Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#5830308 Napisano: 26.02.2014 13:18:05
a ja liczyłam się z tym że pokażą zdjęcia które wygrały, pewnie wiele osób na to liczyło i wstrzymywało się z granie w I etapie by popatrzeć co się podoba komisji.
0 0

mgrzel

#5830321 Napisano: 26.02.2014 13:25:22
tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Widzę wyniki z PS3, kto od Nas został właścicielem Citroena??
Komu można gratulować??

Niestety,nie mnie emotka tylko subskrypcja.Ciekawa jestem ile było zgłoszeń. emotka

Nieraz wygrywałam w dość poważnych konkursach fotograficznych, byłam przekonana że ze zgłoszeniem wspięłam się na wyżyny własnej inwencji. Nie liczyłam na auto, bo wiadomo że tak łatwo nie ma, ale ogólnie na COŚ. a tu taki klops, nawet subskrypcji emotka Ciężki konkurs...

Ja też zrealizowałam pomysł i wydawało mi się, że dałam z siebie wszystko a tu WIELKIE NIC... No nic nadal jesteśmy w grze, więc trzeba uruchomić mózgownicę emotka
0 0

isiulka

#5830328 Napisano: 26.02.2014 13:38:25
mgrzel napisał(a):

tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Komu można gratulować??

Niestety,nie mnie emotka tylko subskrypcja.Ciekawa jestem ile było zgłoszeń. emotka

Nieraz wygrywałam w dość poważnych konkursach fotograficznych, byłam przekonana że ze zgłoszeniem wspięłam się na wyżyny własnej inwencji. Nie liczyłam na auto, bo wiadomo że tak łatwo nie ma, ale ogólnie na COŚ. a tu taki klops, nawet subskrypcji emotka Ciężki konkurs...

Ja też zrealizowałam pomysł i wydawało mi się, że dałam z siebie wszystko a tu WIELKIE NIC... No nic nadal jesteśmy w grze, więc trzeba uruchomić mózgownicę emotka

Z tego co ludzie piszą to ten konkurs ma masakryczną popularność wsród fanów ps3. A myślałam, że jestem w mniejszości emotka
0 0

isiulka

#5830330 Napisano: 26.02.2014 13:39:23
A jak się kupi raz to można posłać więcej zgłoszeń? czy jeden paragon=jedno zgłoszenie?
0 0

Gość: scofield

#5830333 Napisano: 26.02.2014 13:45:08
isiulka napisał(a):

mgrzel napisał(a):

tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Komu można gratulować??

Z tego co ludzie piszą to ten konkurs ma masakryczną popularność wsród fanów ps3. A myślałam, że jestem w mniejszości emotka

hehe ja tez myslalem ze cos fajnego wyszlo a tu nic emotka a swoja droga zdjecie + opis wysylaliscie czy linki do youtuba itp ???
0 0

#5830336 Napisano: 26.02.2014 13:51:01
isiulka napisał(a):

A jak się kupi raz to można posłać więcej zgłoszeń? czy jeden paragon=jedno zgłoszenie?

1 edycja jedno zgloszenie, analogicznie od ktorego tygodnia zacznie sie gre o tyle mniej szans sie ma ...
0 0

mgrzel

#5830339 Napisano: 26.02.2014 13:55:10
scofield napisał(a):

isiulka napisał(a):

mgrzel napisał(a):

tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Komu można gratulować??

hehe ja tez myslalem ze cos fajnego wyszlo a tu nic emotka a swoja droga zdjecie + opis wysylaliscie czy linki do youtuba itp ???

Ja wysłałam zdjęcie + opis. Linków mieli nie brać pod uwagę a czy stało się inaczej to nie wiem. Ogólnie jestem rozczarowana, bo wydawało mi się, że odwaliłam kawał dobrej roboty, a chwilowo nie mam nowego pomysłu.
0 0

montezuma

#5830360 Napisano: 26.02.2014 14:35:48
PS3
Dostałem odpowiedz od organizatora - nie przewidują publikacji nagrodzonych prac (przynajmniej w tej chwili)
0 0

isiulka

#5830361 Napisano: 26.02.2014 14:38:21
Może mi ktoś napisać na pw ile zapłaciliście za ps3? jak ktoś da znać jeszcze w jakim sklepie to juz całkiem będę w niebie emotka
0 0

#5830366 Napisano: 26.02.2014 14:44:54
montezuma napisał(a):

PS3
Dostałem odpowiedz od organizatora - nie przewidują publikacji nagrodzonych prac (przynajmniej w tej chwili)

masz adres mail do nich?
0 0

monikar

#5830367 Napisano: 26.02.2014 14:46:43
montezuma napisał(a):

PS3

a szkoda...mam nadzieję, że nie nagrodzili prezentacji... emotka
0 0

montezuma

#5830385 Napisano: 26.02.2014 15:16:45
scofield napisał(a):

montezuma napisał(a):

PS3

masz adres mail do nich?

Jest na stronie:
Info@wielkikonkursps3.pl

Informują z innego - przed @ jest noreply
0 0

Gość: Anonima

#5830389 Napisano: 26.02.2014 15:17:53
zmienie temat, czy orientuje sie ktos jak w skrocie wyglada regulamin najblizszej licytacji 9 marca w Tulipanie w Łodzi? zastanawiam sie czy jest sens brac udzial, czy raczej trzeba miec lacznie paragony na kilka tysiecy zl by moc cokolwiek wylicytowac? W sumie nawet nie wiem jakie nagrody maja byc, na stronie nic nie ma, a w tulipanie jeszcze nie bylam.
0 0

notta

#5830398 Napisano: 26.02.2014 15:27:28
monikar napisał(a):

montezuma napisał(a):

PS3

a szkoda...mam nadzieję, że nie nagrodzili prezentacji... emotka

było już wcześniej info że:
Witam,
Komisja będzie oceniać nadesłane prace zgodnie z regulaminem – filmy oraz prezentacje nie będące zdjęciem nie będą brane pod uwagę
Pozdrawiam
0 0

dede

#5830402 Napisano: 26.02.2014 15:29:50
W konku Jogobelli widzę deszcz fotomontaży Ciekawe jak będą to oceniać bo w końcu takie "budowle" nie przyczyniaja się zbytnio do wzrostu sprzedaży emotka
0 0

zezowaty_kot

#5830405 Napisano: 26.02.2014 15:31:58
dede napisał(a):

W konku Jogobelli widzę deszcz fotomontaży Ciekawe jak będą to oceniać bo w końcu takie "budowle" nie przyczyniaja się zbytnio do wzrostu sprzedaży emotka

Podobno mają weryfikować paragony. Podobno.
0 0

dede

#5830423 Napisano: 26.02.2014 15:51:55
W sumie powinni żeby były równe szanse Wiele osób ma zapewne jeszcze kubki z poprzedniego jogo budowania choć przyznam że też zatęskniłam za kubkami które wyrzuciłam po wcześniejszym konkursie kiedy zobaczyłam że jest nowy. Zobaczymy jak to będzie emotka
0 0

aendrius1

#5830425 Napisano: 26.02.2014 15:52:30
Czy informowali już z Rossmanna ze Skarbu z krzyżówki walentynkowej??Dużo zestawów kosmetyków tam było. emotka
0 0

kalka

#5830426 Napisano: 26.02.2014 15:52:33
mgrzel napisał(a):

scofield napisał(a):

isiulka napisał(a):

mgrzel napisał(a):

tulipanka napisał(a):

aga67 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Komu można gratulować??

Ja wysłałam zdjęcie + opis. Linków mieli nie brać pod uwagę a czy stało się inaczej to nie wiem. Ogólnie jestem rozczarowana, bo wydawało mi się, że odwaliłam kawał dobrej roboty, a chwilowo nie mam nowego pomysłu.

Nie brałam udziału w tym konku (bo z reguły nie biorę w konkach foto), ale mam kilku znajonych konkursowiczów, w tym zawodowego fotografa, którzy robią super foty i wygrywają, a teraz jeste w szoku emotka !
Pierwszy etap i nikt ani z forum , ani nikt z moich grających tam znajomych nie wygrał żadnej z 10 nagród. Trochę dziwny ten konkurs. Zaleciało mi mysiorkami emotka
0 0

assal

#5830429 Napisano: 26.02.2014 15:54:04
Jogobella napisała na fb u siebie, że paragony teraz sprawdzą emotka
0 0