Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mahuska

#5846638 Napisano: 07.04.2014 15:14:12
znowu nie widać ostatnich wpisów:/
0 0

isiulka

#5846639 Napisano: 07.04.2014 15:15:15
mia napisał(a):

Czy mam rozumieć, że na intencje Smolara mam nowe startery kupić, bo na stare numery nie wygrywam już, i wtedy będzie wszystko ok?
Trochę to śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. emotka

No i musisz pisać jak mugol, najlepiej z bledami emotka
0 0

edzia3

#5846640 Napisano: 07.04.2014 15:15:26
Czy ma ktoś numer telefonu lub meil do agencji która organizuje loterię Garniera
0 0

mahuska

#5846641 Napisano: 07.04.2014 15:15:35
mia napisał(a):

Czy mam rozumieć, że na intencje Smolara mam nowe startery kupić, bo na stare numery nie wygrywam już, i wtedy będzie wszystko ok?

niekoniecznie... mam to sprawdzone emotka Jak posłali by łaskawie smsy z persila może jakaś wygrana wpadła emotka
0 0

isiulka

#5846642 Napisano: 07.04.2014 15:17:47
Właśnie odkryłam że cierpię na chorobę konkursową. Napisałam posta i zaczęłam zmieniać polskie znaki na zwykłe literki emotka chyba czas na wakacje.
0 0

Gość: arya

#5846643 Napisano: 07.04.2014 15:18:01
mia napisał(a):

Gdybym częściej wygrywała, więcej inwestowałabym w konkursy i grała jeszcze intensywniej. Dlatego kompletnie nie rozumiem przytoczonego rozumowania agencji emotka
0 0

kalka

#5846644 Napisano: 07.04.2014 15:25:00
mahuska napisał(a):

mia napisał(a):

niekoniecznie... mam to sprawdzone emotka Jak posłali by łaskawie smsy z persila może jakaś wygrana wpadła emotka

Też mi się wydaje, że mają inną strategię, startery nie pomagają emotka
Chyba mają inną taktykę rozpoznawania tekstów zawodowych konkursowiczów emotka emotka
0 0

asantesana

#5846650 Napisano: 07.04.2014 15:38:45
Ciekawa jestem, ile przypadkowych osób zobaczyłoby ulotkę w sklepie informująca o konkursie, kupiło ten produkt i posłało zgłoszenie. Czy aby tędy droga Smolarze? Czy topiąc "zawodowych konkursowiczów" samemu nie idzie się na dno? Przeciez konkursowicze to woda na młyn agencji!
0 0

montezuma

#5846652 Napisano: 07.04.2014 15:41:26
kalka napisał(a):

mahuska napisał(a):

mia napisał(a):

Chyba mają inną taktykę rozpoznawania tekstów zawodowych konkursowiczów emotka emotka

Trochę poważniej - ale tylko trochę emotka emotka
Zmiana karty w telefonie to jedno - ale czy istnieje techniczna możliwość, by zlokalizować, skąd wiadomość została wysłana (oczywiście w przybliżeniu)? np. poprzez jaki nadajnik "weszła" do sieci...
Jeśli by tak było (o to trzeba by było pytać informatyków u Operatorów) - to teoretycznie organizatorzy mogliby sobie zbudować "bazę potencjalnych zawodowców" i ich eliminować ... emotka
0 0

isiulka

#5846654 Napisano: 07.04.2014 15:45:13
ejulek59 napisał(a):

"Chcą eliminować zawodowych konkursowiczów..."-ciekawe jakim cudem. "Zawodowiec" ciągle kupuje nowe startery, gra na pół miasta, inwestuje w konkursy tysiące a nie złotówki. Czy oni podstawówkę ukończyli, że nie mają pojęcia o realnym świecie?!
Jeśli już eliminują to takich szaraków, którzy mają max 5 tel w rodzinie(łącznie z rodzicami i dzieckiem), całe dnie spędzają na sensownym napisaniu tekstu. A oni i tak robią lotto, potem odrzut znanych im numerów telefonów-mimo, to nie wyrabiają się z konkursami no bo przecież "segregacja" zajęła im multum czasu emotka

Jest wiele sposobów np.Jak wysyłasz smsa to najnowsze programy dostarczają informację, z jakiego telefonu została wysłana wiadomość, więc jak ktoś ambitnie przekłada starter do tego samego telefonu to widać, że to wszystko od jednej osoby.
0 0

anialistopad

#5846659 Napisano: 07.04.2014 15:49:57
Matko dajcie spokój z tymi bdzurnymi teoriami,gram i wygrywam u smolarka.Od lat ten sam numer telefonu,więc te teorie są bzdetne
0 0

joan

#5846661 Napisano: 07.04.2014 15:52:25
Już nie kombinujcie z tymi nowoczesnymi technologiami - ja starterów nie przekładam, a i tak u nich nie wygrywam emotka
0 0

marzenier

#5846664 Napisano: 07.04.2014 15:53:40
No ale ja Was proszę ...
Przecież to nie agencja szpiegowska tylko reklamowa
Serio???Tyle zachodu ???Myslicie ze oni tak z sami z siebie bedą sobie roboty dodawać ??

Mi to i tak loto emotka Bo ja z tych "szarakow"co to tylko jeden nr telefonu maja emotka
0 0

deva

#5846667 Napisano: 07.04.2014 15:54:37
trzeba się przejechac do innego miasta i stamtąd wysyłac smsa emotka
0 0

Gość: arya

#5846669 Napisano: 07.04.2014 15:55:40
anialistopad napisał(a):

Matko dajcie spokój z tymi bdzurnymi teoriami,gram i wygrywam u smolarka.Od lat ten sam numer telefonu,więc te teorie są bzdetne

Dzięki za ten wpis, bo już miałam zbierać manatki i zostawić konkursy mugolom emotka
0 0

isiulka

#5846670 Napisano: 07.04.2014 15:55:54
joan napisał(a):

Już nie kombinujcie z tymi nowoczesnymi technologiami - ja starterów nie przekładam, a i tak u nich nie wygrywam emotka

emotka U mnie to samo, ale raczej stawiam na rosnącą konkurencje proporcjonalnie do malejącej ilości nagród.
0 0

Gość: loczeq

#5846671 Napisano: 07.04.2014 15:56:13
montezuma napisał(a):

kalka napisał(a):

mahuska napisał(a):

mia napisał(a):

Trochę poważniej - ale tylko trochę emotka emotka
Zmiana karty w telefonie to jedno - ale czy istnieje techniczna możliwość, by zlokalizować, skąd wiadomość została wysłana (oczywiście w przybliżeniu)? np. poprzez jaki nadajnik "weszła" do sieci...
Jeśli by tak było (o to trzeba by było pytać informatyków u Operatorów) - to teoretycznie organizatorzy mogliby sobie zbudować "bazę potencjalnych zawodowców" i ich eliminować ... emotka

Przy smsach prenium mogą mieć taką umowę z pośrednikiem że dostają oprócz numeru telefonu i treści wiadomości numer imei telefonu emotka (na podstawie m.in. nr imei i nr btsu określa się sztuczny ruch w sieci)
0 0

mahuska

#5846672 Napisano: 07.04.2014 15:57:15
Prawda jest taka że większość ludzi 5 lat temu miała po 2 telefony i 2 karty.... teraz gra 200% ludzi więcej. A każdemu z 2 kart zrobiło się XXX. Może kiedyś agencje czytały częściej hasła bo było to do wykonania.
0 0

monikar

#5846674 Napisano: 07.04.2014 15:58:43
deva napisał(a):

trzeba się przejechac do innego miasta i stamtąd wysyłac smsa emotka

i koniecznie z innego telefonu emotka

ja u nich wygrałam jeden raz w życiu pomimo zmiany numerów i telefonów...pojęcia nie mam co lubią lub jak szpiegują emotka
0 0

joan

#5846676 Napisano: 07.04.2014 16:01:25
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

emotka U mnie to samo, ale raczej stawiam na rosnącą konkurencje proporcjonalnie do malejącej ilości nagród.

A ja z kolei obwiniam nieznane mi happy hours i losowania emotka

Swoją drogą, moja kotka ma objawy rujkowe; ostatnie 3 noce to lekki hardcore akustyczny, jeszcze kolejne trzy i zobaczycie, jak się ze mnie godne nagród mugolskie wypowiedzi będą wylewały emotka
0 0