Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: enfamka

#5846731 Napisano: 07.04.2014 16:54:23
montezuma napisał(a):

kalka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jest wiele sposobów np.Jak wysyłasz smsa to najnowsze programy dostarczają informację, z jakiego telefonu została wysłana wiadomość, więc jak ktoś ambitnie przekłada starter do tego samego telefonu to widać, że to wszystko od jednej osoby.

maribog napisał(a):

Bez problemu można sprawdzić z jakiego modelu telefonu został wysłany sms emotka

emotka Nie podejrzewałam o taką technologię agencji zajmujących się konkami, no,no, ale kto wie....

Ja też nie - ale od pana ze Smolara też usłyszałem zastanawiające zdanie o zawodowcach (przy okazji konkursu persil i Prowansji), których "nie zawsze udaje się "wyautować" - "bo wie Pan, nie może być tak, że stale wygrywają Ci sami - tego się nie da Klientowi wytłumaczyć a jeszcze nas zacznie podejrzewać o powiązania z laureatami... już jedna agencja miała podobne problemy"
i to jest powszechne podejście w agencjach
- w grafie np. kiedyś odbierałem główną nagrodę i żegnając się powiedziałem dla żartu - "do zobaczenia wkrótce" - i szybka zwrotka: "Oby nie - bo Zleceniodawcom by się to wydało dziwne"

czyli fajnie, ni ważne jak napiszesz, ważne abyś był "jednorazowy"
0 0

spursman

#5846735 Napisano: 07.04.2014 17:00:06
wygrał ktoś w Deichmannie talony? Dziwne 60 zwycięzców z weekendu i nikt nic nie pisze emotka
0 0

kalka

#5846738 Napisano: 07.04.2014 17:02:54
montezuma napisał(a):

kalka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jest wiele sposobów np.Jak wysyłasz smsa to najnowsze programy dostarczają informację, z jakiego telefonu została wysłana wiadomość, więc jak ktoś ambitnie przekłada starter do tego samego telefonu to widać, że to wszystko od jednej osoby.

maribog napisał(a):

Bez problemu można sprawdzić z jakiego modelu telefonu został wysłany sms emotka

emotka Nie podejrzewałam o taką technologię agencji zajmujących się konkami, no,no, ale kto wie....

Ja też nie - ale od pana ze Smolara też usłyszałem zastanawiające zdanie o zawodowcach (przy okazji konkursu persil i Prowansji), których "nie zawsze udaje się "wyautować" - "bo wie Pan, nie może być tak, że stale wygrywają Ci sami - tego się nie da Klientowi wytłumaczyć a jeszcze nas zacznie podejrzewać o powiązania z laureatami... już jedna agencja miała podobne problemy"
- w grafie np. kiedyś odbierałem główną nagrodę i żegnając się powiedziałem dla żartu - "do zobaczenia wkrótce" - i szybka zwrotka: "Oby nie - bo Zleceniodawcom by się to wydało dziwne"

emotka emotka
Czyli nadal Smolara wykańcza ta obsesja emotka

Jeśli chodzi to Grafa, to osobiści znam osobę (nie z naszego forum), która baaardzo często wygrywała tam zarówno główne jak i dodatkowe. Po interwencjach pisemnych osób z naszego forum, jeden z pracowników w Grafa zmienił pracę, a wtedy wygrywająca tam osoba (i parę innych notorycznie wygrywających) przestała już wygrywać. Na koniec powiem tylko, że ów pracownik Grafa był "dobrym" znajomym często nagradzanej osoby. Smutna opowieść, ale prawdziwa.
Nie dziwi mnie zatem czujność i wrażliwość na tym punkcie pracowników Grafa. emotka
0 0

kalka

#5846743 Napisano: 07.04.2014 17:09:16
enfamka napisał(a):

montezuma napisał(a):

kalka napisał(a):

isiulka napisał(a):

maribog napisał(a):

czyli fajnie, ni ważne jak napiszesz, ważne abyś był "jednorazowy"

Nie posądzam Grafa o takie praktyki, pozbycie się "układnego" pracownika chyba świadczy o tym, że Graf dba o swój wizerunek.
Mam nadzieję, że jednak był to tylko niewinny żarcik
emotka
0 0

deva

#5846745 Napisano: 07.04.2014 17:10:54
mam inny pomysł, trzeba by wyeliminowac z rynku "mafie agencyjną", bo przeciez ciągle te same agencje organizuja konkursy, trzeba dac szanse innym emotka
0 0

luko922

#5846749 Napisano: 07.04.2014 17:15:58
Oh, jak ja bym chciał pracować w takiej agencji, powiadamiać ludzi o wygranych, to musi być przyjemna praca emotka
0 0

zezowaty_kot

#5846751 Napisano: 07.04.2014 17:18:29
spursman napisał(a):

wygrał ktoś w Deichmannie talony? Dziwne 60 zwycięzców z weekendu i nikt nic nie pisze emotka

Mogę jedynie napisać, że ja nie wygrałam, nie wygrała też moja koleżanka. Ale my to kropla w morzu emotka
0 0

vickichelm

#5846764 Napisano: 07.04.2014 17:35:24
mam pytanie odnośnie triumpha czy tam można wygrać np dwa razy? emotka
0 0

nique

#5846768 Napisano: 07.04.2014 17:40:09
spursman napisał(a):

no faktyczne - dziwne. Na FB wrze dyskusja
0 0

mia

#5846779 Napisano: 07.04.2014 17:51:01
mahuska napisał(a):

my tu gadu gadu a Persila i Woseby jak nie było tak nie emotka

Ano. emotka I jeszcze przerżnęłam w Triumphie. emotka
0 0

mia

#5846784 Napisano: 07.04.2014 17:53:33
vickichelm napisał(a):

Nie.
0 0

zezowaty_kot

#5846790 Napisano: 07.04.2014 18:01:30
vickichelm napisał(a):

Jeżeli chodzi Ci o powtarzające się dane jednej osoby to na bank się 2 panie konkursowiczki o takich samych imionach i nazwiskach (K.S.) emotka
0 0

mahuska

#5846794 Napisano: 07.04.2014 18:04:48
mia napisał(a):

mahuska napisał(a):

my tu gadu gadu a Persila i Woseby jak nie było tak nie emotka

Ano. emotka I jeszcze przerżnęłam w Triumphie. emotka

mam Ci powymieniać z czym ja jestem do tyłu hehe emotka nie chciała byś słyszeć moich dzisiejszych przekleństw hehe
0 0

zezowaty_kot

#5846795 Napisano: 07.04.2014 18:06:15
up. posty pojawiają się z opóźnieniem chyba emotka
0 0

vickichelm

#5846799 Napisano: 07.04.2014 18:10:59
zezowaty_kot napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Jeżeli chodzi Ci o powtarzające się dane jednej osoby to na bank się 2 panie konkursowiczki o takich samych imionach i nazwiskach (K.S.) emotka

nie o inne osoby emotka ale cały czas coś zmieniają . Ja widziałam kilka osob o takich samych danych w 2 i 3 etapie
np 100 miejsce jest też w 2 etapie dlatego zapytałam:)
0 0

apoccalipsa

#5846802 Napisano: 07.04.2014 18:13:26
zezowaty_kot napisał(a):

vickichelm napisał(a):

jeśli chodzi o mnie, to już to zlikwidowali
i rzeczywiście jest osoba, która nazywa się tak samo I gra w konkach emotka
0 0

joan

#5847013 Napisano: 08.04.2014 08:30:38
montezuma napisał(a):

(...) - w grafie np. kiedyś odbierałem główną nagrodę i żegnając się powiedziałem dla żartu - "do zobaczenia wkrótce" - i szybka zwrotka: "Oby nie - bo Zleceniodawcom by się to wydało dziwne"

To chyba dawno temu było emotka Teraz w Grafie żadnych ograniczeń nie ma (vide listy Burna) + żadnej weryfikacji nie ma (vide konki z grami) + żadnego wybierania fajnych prac nie ma (to akurat wiem po tym, jakie zgłoszenie nagrodzili w ostatnim konku, a jakie nie).
0 0

Gość: alusia29

#5847018 Napisano: 08.04.2014 08:50:54
Oświeci mnie ktoś, bo mam z lekka tyły emotka W jakim konku wygrywacie bony do Triumpha?
0 0

Gość: zwierzyniec

#5847019 Napisano: 08.04.2014 08:58:36
alusia29 napisał(a):

Oświeci mnie ktoś, bo mam z lekka tyły emotka W jakim konku wygrywacie bony do Triumpha?

zakończony
http://pielegnacj...pl/konkurs/zwyciezcy
0 0

Gość: alusia29

#5847021 Napisano: 08.04.2014 09:03:40
Dzięki emotka
0 0