Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#7382705 Napisano: dzisiaj o 14:20:09
rufus napisał(a):

Ciekawe. U mnie tez mam paragony opisane jako tchibo i takimi wygralem ale jeszcze nie ma weryfikacji, nie ma mnie na liście
Przezornie dałem zdjecie paragonu z Eduscho w tle i mam nadzieje ze nie bede musial biegac do sklepuemotka

Ja tak samo.
Co nie znaczy, że im się pomysł spodoba. emotka

Sytuacja

#7382708 Napisano: dzisiaj o 14:24:42
Dobra ja się poddaje Kaufland odpisał że tak to kawa eduscho agencja odp że nie zaakceptują bo nie ma na paragonie RZECZYWISTEJ ADNOTACJI że to eduscho cyrk 🤣
0 0

zielonaszpilka

#7382711 Napisano: dzisiaj o 14:27:01
Sytuacja napisał(a):

Dobra ja się poddaje Kaufland odpisał że tak to kawa eduscho agencja odp że nie zaakceptują bo nie ma na paragonie RZECZYWISTEJ ADNOTACJI że to eduscho cyrk 🤣

Trzeba pisać do sponsora, żeby zrobili porządek z agencją organizująca loterię, bo to jakieś żarty, żeby latać po pieczątke przy opisie TchiboFamily.

kachakacha

#7382725 Napisano: dzisiaj o 14:37:30
W Dino opis "Kawa mielona Family".
Swoją drogą, to mieli takie małe kawy rozpuszczalne z napisem na opakowaniu Tchibo Eduscho.
0 0

Madzix67

#7382730 Napisano: dzisiaj o 14:43:19
kachakacha napisał(a):

W Dino opis "Kawa mielona Family".
Swoją drogą, to mieli takie małe kawy rozpuszczalne z napisem na opakowaniu Tchibo Eduscho.

Ta rozpuszczalna też ma opis Family emotka  ja wbiłam 3 paragony, jeden z Kaufa, drugi z Biedry (też opis Tchibo Family) i 3 właśnie z Dino, dla mnie wszystkie miały opis legit...no cóż emotka
0 0

visserarthur

#7382736 Napisano: dzisiaj o 14:50:18
zielonaszpilka napisał(a):

Trzeba pisać do sponsora, żeby zrobili porządek z agencją organizująca loterię, bo to jakieś żarty, żeby latać po pieczątke przy opisie TchiboFamily.

Jeśli to ta sama agencja, która robiła zwroty Milka w Biedronce, to ich trzeba bombardować na różne maile, komentarz na ich fb też się przyda. Odrzucali zgłoszenia bez napisu Milka na paragonie, ale później jednak zweryfikowali pozytywnie 😂

kasiulaa

#7382759 Napisano: dzisiaj o 16:39:34
Gdzie kupie kawę Tchibo eduscho ziarnistą z dobrze opisanym paragonem?
0 0

gregory04

#7382761 Napisano: dzisiaj o 16:43:36
Czy kartą podarunkową do Lidla można płacić na kasach samoobsługowych? Chodzi mi o tą plastikową.
0 0

atyde25

#7382762 Napisano: dzisiaj o 16:45:11
Ja mam ze wszystkich sklepów Tchibo .Nawet z Biedry ,nie mają w system jeszcze Eduscho wprowadzone bo to Tchibo było pewnie ponad 30 lat. Trzeba gdzieś wyżej uderzyć bo to kpina.
0 0

atyde25

#7382763 Napisano: dzisiaj o 16:46:11
Marka Tchibo jest obecna w Polsce od czerwca 1992 roku, kiedy to oficjalnie zarejestrowano jej działalność. I nagle sobie wymyślili zmianę nazwy i robią z nas kretynów.
0 0

Yolobolo

#7382766 Napisano: dzisiaj o 16:48:33
gregory04 napisał(a):

Czy kartą podarunkową do Lidla można płacić na kasach samoobsługowych? Chodzi mi o tą plastikową.

ostatnio płaciłem taką z konkursu Milka-Lidl i bez problemu przeszło
1 gregory04 0

8igora9

#7382767 Napisano: dzisiaj o 16:48:57
kasiulaa napisał(a):

Gdzie kupie kawę Tchibo eduscho ziarnistą z dobrze opisanym paragonem?

kupiłam kilogramowa ziarnista w Biedronce dobrze opisana.

Zdaje się, że problem z opisami jest w przypadku Eduscho family, a pozostałe Eduscho raczej są normalnie opisane. Już były w przeszłości konkursy z tymi kawami w różnych sklepach i nie przypominam sobie, żeby był jakiś problem z paragonami.
1 kasiulaa 0

atyde25

#7382768 Napisano: dzisiaj o 16:49:41
Pozatrudniali młokosów co nawet nie stali wiekowo koło 34 lat. A w planach nawet rodziców wtedy nie byli. Ale ja nie wygrałam za was się zdenerwowałam emotka
0 0

gregory04

#7382769 Napisano: dzisiaj o 16:54:49
Yolobolo napisał(a):

ostatnio płaciłem taką z konkursu Milka-Lidl i bez problemu przeszło

A wiesz może jak to jest z tymi elektronicznymi bonami? Kiedyś można było płacić, potem zablokowali taką możliwość a teraz to nie wiem…
0 0