Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

caramela

#7386810 Napisano: dzisiaj o 21:18:51
Kropka - jak to się w ogóle gra? Mam z 80 kropek i tak jakoś tylko je zbieram 😅
0 0

lilichilimili

#7386817 Napisano: dzisiaj o 22:12:00
Czy są u was dostępne Kinder niespodzianki te z Colorbots? Ja byłam w kilku sklepach i albo nie ma w ogóle jajek, albo są z innej serii 😔 bo zastanawiam się czy to musi być to konkretne jajko czy po prostu dowolne Kinder.
0 0

Diana02

#7386818 Napisano: dzisiaj o 22:19:03
lilichilimili napisał(a):

Czy są u was dostępne Kinder niespodzianki te z Colorbots? Ja byłam w kilku sklepach i albo nie ma w ogóle jajek, albo są z innej serii 😔 bo zastanawiam się czy to musi być to konkretne jajko czy po prostu dowolne Kinder.

chyba mogą być dowolne, ale u nas są tylko z Colorbots, mamy już całą serię bo młoda jest fanem, a wolałbym coś innego... 🙈

Diana02

#7386819 Napisano: dzisiaj o 22:19:22
caramela napisał(a):

Kropka - jak to się w ogóle gra? Mam z 80 kropek i tak jakoś tylko je zbieram 😅

ja mam 232 i nie wiem po co zbieram w sumie 😂😂
0 0

lasiglasty

#7386820 Napisano: dzisiaj o 22:20:26

Nad czym tu się zastanawiać jak regulamin mówi jasno, że dowolne: 

Konkurs prowadzony jest w oparciu o zakup produktów oznaczonych znakiem towarowym Kinder® Niespodzianka 20 g (dalej „Produkt promocyjny”). Zakup Produktu promocyjnego upoważniający do udziału w Konkursie powinien być dokonany w dowolnym punkcie handlowym lub sklepie internetowym prowadzącym sprzedaż na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.

lilichilimili

#7386821 Napisano: dzisiaj o 22:23:28
lasiglasty napisał(a):

Nad czym tu się zastanawiać jak regulamin mówi jasno, że dowolne: 

Na stronie konkursu podane jest zdj produktu promocyjnego i to jest właśnie jajko z serii Colorbots tylko, dlatego się zastanawiam.
0 0

lasiglasty

#7386824 Napisano: dzisiaj o 22:35:34

Na stronie konkursu podane jest zdj produktu promocyjnego i to jest właśnie jajko z serii Colorbots tylko, dlatego się zastanawiam.

Wiążący jest zawsze regulamin, który nakazuje zakup Kinder Niespodzianki 20 g bez specyfikacji. Zresztą i tak nie są w stanie tego zweryfikować, bo tam jest ten sam kod EAN.
0 0

Diana02

#7386825 Napisano: dzisiaj o 22:36:29

na paragonie i tak jest tylko
Jajo niespodzianka 20g  emotka
0 0

lilichilimili

#7386829 Napisano: dzisiaj o 22:53:56
No właśnie ja mam na paragonie jajko nazwa serii i jest to inna niż ta konkursowa i 20 g. Więc akurat w przypadku tego paragonu widać, że to nie z tej serii. Trudno najwyżej jak nic nie wygram to będę mogła zrzucić winę na opis, a nie na mój talent artystyczny 😅
0 0