Wkurza mnie...

fineessa

#6784527 Napisano: 28.05.2021 16:31:16
kumulacja napisał(a):

siewcazamieszania napisał(a):

Wkurzają mnie takie konkursy https://www.e-kon...-mm.html#komentarze. Wartość szmacianej torby 155 zł wg organizatora. Nagrody w konkursach coraz słabsze a i tak zawsze znajda się ludzie, dla których ta torba to spełnienie marzeń  emotka

To jest temat do wątku wq...ia mnie  emotka
Takie torby powinni rozdawać przy zakupie kilku Maślanek Mrągowskich, a nie organizować konkurs. 
Już jest pełno zdjęć konkursowych, co szanującego się konkursowicza (czyli mnie) bardzo wkurza!
Nie o takich nagrodach marzymy!

155zl??  emotka

ziolko

#6784551 Napisano: 28.05.2021 18:39:33
siewcazamieszania napisał(a):

Wkurzają mnie takie konkursy https://www.e-kon...-mm.html#komentarze. Wartość szmacianej torby 155 zł wg organizatora. Nagrody w konkursach coraz słabsze a i tak zawsze znajda się ludzie, dla których ta torba to spełnienie marzeń  emotka

Moim zdaniem zapomnieli o przecinku i powinno być 15,5 zł emotka  emotka

ktosiek1

#6784629 Napisano: 29.05.2021 11:59:28
Wkurza mnie, że teraz praktycznie wszystkie modele smartfonów mają wystające aparaty z tyłu. Kto to wymyślił? Muszę kupić nowy smartfon, ale obawiam się, że zaraz szybka od aparatu będzie porysowana. Jak użytkujecie takie telefony? Gruba obudowa? Nie rysują się? Muszę szybko kupić coś nowego bo stary tel. odmawia posłuszeństwa, ale nie mogę się zdecydować na żaden model przez ten właśnie wystający aparat lub kwotę nieakceptowalną dla mnie jak na telefon, który ma służyć do rozmów, smsów i przeglądania internetów.... emotka
0 0

Astronautka

#6784631 Napisano: 29.05.2021 12:32:03
ktosiek1 napisał(a):

Wkurza mnie, że teraz praktycznie wszystkie modele smartfonów mają wystające aparaty z tyłu. Kto to wymyślił? Muszę kupić nowy smartfon, ale obawiam się, że zaraz szybka od aparatu będzie porysowana. Jak użytkujecie takie telefony? Gruba obudowa? Nie rysują się? Muszę szybko kupić coś nowego bo stary tel. odmawia posłuszeństwa, ale nie mogę się zdecydować na żaden model przez ten właśnie wystający aparat lub kwotę nieakceptowalną dla mnie jak na telefon, który ma służyć do rozmów, smsów i przeglądania internetów.... emotka

masz dwie opcje, kupić szkło/folię na aparat lub etui które zakryje taki wystający aparat...ja mam redmi note 9 pro i za 10 zl na ali kupiłam takie etui że nie muszę mieć foli (chociaż folię też kupiłam, ale lezy w szafie) 
1 ktosiek1 0

ktosiek1

#6784634 Napisano: 29.05.2021 12:54:39
astronautka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

masz dwie opcje, kupić szkło/folię na aparat lub etui które zakryje taki wystający aparat...ja mam redmi note 9 pro i za 10 zl na ali kupiłam takie etui że nie muszę mieć foli (chociaż folię też kupiłam, ale lezy w szafie) 

No właśnie też o redmi note 9 myślę, tylko ten aparat
0 0

dwaburekoty

#6784637 Napisano: 29.05.2021 13:27:34
Wracam po 10 ciężkich dniach w szpitalu z córką i w ramach relaksu przeglądam konkursy promocyjne...
chyba muszę sobie nową formę odpoczynku znaleźć....

anialistopad

#6784640 Napisano: 29.05.2021 14:24:15
ktosiek1 napisał(a):

astronautka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

No właśnie też o redmi note 9 myślę, tylko ten aparatTermin 

Redmi 9note jest zarąbisty i uwierz mi na słowo ten aparat wogole nie przeszkadza
0 0

rencia163

#6784931 Napisano: 31.05.2021 14:44:26
Wkurza mnie czekanie za kurierem. Gdzie fotel z euro sklepu? Gdzie mój kosz piknikowy od astry?  emotka
0 0

lolzek

#6785111 Napisano: 01.06.2021 08:18:15
Przejrzałam najnowsze konkursy, w większości strasznie biedne, nieciekawe nagrody. Nie ma w czym grać. emotka

FBilona

#6785115 Napisano: 01.06.2021 08:39:10
slomkab napisał(a):

slavek napisał(a):

ola120 napisał(a):

Wkurza mnie żywiec. Codziennie ponad 2 tys nagród. A ja na tyle kodów zupełnie nic. Rano, w południe wieczorem- emotka

idento

Ja mam to samo

Też mnie to zastanawia. Czyżby jakiś filtr? Eliminujący. Czy pech? 
0 0

kukuleczka

#6785119 Napisano: 01.06.2021 08:45:50
lolzek napisał(a):

Przejrzałam najnowsze konkursy, w większości strasznie biedne, nieciekawe nagrody. Nie ma w czym grać.  emotka

A mnie denerwują nie tyle te nieciekawe nagrody, co produkty które trzeba kupić aby wziąć udział w loterii- same śmieci i przetworzone produkty!
Na szybkie sniadanie w pracy zupka Amino, na obiad fasolka po bretonsku z sloika, a na podwieczorek przysnacki popite colą.
Po raz kolejny będę liczyć na znalezione paragony w koszykach.

Czy nie mozna zrobić loterii z czymś zdrowym? emotka  raz ze zachęci do zakupu to dwa- ludzie sięgną po to w przyszłości.
1 kumulacja 0

rare85

#6785122 Napisano: 01.06.2021 09:00:43
lolzek napisał(a):

Przejrzałam najnowsze konkursy, w większości strasznie biedne, nieciekawe nagrody. Nie ma w czym grać.  emotka

O, to ja mam całkiem odwrotnie. Uważam, że jest tak dużo konkursów i wkurza mnie, że pewnie coś interesującego przeoczę lub zapomnę i będę żałować, że nie wzięłam w nim udziału.. 

brasia

#6785144 Napisano: 01.06.2021 10:17:44
Zapomniałam odebrać dwie nagrody natychmiastowe z Rosmanna. 
0 0

inska

#6785170 Napisano: 01.06.2021 12:25:15
kukuleczka napisał(a):

Czy nie mozna zrobić loterii z czymś zdrowym?

jest knorr+warzywo
a w temacie: najbardziej mnie wkurza brak czasu na granie, wysyłam męża z listą do sklepu, kupuje, paragony leżą i nie wysyłam a konkursy się kończą emotka
0 0

slavek

#6785176 Napisano: 01.06.2021 12:46:07
inska napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Czy nie mozna zrobić loterii z czymś zdrowym?

jest knorr+warzywo
a w temacie: najbardziej mnie wkurza brak czasu na granie, wysyłam męża z listą do sklepu, kupuje, paragony leżą i nie wysyłam a konkursy się kończą emotka

myślę, ze to raczej bark organizacji, też tak mam żeby nie było emotka
1 joan 0

antylopia

#6785236 Napisano: 01.06.2021 15:17:10
wkurza mnie przedłużanie konkursow, zmiany w regulaminach. wchodzę sprawdzić czy pojawiły się wyniki a konkurs jeszcze trwa emotka
0 0

ziolko

#6785259 Napisano: 01.06.2021 16:34:12
antylopia napisał(a):

wkurza mnie przedłużanie konkursow, zmiany w regulaminach. wchodzę sprawdzić czy pojawiły się wyniki a konkurs jeszcze trwa emotka

Jeśli nie ma zapisu w regulaminie, że organizator może przedłużyć czas trwania konkursu, to pisz reklamację na bezzasadne przedłużanie terminu. 
0 0

maverick

#6785368 Napisano: 02.06.2021 09:33:30
sprzedawanie rzeczy w dziale: KUPIĘ i odwrotnie oraz dyskusje w wątkach typu MDW lub Paragonyemotka

Gość: awi

#6785528 Napisano: 02.06.2021 19:49:24
superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

sprzedawanie rzeczy w dziale: KUPIĘ i odwrotnie oraz dyskusje w wątkach typu MDW lub Paragony emotka

I szukanie paragonów na promocje, ktore sa w zamknietym watku  emotka
Bo niby wszyscy wiedza jaki regulaminowy zakup ma byc  emotka

Jest jakiś zamknięty watek? Dla znajomych królika?
1 kumulacja 0

@gnieszk@

#6785530 Napisano: 02.06.2021 20:10:29
awi napisał(a):

superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

sprzedawanie rzeczy w dziale: KUPIĘ i odwrotnie oraz dyskusje w wątkach typu MDW lub Paragony emotka

I szukanie paragonów na promocje, ktore sa w zamknietym watku  emotka
Bo niby wszyscy wiedza jaki regulaminowy zakup ma byc  emotka

Jest jakiś zamknięty watek? Dla znajomych królika?

Chodzi o Zapowiedzi konkursów.