Wkurza mnie...

FBbeata7

#6770066 Napisano: 15.03.2021 17:32:29
superloser napisał(a):

A mnie wkurza, ze producenci decyduja za klienta  emotka
I to wszystko jak leci na produkcji  emotka

Nestle BEZ GLUTENU platki wciska
Hochland BEZ LAKTOZY robi sery w plastrach

Kiedys bylo z soja modyfikowana taka super, dzis GMO to zlo.

A teraz jeszcze Vanish pyta o 2500 litrow wody... hipokryzja, kiedy to sam Vanish tyle toksycznych zwiazkow chemicznych wpuszcza w obieg wody i tyle rozowego plastiku produkuje  emotka  ze jedna chinska koszulka to nawet nie kropla wody w tym co Vanish w minucie "uzywa" na wyprodukowanie odplamiaczy  emotka

Dlatego nie kupuję Vanisha, mam mydło odplamiające Dr. Beckmann, używam je już rok, jestem zadowolona i na konkurs z głupim pytaniem się nie złapię. Moje pieniądze, mój czas, moje pranie, mój wybór.

fineessa

#6770068 Napisano: 15.03.2021 17:44:42
magdalena-chili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Ja to samo , 4 zgłoszone i dwa do zgłoszenia ... tyle byliśmy w stanie zjeść a jedna z moich zasad mówi,ze kupuję tylko tyle ile jestem w stanie przetrawić  emotka
Wiem,wiem...taki ze mnie gracz jak z koziej d... trąba...  emotka

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie  emotka

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic?

to chyba nie do końca tak, że to tylko burżujstwo gra. Przecież ludzie kupują m.in. sery żółte, sery topione, ktoś już wcześniej napisał, że kostka sera topionego to ca 2pln. W 3 miesiące się uzbiera, jak kto ma w domu kogo karmić. Syn nastolatek potrafi na kolację 10 kanapek zjeść (rośnie jak wściekły i sportowiec), nie posmaruje sobie samym masłem, musi na kanapkę wrzucić konkret. A gdzie reszta Domowników. Mąż robi obłędną zupę serową, nie napiszę ile idzie na taką zupę serków. Kupować jedzenie trzeba, a jak jest loteria i przy okazji promocja, to człowiek kupi kilka akurat tych serków, żeby dać sobie szansę. Loteria trwa od stycznia? to się uzbiera, nie trzeba być specjalnym nałogowcem/świrem konkursowym. 
A że nie da się tu nic ugrać, to kompletnie inna sprawa....

A ja kupilam 4 produkty i liczę na główna emotka  
1 bezaczek7 0

bezaczek7

#6770081 Napisano: 15.03.2021 18:46:43
nanajka81 napisał(a):

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic?

W dc widzialam nawet za 5,80 chyba czy 5,60 zolty ser. Kostka to ok 2zl, plastry topione to 4-5zl, tak samo trojkaciki w pudelku. Zasmakowal mi topiony w pudelku zwykly i z pomidorami. I tak bym musiala jakis ser kupic, to wydam zlotowke wiecej i mam teoretyczna szanse na wygrana emotka
Podkreslone wkurza mnie coraz bardziej emotka emotka
0 0

ziolko

#6770085 Napisano: 15.03.2021 18:56:26
Miałam kupić sadzonki malin, więc weszłam na allegro. 
Wyszukałam takie, jakie rodzice chcieli, ale coś mnie tknęło i sprawdziłam zdjęcia w Google grafika. 
Co się okazało???
U jednego sprzedawcy KAŻDE zdjęcie jednych malin było ukradzione z internetu, najczęściej z zagranicznych stron. 
Poza Allegro - U innego jedno zdjęcie przedstawiało jeżynę, a u kolejnego czarną morwę. Zdjęcie charakterystyczne, bo owoce leżały na dłoni.

Takie coś, to jak kupowanie kota w worku. Bo zdjęcia pokazują jedno, a faktycznie owoce są inne.. o ile sadzonki się przyjmą... 
Wkurza mnie takie coś emotka
0 0

domika

#6770095 Napisano: 15.03.2021 20:28:27
Pojechałam sobie dziś do Lewiatana. Objechałam całe miasto autobusem bo sklep jest u mnie na zapupiu.
I pocałowałam klamkę. Czynny do 17 z powodu epidemii. emotka
0 0

agaluna

#6770097 Napisano: 15.03.2021 20:33:38
Napisałam piękną, długą odpowiedź do konkursu Discreet bezpośrednio w formularzu i na sam koniec odświeżyła się strona emotka  emotka
0 0

siewcazamieszania

#6770104 Napisano: 15.03.2021 21:01:08
Posłałam chłopa po zakupy do DC, poinstruowałam co ma kupić i za ile, żeby dostać ekstra zdrapkę na aplikację, a ten zapomniał podać delikartę kasjerce emotka
1 bajm 0

tomasz3

#6770110 Napisano: 15.03.2021 21:19:11
siewcazamieszania napisał(a):

Posłałam chłopa po zakupy do DC, poinstruowałam co ma kupić i za ile, żeby dostać ekstra zdrapkę na aplikację, a ten zapomniał podać delikartę kasjerce  emotka

no chłop się przejął i był w szoku,tyle zadań naraz do wykonania. Następnym razem da radę.
https://www.youtu.../watch?v=vMjv_7VOTM8

fineessa

#6770164 Napisano: 16.03.2021 11:36:50
Wkurza mnie ze przepadnie mi nagroda z Metamorfoz Syoss bo mam komputer w naprawie i nie moge wydrukować formularza zwycięzcy  emotka  może ktoś wie jak to obejść?
0 1 luki28

la-princessa

#6770165 Napisano: 16.03.2021 11:42:44
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie ze przepadnie mi nagroda z Metamorfoz Syoss bo mam komputer w naprawie i nie moge wydrukować formularza zwycięzcy  emotka  może ktoś wie jak to obejść?

Może zapytaj ich czy możesz odręczenie napisać? 
1 fineessa 0

zielonaszpilka

#6770166 Napisano: 16.03.2021 11:44:40
kalinea napisał(a):

Idź do jakiegokolwiek punktu, w którym Ci to wydrukują albo napisz odręcznie

asantesana

#6770167 Napisano: 16.03.2021 11:44:54
kalinea napisał(a):

Poważnie przepadnie Ci nagroda, bo nie wydrukujesz formularza? Są znajomi, sąsiedzi, punkty ksero, oraz kartka i długopis, dasz radę! emotka

@gnieszk@

#6770222 Napisano: 16.03.2021 15:13:02
Konkurs Tchibo w ITM. Zakup za 15 zł, a kawy po 14.99 zl

gizoon

#6770256 Napisano: 16.03.2021 18:35:47
superloser napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Za tydzien wroca "stare" ceny...

Ale mnie przestraszyłaś. Myślałem, że mam rysę na ekranie emotka
0 0

fiona25

#6770272 Napisano: 16.03.2021 20:55:26
gizoon napisał(a):

superloser napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Za tydzien wroca "stare" ceny...

Ale mnie przestraszyłaś. Myślałem, że mam rysę na ekranie  emotka

Ja to samo emotka
0 0

FBbeata7

#6770346 Napisano: 17.03.2021 12:01:15
Dzień dobry,dziękujemy za udział! Dziś nie udało Ci się wygrać, ale głowa do
góry -
konkurs wciąż trwa i nadal możesz wziąć udział w naszej zabawie.
Codziennie czeka 10 x 100 zł, a nagroda główna to 10 000 zł!

Zarejestruj nowy paragon - masz szansę sprzątnąć 100 zł!

Zapraszamy do udziału w konkursie na sprztanijnagrody.pl

Pozdrawiamy!
I po co ta informacja, nie wygrałam , to nie. Tylko skrzynkę zaśmiecają, chyba bardzo się nudzą w tej agencji albo chcą sie wykazać.
0 0

nicoletta

#6770375 Napisano: 17.03.2021 13:24:25
superloser napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

góry -

Pozdrawiamy!
I po co ta informacja, nie wygrałam , to nie. Tylko skrzynkę zaśmiecają, chyba bardzo się nudzą w tej agencji albo chcą sie wykazać.

Bys wiedziala, ze JUZ dzienne rozdane.... by ludzie nie pisali na mail z tym samym pytaniem... a jesli agencja fobra, to MUSZA odpisywac na maile, bo sponsor placi za to emotka

Moim skromnym zdaniem wysyłając ten głupi e-mail o braku wygranej chcą poinformować że nie ma się co łudzić na wygraną i według agencji TRZEBA CZYM PRĘDZEJ biec do sklepu po kolejne zakupy i spróbować szczęścia jeszcze raz...a agencja ma w ten sposób multum zgłoszeń i będzie się mogła pochwalić przed sponsorem jak to konkurs cieszył się dużą popularnością.
0 0

nicoletta

#6770383 Napisano: 17.03.2021 13:47:06
superloser napisał(a):

nicoletta napisał(a):

superloser napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

góry -

Pozdrawiamy!

Bys wiedziala, ze JUZ dzienne rozdane.... by ludzie nie pisali na mail z tym samym pytaniem... a jesli agencja fobra, to MUSZA odpisywac na maile, bo sponsor placi za to emotka

Moim skromnym zdaniem wysyłając ten głupi e-mail o braku wygranej chcą poinformować że nie ma się co łudzić na wygraną i według agencji TRZEBA CZYM PRĘDZEJ biec do sklepu po kolejne zakupy i spróbować szczęścia jeszcze raz...a agencja ma w ten sposób multum zgłoszeń i będzie się mogła pochwalić przed sponsorem jak to konkurs cieszył się dużą popularnością.

Kazdy konkurs z ograniczeniem "jedna nagroda na glowe albo jeszcze lepiej gospodarstwo domowe" cieszy sie jeszcze wieksza popularnoscia od "3 na uczestnika"  emotka

A to "TRZEBA BIEC..." - to powaznie, grajacy to juz tacy nałogowcy bez blokady?

Chcą napędzić sprzedaż i tyle a ja grających nie oceniam ale są tacy co się wkręcają w kupowanie bez końca...zajrzyj sobie do wątku DZIŚ NIC NIE WYGRAŁEM...12/0
0 0

ziolko

#6770450 Napisano: 17.03.2021 17:25:09
@superloser - z doświadczenia wiem, że wystarczy screen karty i rabat wchodzi. Warunek - kupon musi być wcześniej aktywowany. 
Ktoś inny ma screen karty i odbija w czytniku. 
Ewentualnie można ściągnąć aplikację Stocard i wtedy wszystkie karty ma się w jednym miejscu. 
To samo dotyczy kuponów z Carrefoura.
Ja aktywuję, mówię mężowi, co ma kupić i rabaty wchodzą. 
Tylko w Lidlu musi być słychać piknięcie karty. Ewentualnie można zapytać, czy karta weszła, bo z tymi czytnikami bywa różnie... 

ziolko

#6770473 Napisano: 17.03.2021 19:22:36
@superloser niestety, mimo w większości siwych włosów, nie zaliczam się do seniorów emotka  więc i mnie omijają te promocje... 
Wystarczy, że ciocia będzie miała screena na stałe gdzieś w telefonie.
Inna opcja - zarejestrować konto w aplikacji na nią i będą promocje dla seniorów emotka