Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#7387160 Napisano: dzisiaj o 15:17:57
rainbowdash napisał(a):

MDL napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Finish kupujemy kapsułki, czy komuś zaliczyli pozytywnie tabletki do zmywarki jako kapsułki??

Tak głośno myślę, tabletka to nie kapsułka?🙉 zakup przede mną, nie pomyślałabym

Nie. Jest rozróżnienie handlowe niestety. Kapsułka jak mniemam ma choć trochę płynu w środku a tabletka to taki proszek

to ja zawsze kapsułki używałam nawet bez konkursu
0 0

misiamarysia

#7387164 Napisano: dzisiaj o 15:29:48
agakaz2 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

MDL napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Finish kupujemy kapsułki, czy komuś zaliczyli pozytywnie tabletki do zmywarki jako kapsułki??

Nie. Jest rozróżnienie handlowe niestety. Kapsułka jak mniemam ma choć trochę płynu w środku a tabletka to taki proszek

No ja właśnie zgłosiłam te tabletki. Zapłaciłam 122 zł. Nawet mi do głowy nie przyszło, że to co innego.  emotka
0 0

paulina-t3

#7387169 Napisano: dzisiaj o 15:43:53
Czy Pepsi Energylandia Biedronka były lub będą rezerwy ?

Czy nescafe z biedronki była główna? 

Robię porządek w paragonach 😅
0 0

karoxxa

#7387173 Napisano: dzisiaj o 16:10:13
Czy ja oszalałam? Brałam udzial w Miłosławie pare dni temu i nigdzie nie widze takiego konka. Jest jeden owszem, ale zgłoszenia tam są od dziś do któregoś tam września. Ja w kalendarzu mam zapisane wyniki ze do 31 sierpnia powinny byc z tego co ja pisalam, wiec widocznie czytałam regulamin tego konka. Co jest kurde.
0 0

as32572

#7387179 Napisano: dzisiaj o 16:15:17
karoxxa napisał(a):

Czy ja oszalałam? Brałam udzial w Miłosławie pare dni temu i nigdzie nie widze takiego konka. Jest jeden owszem, ale zgłoszenia tam są od dziś do któregoś tam września. Ja w kalendarzu mam zapisane wyniki ze do 31 sierpnia powinny byc z tego co ja pisalam, wiec widocznie czytałam regulamin tego konka. Co jest kurde.

przecież jest w bazie, jako zakończony konkurs
0 0

karoxxa

#7387182 Napisano: dzisiaj o 16:17:24
as32572 napisał(a):

przecież jest w bazie, jako zakończony konkurs

Ok juz mam dzieki
0 0

ale_sie_wkrecilas

#7387187 Napisano: dzisiaj o 16:33:00
Czy w Kropce można podać dane i numer konta osoby z rodziny? Ja nie mam w PKO i chętnie oddam wygrane siostrze.
0 0

AgnieszkaNie

#7387189 Napisano: dzisiaj o 16:36:30
misiamarysia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

MDL napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

No ja właśnie zgłosiłam te tabletki. Zapłaciłam 122 zł. Nawet mi do głowy nie przyszło, że to co innego.  emotka

Piąteczka 😅
Ja kupiłam też kapsułki , a do loterii E kupiłam płyny do płukania zamiast do prania emotka

magie1982

#7387190 Napisano: dzisiaj o 16:37:23
ale_sie_wkrecilas napisał(a):

Czy w Kropce można podać dane i numer konta osoby z rodziny? Ja nie mam w PKO i chętnie oddam wygrane siostrze.

Ja podałam mamy. Kasa na drugi dzień przyszła.

makra

#7387197 Napisano: dzisiaj o 16:57:08
Wiecie czym wysyłają nagrody z przywilej Żywiecki ? Jakim kurierem ?
0 0

ramaja

#7387211 Napisano: dzisiaj o 17:42:31
Do wszystkich którzy dostali potłuczone miseczki a pisali do agencji w tej sprawie  z konkursu ciao Italia monini ,informacja od agency że paczka została nadana dzisiaj dpd

anialistopad

#7387222 Napisano: dzisiaj o 18:02:44
ramaja napisał(a):

Do wszystkich którzy dostali potłuczone miseczki a pisali do agencji w tej sprawie  z konkursu ciao Italia monini ,informacja od agency że paczka została nadana dzisiaj dpd

A ja wyrzucilam miseczki zamiast zdjecie zeobiv i napisac do nich. Jakies zacmienie mialam umyslu i nie pomyslalam 🙀
0 0

nanajka81

#7387226 Napisano: dzisiaj o 18:10:37
makra napisał(a):

Wiecie czym wysyłają nagrody z przywilej Żywiecki ? Jakim kurierem ?

inpost
0 0

isiulka

#7387239 Napisano: dzisiaj o 18:55:54
Wszystkie te los mejoresowo konkursy rozwiązane?
0 0