Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7382840 Napisano: dzisiaj o 21:23:41
I była dyskusion czy ktoś kupował za nie inne pridukty a nie kawy Nescafe i czy może sprawdzić czy przechodzą te vouchery.
Ja nie chce teraz kupować kaw więc nie będę tego na biegu sprawdzać. Jak termin do końca roku na wydanie.
0 0

atyde25

#7382844 Napisano: dzisiaj o 21:29:17
Ja już mam dość tych voucherów ,zwrotów eco butli i puszek .Dość sklepów ,promocji ,upału i wszystkiego ..Łeb mi pęka jak o tym wszystkim myślę. I nic nie piję by była jasność:P Cola,woda i inne gazowane .Nawet burny źle znoszę. I jedna kawa z rana dlatego nie chcę nowych słoików.
0 0

InkaR

#7382845 Napisano: dzisiaj o 21:29:54
atyde25 napisał(a):

I była dyskusion czy ktoś kupował za nie inne pridukty a nie kawy Nescafe i czy może sprawdzić czy przechodzą te vouchery.
Ja nie chce teraz kupować kaw więc nie będę tego na biegu sprawdzać. Jak termin do końca roku na wydanie.

Miałam kawy i inne rzeczy. Voucherów na kwotę wyższa niz kawy. Odjęło sie z kawy z pozostałych rzeczy nie

InkaR

#7382846 Napisano: dzisiaj o 21:31:43
maverick napisał(a):

Swoją drogą, to w tym Żywcu zajeb.iscie szybko czytają, zgłoszenia z całego tygodnia, etap do wczoraj do 23:59, a dziś już wyniki i @ 😂🧐🤔🤨

Mi sie podoba jak nagradzają moje odpowiedzi:) mogą tak czytać kolejne 😂😂😂
0 0

rudzixon

#7382849 Napisano: dzisiaj o 21:44:35
InkaR napisał(a):

Mi sie podoba jak nagradzają moje odpowiedzi:) mogą tak czytać kolejne 😂😂😂

Ja też nie mam nic przeciwko emotka
szkoda, ze konkurs już się kończy....
1 InkaR 0

sledzik860

#7382850 Napisano: dzisiaj o 21:49:11
Tchibo organizuje Advalue - ta agencja powinna zniknąć chyba z rynku, mnie osobiście odechciewa się w cokolwiek u nich grać, nie dość, że trzeba użerać się o pieczątki po sklepach do paragonów z oczywistym opisem zakupionego produktu, to jeszcze czekać u nich 3 kwartały na wypłatę nagrody. Dno.
0 0

visserarthur

#7382852 Napisano: dzisiaj o 21:53:57
atyde25 napisał(a):

Sytuacja napisała wyżej ,że oprócz kawy kupiła inne produkty i zapłaciła tymi voucherami Nescafe i dopłaciła 1 zeta za zakupy .Kapewu ahhahhah

Osoba dwa miesiące na forum, może to kolejne wcielenia pewnej osoby… a może miała niebywałe szczęście, bo mi innych zakupów nie odjęło 😁
1 InkaR 0

@gnieszk@

#7382854 Napisano: dzisiaj o 21:59:39
visserarthur napisał(a):

Osoba dwa miesiące na forum, może to kolejne wcielenia pewnej osoby… a może miała niebywałe szczęście, bo mi innych zakupów nie odjęło 😁

Dokładnie tak. Vouchery rabatują wyłącznie Nescafe.

stefania7

#7382856 Napisano: dzisiaj o 22:10:58
@gnieszk@ napisał(a):

Dokładnie tak. Vouchery rabatują wyłącznie Nescafe.

U mnie zrabatowało różne produkty. Vouchery miałam w sumie na 65, kawy za ponad 70, a na paragonie zrabatowało kawę za 35 i reszta poszła na inne pozycje. Ale w samej kawie przekroczyłam wartość voucherów, więc może wtedy nie ma znaczenia, z których pozycji odejmuje?
0 0

8igora9

#7382859 Napisano: dzisiaj o 22:20:35
MDL napisał(a):

Czy może być inna niż family? Z opisy i regulaminu wychodzi, że tak, ale z tytułu konkursu niekoniecznie i w przykładowych produktach mamy tylko family i zaczęłam się zastanawiać 🙉

Jak na moje dowolna kawa Eduscho to DOWOLNA kawa Eduscho, a przykładowy produkt to PRZYKŁADOWY produkt. emotka

A bo to pierwszy raz, kiedy w konkursie/loterii promują nowy, konkretny produkt, lecz jednocześnie można kupić inny, dowolny produkt danej marki?
0 0