ,a mnie olśniło dzisiaj, wrrr, tak to jest jak się zwleka do ostatniej chwili

kumulacja

#6769769 Napisano: 14.03.2021 10:42:10
escada napisał(a):

zmarnowany paragon, konkurs do wczoraj ,a mnie olśniło dzisiaj, wrrr, tak to jest jak się zwleka do ostatniej chwili

Niech polubią to Twoje wyznanie ci, którzy wysyłają zgłoszenia tuż przed północą ostatniego dnia trwania konkursu.
Będziemy wiedzieli, czy jeteśmy osamotnieni, czy też nasza rodzina "na ostatnią chwilę" jest liczna. 

pikawka

#6769773 Napisano: 14.03.2021 11:15:27
escada napisał(a):

U mnie to samo. W końcu się ogarnęłam i zabrałam za konki. Kupiłam bic c4 w piątek, dzisiaj zadowolona wchodzę na  konk a tam ZAKOŃCZONY emotka   brawo Hania! Brawo... pomyślałam  emotka
0 0

pikawka

#6769777 Napisano: 14.03.2021 11:45:25
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

escada napisał(a):

U mnie to samo. W końcu się ogarnęłam i zabrałam za konki. Kupiłam bic c4 w piątek, dzisiaj zadowolona wchodzę na  konk a tam ZAKOŃCZONY emotka   brawo Hania! Brawo... pomyślałam  emotka

Pionas robi udogodnienia, a ludziska ich nie uzywaja  emotka

Ja prowadzę swój kalendarz  emotka  i bazę danych konkursowych emotka  Ale miałam teraz 3 miesiące przerwy i to mnie tak wybilo z rytmu. Trudno. Mam nauczkę  emotka
0 0

moskala22

#6769778 Napisano: 14.03.2021 12:03:47
Wczoraj dowiedziałam się ze klasa  mojego syna wylądowała na kwarantannie - cześć dzieci do jutra, cześć do czwartku. Mój syn ma akurat do czwartku a we wtorek mieliśmy mieć wizytę u lekarza i trzeba ją przełożyć. Ciekawi mnie jaki termin teraz dostaniemy.  
0 0

Diana02

#6769780 Napisano: 14.03.2021 12:14:47
moskala22 napisał(a):

Wczoraj dowiedziałam się ze klasa  mojego syna wylądowała na kwarantannie - cześć dzieci do jutra, cześć do czwartku. Mój syn ma akurat do czwartku a we wtorek mieliśmy mieć wizytę u lekarza i trzeba ją przełożyć. Ciekawi mnie jaki termin teraz dostaniemy.  

Współczuję, mój tato też miał podobną sytuację, w grudniu miał mieć rezonans magnetyczny, pilnie bo coś się dzieje niedobrego i akurat złapała co kwarantanna, jeszcze czeka na wyznaczenie nowego "pilnego" terminu, ponad 3 miesiące... 
0 0

bezaczek7

#6769871 Napisano: 14.03.2021 23:09:56
rufus napisał(a):

Ktoś już wie co z kodami hochland, ktore byly uzyte przed problemem na stronie?
Zgłaszacie je kolejny raz?

No nie mowcie, ze istnieje szansa, ze tamte kody poszly w niepamiec. Z jednej strony kolejna szansa na jeszcze czekajace dzienne, z drugiej mialam nadzieje na jakas rezerwe za tamte dni... bardzo malo osob sie chwalilo wygrana. 70 kodow do ponownego wklepania? Uch. Niektorzy pewnie maja jeszcze wiecej emotka  chyba sie wkurze, jeali sie okaze, ze trzeba to zglaszac ponownie.
0 0

nanajka81

#6769879 Napisano: 15.03.2021 07:10:17
bezaczek7 napisał(a):

rufus napisał(a):

No nie mowcie, ze istnieje szansa, ze tamte kody poszly w niepamiec. Z jednej strony kolejna szansa na jeszcze czekajace dzienne, z drugiej mialam nadzieje na jakas rezerwe za tamte dni... bardzo malo osob sie chwalilo wygrana. 70 kodow do ponownego wklepania? Uch. Niektorzy pewnie maja jeszcze wiecej  emotka  chyba sie wkurze, jeali sie okaze, ze trzeba to zglaszac ponownie.

rany, a skąd wy tyle kodów macie?? Ja przez cały ten okres nazbierałam aż cztery...
1 kumulacja 0

fiona25

#6769918 Napisano: 15.03.2021 10:41:32
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

rufus napisał(a):

No nie mowcie, ze istnieje szansa, ze tamte kody poszly w niepamiec. Z jednej strony kolejna szansa na jeszcze czekajace dzienne, z drugiej mialam nadzieje na jakas rezerwe za tamte dni... bardzo malo osob sie chwalilo wygrana. 70 kodow do ponownego wklepania? Uch. Niektorzy pewnie maja jeszcze wiecej  emotka  chyba sie wkurze, jeali sie okaze, ze trzeba to zglaszac ponownie.

rany, a skąd wy tyle kodów macie?? Ja przez cały ten okres nazbierałam aż cztery...

Ja to samo , 4 zgłoszone i dwa do zgłoszenia ... tyle byliśmy w stanie zjeść a jedna z moich zasad mówi,ze kupuję tylko tyle ile jestem w stanie przetrawić  emotka
Wiem,wiem...taki ze mnie gracz jak z koziej d... trąba...  emotka

bezaczek7

#6769959 Napisano: 15.03.2021 12:33:03
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

rufus napisał(a):

Zaczelam zbierac jak juz sie pojawily w sklepie opakowania promocyjne, rodzina zjada serki bez wieczek, bo te zabieram, w pracy zjadamy, udalo sie nazbierac emotka   nie jest to wyczyn. Sery zolte do zapiekanek czy tostow, co to jest kilka plastrow w paczce emotka  ja i tak jestem plotka na pewno przy wynikach innych. Tym bardziej, ze ani razu nie trafilam w bramke emotka emotka  emotka
 emotka  brakuje mi tu emotki wzruszajacej ramionami.
1 nanajka81 0

bezaczek7

#6769960 Napisano: 15.03.2021 12:38:59
fiona25 napisał(a):

Ja to samo , 4 zgłoszone i dwa do zgłoszenia ... tyle byliśmy w stanie zjeść a jedna z moich zasad mówi,ze kupuję tylko tyle ile jestem w stanie przetrawić  emotka

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie emotka
1 nanajka81 0

maverick

#6769962 Napisano: 15.03.2021 12:42:01
ten sam konkurs w wieluuuu sklepach i to samo pytanie: „Pokaż swój sposób na wiosenne porządki”.
a do tego zakupy po 30zł, Smolar mógłbyś się bardziej postarać emotka

magdalena-chili

#6769967 Napisano: 15.03.2021 13:05:38
superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

ten sam konkurs w wieluuuu sklepach i to samo pytanie: „Pokaż swój sposób na wiosenne porządki”.

Po co? Wszystkie mozesz obleciec tym samym zdjeciem  emotka  tylko zmienisz produkt  emotka by bylo "inaczej"

Ps. I tak nagradzaja "wzrokowo", bo szybsza ocena bez myslenia  emotka

oj, nie wiem czy 1 zdjęcie na 3 sieci "wystarczy" emotka  - ja nigdy takich eksperymentów nie przeprowadzałam, może ktoś mądrzejszy ode mnie przeprowadzał i się wypowie, 
ale jakby była pracownikiem agencji, to by to u mnie nie przeszło emotka  
0 0

magdalena-chili

#6769970 Napisano: 15.03.2021 13:13:07
superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

Po co? Wszystkie mozesz obleciec tym samym zdjeciem  emotka  tylko zmienisz produkt  emotka by bylo "inaczej"

Ps. I tak nagradzaja "wzrokowo", bo szybsza ocena bez myslenia  emotka

oj, nie wiem czy 1 zdjęcie na 3 sieci "wystarczy" emotka  - ja nigdy takich eksperymentów nie przeprowadzałam, może ktoś mądrzejszy ode mnie przeprowadzał i się wypowie, 
ale jakby była pracownikiem agencji, to by to u mnie nie przeszło emotka  

Pytanie, co ma pracownik z tego, ze sprawdza foty w tajnej galerii zgloszen? Nagrody za estetyczny wybor nie dostanie, a tylko nadgodziny nieplatne pyknie sobie  emotka

nigdy nie pracowałam w agencji, ani nie znam (a szkoda) nikogo z ag. Ale wydaje mi się, że w tych porządniejszych jest zabudżetowany czas na weryfikację - czyli nie nadgodziny, a czas pracy "standardowy". Poza tym chyba nie pracownik, a komisja? czyli 2-3 pracowników? Oczywiście - to tylko moje ("pobożne") wyobrażenia. 
Czy naiwna jestem, mimo wieku już nie szczenięcego? emotka  
0 0

anaesth

#6769974 Napisano: 15.03.2021 13:29:16
bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie  emotka

Jeśli mogę coś doradzić: spisuj sobie wydatki poniesione na zakupy loteryjne, szczególnie te "zbędne", czyli słodycze, czipsy, słodkie napoje (powiedzmy, że keczup czy majonez to "zdrowsze" produkty emotka ). Mnie takie spisywanie powoli oducza kupowania produktów tylko i wyłącznie na loterie, bo arkusz kalkulacyjny jasno pokazuje, że wtapiam te pieniądze. Jak już trafiam w bramkę, to względnie zdrowymi Corn Flakesami, a w ogóle najcenniejsze nagrody z bramek zyskałam dzięki paragonom znalezionym pod Lidlem. emotka Wiem, że loterie uzależniają i często pragnienie wygranej jest bardzo silne, ale nie dajmy się! Szkoda zdrowia emotka

edit: P.S. Ostatnio wygrałam cenną nagrodę w konkursie, który nie wymagał paragonu. To mi dało do myślenia...

nanajka81

#6769976 Napisano: 15.03.2021 13:37:21
bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie  emotka

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic?
0 0

halliday

#6770006 Napisano: 15.03.2021 15:00:23
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic?

przecież jest produkt hochland z kodem za poniżej 2zł
0 0

atyde25

#6770008 Napisano: 15.03.2021 15:22:53
Dawno podliczyłam ile idzie na zakupy promo to spore sumy.Ale oduczyło mnie to kupować produktów niepotrzebnych - produkty do zmywarki-nie posiadam zmywarki,alkohol to tylko lekki i to w małej ilości, nie pijemy.Nie piszę się na chipsy bo nie lubię i nie jem tego.Lubię płyny do płukania i kapsułki do prania.Cola tylko zero a oni nie robią za dużo konków promo.Nic mi nie wspominajcie o majonezie  mam tego zapas chyba zrobię znowu sałatkę jarzynową czy coś.Ale hochlandy te w kostkach są tańsze i dobre do zup typu krem i do sosów emotka .Ale nigdy nic w hochlandzie przez te wszystkie promo u nich nie trafiłam to ta promocja kończy naszą wspólną przygodę niestety.
Nic nie wkurza bo miałam cudowny dzień jak do tej pory może trochę ta dziwna pogoda.
A i to ,że promo to mój narkotyk.Ale nie kocha mnie tak mocno jak ja jego:(
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6770016 Napisano: 15.03.2021 15:43:29
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

to chyba nie do końca tak, że to tylko burżujstwo gra. Przecież ludzie kupują m.in. sery żółte, sery topione, ktoś już wcześniej napisał, że kostka sera topionego to ca 2pln. W 3 miesiące się uzbiera, jak kto ma w domu kogo karmić. Syn nastolatek potrafi na kolację 10 kanapek zjeść (rośnie jak wściekły i sportowiec), nie posmaruje sobie samym masłem, musi na kanapkę wrzucić konkret. A gdzie reszta Domowników. Mąż robi obłędną zupę serową, nie napiszę ile idzie na taką zupę serków. Kupować jedzenie trzeba, a jak jest loteria i przy okazji promocja, to człowiek kupi kilka akurat tych serków, żeby dać sobie szansę. Loteria trwa od stycznia? to się uzbiera, nie trzeba być specjalnym nałogowcem/świrem konkursowym. 
A że nie da się tu nic ugrać, to kompletnie inna sprawa....

fiona25

#6770018 Napisano: 15.03.2021 15:50:55
halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

przecież jest produkt hochland z kodem za poniżej 2zł

Kwestia tego,czy ktoś będzie kupował ser na loterię, który jest tani,ale  mu nie smakuje - tylko po to żeby zagrać, czy jednak zagra tym co lubi i zje...