Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jestemnowa

#7375544 Napisano: 19.07.2026 10:51:57
martostarek napisał(a):

Nie mogę znaleźć, może już była o tym dyskusja. Loteria M&Ms ma podpięty zły regulamin, prawda? Mowa o losowaniach, a są bramki 🫣

Losowania są no chyba ,że jest równolegle druga loteria ( daj link do tej z bramkami 😉 )
0 0

martostarek

#7375545 Napisano: 19.07.2026 10:53:55
Jestemnowa napisał(a):

Losowania są no chyba ,że jest równolegle druga loteria ( daj link do tej z bramkami 😉 )

Dostałam wiadomość o wygranej chwilę po wysłaniu zgłoszenia.
0 0

Jestemnowa

#7375546 Napisano: 19.07.2026 10:55:07
martostarek napisał(a):

Dostałam wiadomość o wygranej chwilę po wysłaniu zgłoszenia.

A jaką nagrodę wygralaś ?
0 0

martostarek

#7375569 Napisano: 19.07.2026 12:25:21
Jestemnowa napisał(a):

A jaką nagrodę wygralaś ?

Dodatkowa - zestaw. Biorę pod uwagę poprzedni bałagan w konkursach Brandcomm, tam nie raz były podpięte stare i nieaktualne regulaminy. Wygrałam chwilę po rejestracji paragonu. Jestem pewna, że są bramki.
0 0

Jestemnowa

#7375579 Napisano: 19.07.2026 12:59:08
martostarek napisał(a):

Dodatkowa - zestaw. Biorę pod uwagę poprzedni bałagan w konkursach Brandcomm, tam nie raz były podpięte stare i nieaktualne regulaminy. Wygrałam chwilę po rejestracji paragonu. Jestem pewna, że są bramki.

Nie  to nie bramki 😉poprostu trafiłaś tak akurat jak wysłali info z losowania
0 0

as32572

#7375582 Napisano: 19.07.2026 13:09:48
martostarek napisał(a):

A nie jest to może wygrana za poprzedni tydzień? czy to był jedyny paragon jaki zgłosiłas?
0 0

martostarek

#7375585 Napisano: 19.07.2026 13:22:30
as32572 napisał(a):

A nie jest to może wygrana za poprzedni tydzień? czy to był jedyny paragon jaki zgłosiłas?

0 0

bandit

#7375587 Napisano: 19.07.2026 13:41:55
segafredo -> błąd podczas wysyłania waidomości ?
przechodzi Wam formularz ?
0 0

Agnes

#7375603 Napisano: 19.07.2026 15:28:31
martostarek napisał(a):

Ja rozumiem to tak że są bramki na te zestawy a nagrody główne będą losowane wśród tych co nie wygrali w bramkach ( można wygrać tylko jedna nagrodę) 
Dobrze pisze czy nie ?
0 0

pipistrello

#7375613 Napisano: 19.07.2026 15:56:08
Agnes napisał(a):

Ja rozumiem to tak że są bramki na te zestawy a nagrody główne będą losowane wśród tych co nie wygrali w bramkach ( można wygrać tylko jedna nagrodę) 
Dobrze pisze czy nie ?

Jeśli chodzi o loterię Epicki weekend z M&M’s,  to wysłałam jedno zgłoszenie do loterii 6 lipca, a dzisiaj dostałam powiadomienie o wygranej - zestaw. Więc moim zdaniem to raczej nie bramki.
0 0

tad_pole

#7375626 Napisano: 19.07.2026 16:43:32
fan-mandaryny napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u nas chodzi o problem z danymi konta emotka
u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

u mnie to samo, a mam numer podany w profilu emotka

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

Odpisali Wam coś w tej sprawie??
0 0

tad_pole

#7375627 Napisano: 19.07.2026 16:46:10
Kto wygrał grilla w konkursie Kasztelan Biedronka? Mam pytanie 🙂
0 0

pioge7

#7375634 Napisano: 19.07.2026 17:20:49
tad_pole napisał(a):

Kto wygrał grilla w konkursie Kasztelan Biedronka? Mam pytanie 🙂

ja, słucham emotka
0 0

as32572

#7375635 Napisano: 19.07.2026 17:22:24
Czy formularz Coli w Dino wyłączyli o dzień za wcześnie? Nie mogę wysłać zgłoszenia od południa.
0 0

visserarthur

#7375636 Napisano: 19.07.2026 17:28:43
as32572 napisał(a):

Czy formularz Coli w Dino wyłączyli o dzień za wcześnie? Nie mogę wysłać zgłoszenia od południa.

Działa- przed chwilą sprawdziłem. Może paragon za duży?
0 0

fan-mandaryny

#7375644 Napisano: 19.07.2026 17:58:53
tad_pole napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałam zgłoszenie bez problemu. Robiłam według instrukcji z posta rudzixon. Korzystam też z vpn, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Może spróbuj wyczyścić ciasteczka?

u zony nie ma telefonu i jest problem na moim koncie kiedys widcznie wprowadziłem i jest ok

Chodzi o to, że jak ktoś kiedyś nie wpisał numeru telefonu, to teraz jest komunikat o konieczności dodania tego numeru. Problem pojawia się z tym, że system potwierdzenia wprowadzenia numeru nie działa, a jest wymagany przy okazji wysłania zgłoszenia. Po co oni mieszają? W chwili obecnej opcja edycji jest zablokowana z poziomu "profilu" konta.

U mnie z kolei pojawia się komunikat: "Przekroczono maksymalną liczbę wiadomości telefonicznych na godzinę. Odczekaj kilka minut i spróbuj ponownie". próbowalam już ze 100 razy i nadal to samo...

Chyba nie uda nam się wysłać i trzeba do nich napisać :/ Macie pod ręką ich maila?

Ja nie wysyłałem formularzem, bo to nie jest dobry pomysł. Konkursem zajmuje się agencja reklamowa, a nie wielka firma. Dołączyłem opis problemu i treść zgłoszenia wraz z paragonem na adresy pelargos@pelargos.com.pl , everydayme@pelargos.com.pl . Załączyłem screeny o awarii. Wyróbcie się w czasie z tymi mailami.

Nic a nic. Może ten adres e-mail już nie jest aktywny. Ja na poczcie nie otrzymałem zwrotu („twardego odbicia”), więc serwer poczty adresata raczej przyjął mojego maila. To będą jaja, jak oni przestali używać i będą chcieli tylko kontaktu przez formularz. Oni zawsze się ociągają. Ciekawe co tym razem wymodzą.
0 0

fryz

#7375667 Napisano: 19.07.2026 19:48:30

tad_pole napisał(a):

tad_pole napisał(a):

fryz napisał(a):

tad_pole napisał(a):

bandit napisał(a):

marla napisał(a):

Nic a nic. Może ten adres e-mail już nie jest aktywny. Ja na poczcie nie otrzymałem zwrotu („twardego odbicia”), więc serwer poczty adresata raczej przyjął mojego maila. To będą jaja, jak oni przestali używać i będą chcieli tylko kontaktu przez formularz. Oni zawsze się ociągają. Ciekawe co tym razem wymodzą.

Ja dostałam odpowiedź z formularza z próbą pomocy - nie udało się, to napisali żeby pisać maila. Na maila już nikt nie odpisał.
0 0

michalina0085

#7375676 Napisano: 19.07.2026 20:10:19
[quote=Ja, słucham?
tad_pole]Kto wygrał grilla w konkursie Kasztelan Biedronka? Mam pytanie 🙂
0 0

notta

#7375691 Napisano: 19.07.2026 21:10:01
lorenz już strona padła?
0 0

29renata

#7375695 Napisano: 19.07.2026 21:22:39