Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mysia

#6160010 Napisano: 14.02.2016 22:14:58
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

vivi napisał(a):

vivi napisał(a):

holala napisał(a):

dawno mnie tu nie bylo, a chcialabym sie dowiedziec, czy ktos juz byl  multikinie z wygranymi biletami (kodami na bilety) z wedla? byly jakies problemy?

bezproblemowo emotka podałam karteczkę z kodami i Pani wydrukowała bilety, byłam w niedzie

u nas też bez problemu emotka trzeba tylko pamiętać, że kodów nie można wykorzystać na premiery 

jak to nie można? emotka  Ja tylko i wyłącznie chodzę na premiery w piątki i używam kodów z wedla emotka  nigdy nikt nie odmowił...

no to super emotka chcieliśmy iść na Gwiezdne Wojny i przedłużyli premierę o tydzień, odmówili nam wejścia na te kody.. szkoda gadać, ale nic no już po sprawie..
0 0

mysia

#6160012 Napisano: 14.02.2016 22:17:54
staszek napisał(a):

Czy ktoś w Durexie kończącym się dzisiaj też wpisał nr paragonu obok daty zamiast systemowego z dołu? Wysyłać jeszcze raz?

hahaha dzięki za uświadomienie, też posłałam zgłoszenia na nr paragonu ten obok daty, bo dla mnie to numer paragonu, pierwszy raz się nie wczytałam w regulamin emotka   emotka zazwyczaj jak chcą systemowy to jest to na stronie pokazane o który im chodzi, a nie w regulaminie no nic noo trudno emotka
0 0

Gość: bc14

#6160017 Napisano: 14.02.2016 22:31:16
k to jeszcze sie pochwali jak wygladala organizacja wieczoru walentynkowego w CC?6
0 0

niunia-k

#6160019 Napisano: 14.02.2016 22:48:27
staszek napisał(a):

Czy ktoś w Durexie kończącym się dzisiaj też wpisał nr paragonu obok daty zamiast systemowego z dołu? Wysyłać jeszcze raz?

też wysłałam ten obok daty i teraz nie wiem co robić ???  Dobra postudiowałam w necie jak wygląda numer systemowy  emotka  i gdzie dokładnie powinien być emotka  I ja nie mam takiego na swoim paragonie  emotka emotka emotka
0 0

Gość: ibizka

#6160023 Napisano: 14.02.2016 23:00:51
Loteria Kolacja z widokiem dziwnie mnie zaskoczyła. W drugim losowaniu widziałam  panią Joannę S. jako zdobywczynię nagrody głównej Potem patrzę jest Michał S. Myślę sobie może małżeństwo i wspólne konto i stąd ta zmiana.Osoba Joanna S za wskoczyła w nagrodę numer 2. Takie to mi się wydało dziwne ,że aż podzieliłam się wątpliwościami ze znajomymi. Przy dziwnym zbiegu okoliczności loterii paragonowej nic mnie już nie zdziwi.
0 0

holala

#6160035 Napisano: 15.02.2016 00:41:26
magnus napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

vivi napisał(a):

vivi napisał(a):

holala napisał(a):

dawno mnie tu nie bylo, a chcialabym sie dowiedziec, czy ktos juz byl  multikinie z wygranymi biletami (kodami na bilety) z wedla? byly jakies problemy?

bezproblemowo emotka podałam karteczkę z kodami i Pani wydrukowała bilety, byłam w niedzie

u nas też bez problemu emotka trzeba tylko pamiętać, że kodów nie można wykorzystać na premiery 

jak to nie można? emotka  Ja tylko i wyłącznie chodzę na premiery w piątki i używam kodów z wedla emotka  nigdy nikt nie odmowił...

no to super emotka chcieliśmy iść na Gwiezdne Wojny i przedłużyli premierę o tydzień, odmówili nam wejścia na te kody.. szkoda gadać, ale nic no już po sprawie..

I słyszę na każdy film bez problemu, premiery teżemotka

miejsca tez bez znaczenia (sa jakies VIP, +0.4 pln, -0.4 pln..)? i tak samo moglabym jutro zarezerwowac bilety na weekend (pytam tutaj, bo do kina mam kawalek)?

dziekuje za odpowiedzi!
0 0

edzia21

#6160038 Napisano: 15.02.2016 01:34:34
holala napisał(a):

magnus napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

vivi napisał(a):

vivi napisał(a):

holala napisał(a):

I słyszę na każdy film bez problemu, premiery teżemotka

miejsca tez bez znaczenia (sa jakies VIP, +0.4 pln, -0.4 pln..)? i tak samo moglabym jutro zarezerwowac bilety na weekend (pytam tutaj, bo do kina mam kawalek)?

dziekuje za odpowiedzi!

VIP nie możesz. Resztę tak. Weekendy również są OK. 
0 0

joan

#6160055 Napisano: 15.02.2016 08:22:09
bc14 napisał(a):

k to jeszcze sie pochwali jak wygladala organizacja wieczoru walentynkowego w CC?6

Dodam kilka słów od siebie.

Wszystko odbyło się zgodnie z opisem i ustaleniami via e-mail i telefon - na powitanie napój bąbelkowy bezalkoholowy i bukiet czerwonych tulipanów, potem sesja fotograficzna w różnych miejscach C-C (min. na ruchomych schodach, w takim jakby romantycznym kąciku, na sali kinowej, pod czerwonymi balonami). Podaliśmy mejla pani fotograf i czekamy na zdjęcia emotka

Paczka od Wedla carmelove -> ojojku, sama radość: słodycze w metalowej puszce w kształcie serca, 2x czekolada karmelova (moje ulubione smaki: z orzeszkami i z wafelkiem), ptasie mleczko karmelove.

Od C-C: popcorn walentynkowy dla dwojga i 2 napoje (do wyboru), podane na srebrnej tacy, hehe emotka

Na czas seansu kwiaty, napój bąbelkowy i wedlowską paczkę oddaliśmy do pokoju menagera. Mnie się podobało emotka
0 0

Paula_Paula

#6160080 Napisano: 15.02.2016 10:11:41
KONKURS ANEGDOTA MILKA W ABC -  czy dostaliście już nagrody?czekam na walizki, widzę w regulaminie ze miały przyjść do 12 lutego... a tu nic, macie juz swoje????
0 0

Morti84

#6160083 Napisano: 15.02.2016 10:23:59
paula napisał(a):

KONKURS ANEGDOTA MILKA W ABC -  czy dostaliście już nagrody?czekam na walizki, widzę w regulaminie ze miały przyjść do 12 lutego... a tu nic, macie juz swoje????

Dzisiaj właśnie doszły.
0 0

aerdna

#6160124 Napisano: 15.02.2016 11:38:37

zaczytana-pola napisał(a):
Przedświąteczne Prezentów Otwarcie od Nestle
http://uniqueone....gencja_reklamowa.pdf

Jakieś 40 nagród nierozdanych, rezerwy brak emotka
0 0

zaczytana-pola

#6160126 Napisano: 15.02.2016 11:42:07
Organizator może nie przyznać wszystkich Nagród w sytuacji gdy liczba Zgłoszeń jest mniejsza niż liczba Nagród przewidziany w Konkursie bądź
przesłane Zgłoszenia nie spełniają wymagań określonych w Regulaminie.

Nagrody nie wydane pozostają do dyspozycji Organizatora. emotka
0 0

ziomal102

#6160128 Napisano: 15.02.2016 11:43:38
Nieźle... sam wysyłałem zgłoszenia na kilka osób, a nie wszystkie coś wygrały - więc na pewno nie było za mało zgłoszeń
0 0

Gość: soniamonia

#6160145 Napisano: 15.02.2016 12:08:35
Konkurs Zott w Biedronce-czy dzis o 12 nie mialy sie pojawic wyniki II etapu?
0 0

deva

#6160149 Napisano: 15.02.2016 12:24:15
soniamonia napisał(a):

Konkurs Zott w Biedronce-czy dzis o 12 nie mialy sie pojawic wyniki II etapu?

teoreytcznie, wg reg. tak
0 0

jokan

#6160158 Napisano: 15.02.2016 12:40:15
aerdna napisał(a):

mi sie te konkursy z Nestle od zawsze nie podobaly, przypomnijcie sobie tez tez ostatni z fotelikami i samochodami....
0 0

nie_zapominajka1

#6160203 Napisano: 15.02.2016 14:01:04
Tylko Kinga wygrała z Loreal?
0 0

gryszelm

#6160206 Napisano: 15.02.2016 14:04:07
jokan napisał(a):

aerdna napisał(a):

mi sie te konkursy z Nestle od zawsze nie podobaly, przypomnijcie sobie tez tez ostatni z fotelikami i samochodami....

Ja nie wygrałam, więc zgłoszeń na pewno za mało nie było, mam też prawidłowo opisany paragon, ale chyba trzeba wyrzucić skoro nie ma rezerwy...ciekawe czy firma Nestle o tym wie?
0 0

zabcia0410

#6160210 Napisano: 15.02.2016 14:09:41
jokan napisał(a):

aerdna napisał(a):

myślę,że to nie jest kwestia Nestle tylko uniqueune,mi kiedyś nie wydali głównej nagrody ,bo przy budyniu nie było słowa winiary i w ten sposób zabrakło kilkadziesiąt groszy do wymaganej kwoty,a budyń oczywiście był winiaremotka od tej pory omijam ich!
0 0

Gość: soniamonia

#6160211 Napisano: 15.02.2016 14:12:38
A ta agencja odpowiada tez za organizacje loterii paragonowej...
0 0