Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

radziosny

#7385634 Napisano: dzisiaj o 11:05:18
NowyAleStary napisał(a):

Ale żeby nie było - też regularnie przegrywamemotka , po prostu nie widzę tu żadnej zależności, oprócz takiej, że konkursy to też ogromna konkurencja i dużo szczęścia - czasem się wygrywa główną a czasem nic, ale dane wciąż te same

To ja w takim razie mam 5 lat pecha.. lub za słaby jestem przy takiej konkurencji emotka
0 0

let_the_sun_shine

#7385637 Napisano: dzisiaj o 11:09:53
magie1982 napisał(a):

Pięknie nacięta się na Łowicz w Biedronce. Właśnie chciałam pisać zgłoszenie...

O, to nie jestem sama! Byłam pewna, że do 18.08 jest czas, tak sobie zapisałam  emotka
0 0

makra

#7385638 Napisano: dzisiaj o 11:11:23
ewikewikk napisał(a):

Ja tak samo. Już tak cudują, że ręce opadają...

Ja z datą. Myślałam że do 18 a w regulaminie że do 17 emotka
0 0

kufel98

#7385646 Napisano: dzisiaj o 11:28:00
mrmax napisał(a):

mają mają, lepsze zgłoszenia z sosera na stare dane poszly w kosz, a byle co na inną osobę cudownie wybrane emotka , dlatego życzę im jak najmniej akcji

Skąd to przypuszczenie? Jest opublikowana lista zwycięzców, treść nagrodzonych prac albo jakiś inny punkt odniesienia?
0 0

Maczupikczu

#7385651 Napisano: dzisiaj o 11:31:44
makra napisał(a):

Ja z datą. Myślałam że do 18 a w regulaminie że do 17 emotka

W regulaminie do 10.08 emotka
0 0

as32572

#7385652 Napisano: dzisiaj o 11:34:51
Czy akceptują już w loterii Eduscho paragony z Biedronki opisane KawMielTchiboFam500g, czy nadal się upierają na pieczątkę?
0 0

Maczupikczu

#7385656 Napisano: dzisiaj o 11:44:35
kufel98 napisał(a):

Skąd to przypuszczenie? Jest opublikowana lista zwycięzców, treść nagrodzonych prac albo jakiś inny punkt odniesienia?

Wszystko to spekulacje i przypuszczenia emotka  Myślę, ze mało kto zdaje sobie sprawę ile zgłoszeń dostaje agencja na konkurs.
Zadałabym raczej pytanie czy ktoś to w ogóle czyta emotka
A skoro nie, lub tylko częściowo to statystyka odkrywa tu kluczowa rolę.
1 radziosny 0

adamo86

#7385659 Napisano: dzisiaj o 11:48:20
Maczupikczu napisał(a):

Wszystko to spekulacje i przypuszczenia emotka  Myślę, ze mało kto zdaje sobie sprawę ile zgłoszeń dostaje agencja na konkurs.
Zadałabym raczej pytanie czy ktoś to w ogóle czyta emotka
A skoro nie, lub tylko częściowo to statystyka odkrywa tu kluczowa rolę.

Chyba ktoś to pisał na podstawie swoich zgłoszeń.
To lepsze nic nie wygrało, a gorsze wygrało.
Ale to zawsze subiektywna ocena piszącego, a nie szanownego JURY  emotka
1 radziosny 0

endrjuen

#7385660 Napisano: dzisiaj o 11:48:59
eli75 napisał(a):

Tak, informują o negatywnej weryfikacji, kiedyś załączyłam zły paragon i dostałam od nich taką informacje, ale pozwolili mi dosłać prawidłowy i nagrodę finalnie wydali. Jak wypełniasz Formularz Laureata to dostajesz potwierdzenie na maila o przyjęciu zgłoszenia, jak go nie dostałeś, to pewnie nie przeszedł. Najlepiej napisz do nich, bo nagrody już wysyłali, nie wiem czy wszystkie, ale ja dostałam.

Dziękuję ci za odpowiedź. Potwierdzenie przyjęcia formularza dostałem i nie ma negatywnej weryfikacji, ale wysyłki też nie. Odezwę się do nich. Dzięki!
0 0

Maczupikczu

#7385666 Napisano: dzisiaj o 11:57:12
adamo86 napisał(a):

Chyba ktoś to pisał na podstawie swoich zgłoszeń.
To lepsze nic nie wygrało, a gorsze wygrało.
Ale to zawsze subiektywna ocena piszącego, a nie szanownego JURY  emotka

Ja akurat uważam, ze moje nazwisko jest wykluczone z wyboru emotka  W nowych agencjach wygrywam główne nagrody regularnie, w Smolarze nie potrafię wygrać nawet na 1000 zgłoszeń. 
Ale wiem, że gusta bywają naprawdę różne i nawet mój potrafi się zmienić dla razy w ciagu jednego dnia emotka
Wymieniam się z zaufanymi forumowiczami nagrodzonymi pracami, wiem co mniej więcej wygrywa i każdy twierdzi, że stworzył arcydzieło lepsze od innych.
1 radziosny 0